hide another mistake.

jag sa ju att jag skulle sova bort hela dagen. men det var mest som jag sa. hade inte tänkt göra det egentligen. men det gjorde jag iallafall. sov till tio över ett. helt sjukt. gick upp och tittade på dvd-boxarna tills jag var tvungen att cykla till busshållsplatsen. cyklade lite tidigare bara för att jag skulle kunna vara i solen lite längre. underbart väder idag. väl framme i osby så var det bara att pallra sig till idrottsplatsen där vi hade vår sista grusmatch för i år. det gick inte bra, och jag va kass. men men, det kan inte alltid gå bra.

imorrn efter skolan så åker jag till danmark tills på söndag. ska på träningsläger. hoppas att det blir trevligt. men det kan ju bli hur som helst. iallafall så ser jag fram emot det lite.

that's the way we get by.

ja, jag har ändrat sidlayouten. nu när sommaren är på väg så gäller det att inte vara dyster längre. fast kommer säkert snart att byta tillbaka efter som att jag tycker mer om mörka färger än ljusa. men iallafall så tycker jag att det passar med fina sommar bilder nu när solen till och med hittat hit.

det har varit en bra dag idag. massage hela morgonen och sedan min allra sista naturkunskapslektion. underbart. men det är så typiskt att vi såklart va tvungna att till och med hålla över lektionen med fem minuter. trots att vi egentligen inte hade behövt vara där. vi hade ju vårt slutprov igår. men har jag klarat av naturkunskapen så länge, så klarade jag av fem minuter till. men det va knappt. fick vårt nya schema för nästa period idag också. det va nog det bästa schema vi kunde fått. många sovmorgnar och många lediga eftermiddagar.
efter skolan så följde jag med jalle till älmhult. och där var jag med om det snabbaste skoköpet någonsin. att ta på sig ett par skor och ställa sig upp i två sekunder och sedan bestämma sig för att dom ska man ha. hur kan man bestämma sig så snabbt? jag hade tagit väldigt lång tid på mig. speciellt när det gäller fotbollsskor också. efter det så åkte vi till willys för att köpa tio färdigrätter. haha, det va roligt. godiset behöver jag inte ens nämna. efter det så satte vi oss i bilen och åkte tillbaka till osby där jalle släppte av mig vid busstationen. där satt jag sedan i solen och väntade på hässleholmsbussen för att åka hem. 
tack för idag jalle, det va väldigt trevligt. 
en kväll utan träning och jag vet inte vad jag ska göra. blir väl att sätta sig vid tvn och titta på mina dvd-boxar.
imorrn är det onsdag och jag är ledig. ska sova bort hela dagen för att sedan spela match på kvällen.

I want to know your plans.

trots att jag verkligen pluggade hela helgen så gick det skit dåligt på provet. han vill verkligen ta livet av oss.
men dagen va bra ändå eftersom jag fick träffa jalle och alle igen. det va en hel vecka sen och jag blev jätte glad. skulle sitta helt ensam fråna halv fyra till fem, men vilka ringer då? jo, mina favoriter. och så kom dom och höll mig sällskap. tack så mycket för det (:

åkte till hässleholm för att fixa mitt pass idag också. snacka om att se ut som en mördare på kortet. dom kommer inte att släppa in mig i USA. jag hatar att vara med på bilder.
efter det så var det att åka till träningen för att ha min sämsta träning på länge. men det gör inget, roligt va det iallafall. fick till och med tid över till att skicka det mejlet. kort blev det, men vad gör det?

underbart med sol.

heaven knows I'm miserable now.

det är en underbart vacker dag ute idag. men jag har inte gått utanför dörren ens en sekund. all tid har jag lagt åt den fruktansvärt tråkiga naturkunskapen. och det känns inte som att det kommer att gå bra på provet i vilket fall. blev erbjuden att följa med ut och äta glass idag, och gissa om det tog emot att säga nej. det hade varit så trevligt. mår så dåligt när jag ser boken ligga här bredvid mig och jag vet att jag måste läsa mer. funderar på om jag ska gå ut en liten stund iallafall. har jag tid att sitta här, så har jag nog lite tid på mig att gå ut en runda.
får kanske lägga lite av min tid till att skriva till amerika med. det var ett tag sen vi hördes av sist. jag blir mer och mer nervös varje dag. det närmar ju sig. tänker på hur mycket jag kommer missa här hemma. och hur många jag kommer att sakna. men även hur mycket jag absolut inte kommer att sakna. det finns kanske till och med några som inte finns kvar när jag kommer hem.

