hot n' cold.

jag har blivit väldigt dålig på det här. vet inte ens om det är något som jag tycker är roligt längre. det känns mest tvingat att sitta här och skriva. men sen tänker jag på vem som vill att jag ska sitta här och beskriva olika delar av mitt liv, och helt plötsligt så känns det inte så längre. jag var hemma förra helgen för att vara med på lagfesten som hade ordnats. men det blev inget festande för min del då jag hellre bara satt och pratade med d. spenderade natten mellan fredag och lördag i ödemarken på andra sidan byn och vi hade massa trevligt. efter att ha haft en relativt lugn helg så kom jag tillbaka till halmstad vid elva efter lite om och men med tåget. sj är inget att hänga i granen precis. men efter att ha kommit fram så väntade sarah på mig och hade till och med lagat mat till mig. på måndagen blev det pluggande med "familjen" och jag fick även reda på att jag klarat min första tenta. lyckan var total. blev dock lite ledsen då min dator kraschade när jag kom hem. men efter att bara ha nämnt det för min familj så kom en räddare i nöden och hjälpte mig på tisdagen. det gick inte att laga min dator här på plats, men min räddare tog med min dator hem och lånar ut sin egen dator till mig tills den är lagad. att man kan ha så fina människor runt sig. på fredagen hade vi även redovisning angående vårt etnometodologiska experiment. vi ägde redovisningen och det va en bra känsla. mycket hände på tisdagen. på kvällen så åkte jag hem till claes och stina för att se på sex and the city filmen. känns hemskt att ha sett alla avsnitt nu. det är faktiskt helt sjukt bra. i onsdags så var det halloween och vi hade riktigt roligt att klä ut oss. kvällen på kåren va också riktigt lyckad. jag antar att transvestit-batman dagen efter och batwoman var lyckat då vi till och med fick signerade skivor av det hollänska bandet som var och spelade. fast vi va ju deras största fans. efter att ha festat så var det konstigt nog ganska lätt att gå upp tidigt dagen efter för att ha workshop. det var till och med riktigt roligt. efter workshopen så slöade jag och sarah hela dagen innan vi gick hem till en kompis för att ha filmkväll. idag så får jag en ny tenta och jag hoppas att jag kan fortsätta att vara mig själv denna gången. något som irriterar mig är det faktum att folk som ska anses proffsiga inte kan hantera att prata med folk. det borde vara ett prov, att kunna prata med folk utan att vara allmänt otrevliga. jag hoppas att jag överlever denna veckan.


the world spins madly on.

i helgen blev det spelkvällar för hela slanten. i fredags så hade killarna pokerkväll, men även sarah var med, och efter att claes och sarah åkt ut så gick vi hem till sarah. efter att ha haft en lång diskussion om vad vi skulle göra så blev det till sist charader. vi skrev ner runt tvåhundra lappar och bestämde oss för att köra tjejerna mot killarna. måste jag ens säga att det blev en riktig tävling av det hela? roligt som faen hade vi iallafall. schöönheten. även i lördags blev det charader fast denna gång hemma hos claes. det är sjukt hur många kändisar det finns. jag hann även med att titta på två lägenheter i helgen och i måndags fick jag ett samtal att jag fått en av de. så i december flyttar jag in i min egen lilla boning. den är inte stor precis, men jag behöver inte större. denna veckan har gått åt att plugga och jag är ganska nöjd med oss faktiskt. jag är även glad att jag har så fina vänner som lägger veckan på att plugga så att jag kan åka hem till min familj imorrn. japp, jag åker hem och stannar tills på söndag. ska bli skönt att komma hem för ett litet tag. i helgen ska jag hinna med en lagfest på fredag, sen vill jag även träffa d. alltid skönt att ha någon att prata av sig med.

strawberry swing.

i fredags åkte jag hem till malshult igen efter en lång veckas skola. det var välbehövligt och jag hade en väldigt bra helg. då jag och dogge kommit hem så lagade mamma god mat, sådan mat som bara mamma kan göra. på kvällen satt vi alla fem hemma och spelade spel. en sådan perfekt familjekväll som man bara ser på tv. för att skryta lite så vann jag på geni också. jag fick dock gå upp tidigt på lördagsmorgonen efter en mysig natt i min egna säng. jag skulle skjutsa bror min till byn och sedan på eftermiddagen bar det av till byn igen. men då var det för att hämta min fina vän d. så under hela eftermiddagen kunde vi sitta och prata precis som det var förr. på kvällen kom även mina favoriter alle och svedde. jag är så lyckligt lottad för att jag har så fina vänner. under kvällen satt vi och tittade på fotbollsmatchen och spelade spel. det är sådana dagar man förstår hur mycket ens familj och vänner betyder. på söndagen fick sedan jag och d. åka och titta på sveddes nya lägenhet. det sved en massa i hjärtat då jag var tvungen att åka tillbaka till halmstad igen. men efter att ha fått träffa alla här i halmstad igen så vet att jag har fina vänner här med. men det händer att man får hemlängtan ibland.

life in technicolor.

det två sista veckorna har verkligen gett mig ett nytt perspektiv på livet. förra veckan var svår och jag fick förståelse för hur viktig ens familj och vänner är. det är dock otroligt jobbigt att be om hjälp. efter att ha lämnat in tentan förra torsdagen så släppte dock lite och jag kunde njuta av att spendera tid med mina fina vänner. det va bestämt att vi efter alla lämnat in tentan att vi skulle spela fotboll med några tvåor. det va riktigt trevligt. men allt är inte positivt då jag nu förstår hur mycket jag faktiskt saknar det. då det började ösregna så fick vi i full fart cykla hem till sarah för att göra vid oss för att sedan gå till mårtenssons. där åt vi i klasse buffé och avnjöt varandras sällskap. efteråt gick vi några stycken hem till sarah och spelade lite ölspel och hade trevligt. vår utgång resulterade dock i donken. men vafasen, det va trevligt. på lördagen blev det åter lite plugg och sedan kom mamma och hälsade på. det var väldigt behövligt. på kvällen så bjöd hon mig och sarah på middag och sedan lånade vi film. en mysig lördagskväll. på söndagen så var vädret förjävligt rent ut sagt, men vi åkte och shoppade mamma och jag. köpte mycket behövliga saker. på kvällen så åkte sedan mamma hem, men lämnade neo hos mig. senare på kvällen var det bestämt att vi skulle ha batmankväll hos marcus. det är en riktigt bra film det där. denna veckan har erbjudit start på en ny kurs, samt mycket tid med min fina "familj". idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med neo hun. han har varit en riktigt duktig kille i veckan. men vad hade jag gjort om jag inte hade min fina "familj"? imorrn så blir det att åka hem till min riktiga familj. det är så behövligt. ska träffa d. också. helt sjukt vad man kan sakna en person.