gives you hell.

nu sitter jag här igen, ensam i min lägenhet efter en underbar helg. i fredags efter skolan så hämtade jag stina på hennes jobb för att sedan gå ut på jeansjakt. efter att ha provat ungefär tjugofemtusen olika par, som stina så snällt berättade, så fann jag dom. efter jakten så bjöd stina hem mig för att bjuda på stek och underbar sås, med potatis också såklart. det va underbart gott. efter detta så tittade vi på american history x, som förövrigt är en mycket bra film som alla borde se. ännu en mycket trevlig kväll hos asplund och lövgren.
i lördags så gjorde jag en hel del ärenden innan jag vid tre hämtade upp d. på stationen. det va bestämt att jag skulle få besök i helgen vilket var väldigt mysigt. lördagskvällen spenderade vi återigen festandes hemma hos asplund och lövgren. vi fick även lite besök av bror min, vilket till min förvåning gick ganska bra ändå. efter en mycket trevlig förfest och alla var på sitt högsta game så drog vi oss in mot stan där vi blev bjudna på varm choklad och mariekex. då vi inte kom in på utestället så bestämde jag, d. bror min och hans kompis oss för att dra oss hem till mig för att efterfesta. men det slutade med att jag fick göra pannkakor medans de andra stökade ner min lägenhet. men vad gör det? roligt hade vi iallafall.
igår fick jag gå upp kanske lite för tidigt, men detta va för att jag hade tvättid. så kan det vara när man inte är ute i god tid. iallafall så låg d. och sov medans jag jobbade på. efter att ha pratat om vad vi skulle göra så hamnade vi konstigt nog hemma hos asplund och lövgren igen där det blev en perfekt bakisdag. men detta menar jag pizza och hetingar på film.
idag så fick jag återigen gå upp tidigt medans d. låg och sov. men idag va det inte tvätt som gällde utan en ryska som skulle föreläsa på engelska. eller man kan inte kalla det engelska, det låter mer som ett evigt tjut i örat. men jag överlevde och kom hem till lagad mat. mycket trevligt. efter maten drog vi oss mot stan och införskaffade lite viktiga saker. väl hemma igen hade vi en mycket trevlig diskussion. vi halv nio var det dags att säga hej då igen och nu sitter jag här, som sagt innan, ensam i lägenheten igen. jag har haft en mycket trevlig helg men nu väntar en mindre trevlig skolvecka. men jag kommer nog överleva för att det väntar en helg till på andra sidan.