you deserve so much better than me.

happy someday.

lördagkväll och jag är glad att jag stannade hemma. man sparar bra med pengar på det. idag har jag lagt fem timmar på att plugga naturkunskap. det va fruktansvärt tråkigt, men jag hoppas att det ger mig något iallafall. får väl ägna hela morgondagen åt det också. nu tror jag att jag ska gå och titta på mina dvd-boxar. har spenderat för mycket tid framför datorn idag.

I guess you feel hurt, well I'm feeling hurt too.
Feel free to blame me, if you don't already do.
But I want you to know that I'd change if I could.
I wanna make sure that that's well understood.

the reason.

fredag och allt kunde väl varit bättre. det är inte fel att säga vad man tycker. jag tror att jag gör det för lite. även om folk tror annat. så mycket skit man egentligen tar emot utan att säga något alls. det ska bli ändring på det.
under den glada ytan finns det en hel del som inte visas. man kan inte vara glad alltid. är väl bra på att dölja.

helgen kommer väl att gå åt till att plugga naturkunskap. inte för att jag kommer göra det, men jag får väl tro det iallafall. jag känner mig själv. jag kommer att vänta tills söndagkväll. men det är inte någon match denna helgen, så lite tid får jag väl över. vi ska ha lagfest imorrn vilket säkert kommer att bli trevligt.
nej, har inte varit en bra vecka. det har väl funnits lite ljusa stunder, som fall out boy konserten. annars har det varit tomt på det. saknar gänget. det är helt sjukt hur mycket man vill vara med er. det känns som om det är det bästa just nu. är jobbigt att inte prata med er en dag. nu är jag kanske löjlig, men ni är så viktiga för mig.


stockholm och fall out boy.

vid sju i måndags började bussresan mot huvudstaden. det jag såg fram emot mest var såklart konserten som skulle vara på tisdagskvällen. iallafall så gick bussresan ganska snabbt och jag hade fullt upp med att fixa allting innan vi kom fram. väl framme på vandrarhemmet så fick vi väl ett helt ok rum. trots att det luktade unket etc. efter att bara ha varit där en liten stund så åkte vi ut till tv4:s inspelningslokal där vi skulle vara med i inspelningen av det nya tv-programmet tack gode gud. efter en lång väntan så fick vi gå in i studion. programmet var inte i min smak alls. tråkig humor och lång väntan hela tiden. det enda som var bra var hetingen som pratade i pauserna.
efter inspelningen åkte vi tillbaka in till stan där vi släpptes av för att gå och äta. eftersom att inte så mycket var öppet så blev det mat på max. men det var helt ok. sen åkte vi hem och la oss.
på tisdagen gick vi upp tidigt och åt en god frukost. efter det så åkte vi till expressen för ett studiebesök. det var väl ok, men kunde varit bättre. efter det åkte vi vidare till riksdagen för ännu ett studiebesök. hon som guidade oss var tråkig och hade en fruktansvärt jobbig röst. efter det så gick vi runt lite i stan för att sedan gå tillbaka till vandrarhemmet. och eftersom en viss person inte kunde hålla käften vad gällde konserten så var vi tvungna att följa med en runda till cosmonova. vilket vi annars inte hade behövt. men efter att ha varit där en stund tog jag, lisa, marre, martina, sebastian, andré, sg, daniel, j-o och sofie tunnelbanan till gullmarsplan för att sedan gå vidare till fryshuset. där fick vi stå i kö i ca. en och en halv timme. och under den tiden önskade jag hela tiden att jag gått dit själv. aldrig har jag varit med om så mycket gnäll. varför följer man med om man inte ens tycker om bandet och bara ska klaga hela tiden? då kan man lika gärna stanna hemma och inte förstöra för dom som verkligen vill se på konserten. väl när vi kom in och förbandet började spela så blev allt lite mer negativt eftersom alla klagade på dom också. de va inte bra, men man kan hålla käften om det också. när konserten väl började så försökte jag och marre komma så nära som möjligt. det va fruktansvärt va varmt det blev. men när fall out boy väl började spela så glömde man bort allt knuffade och svettande som pågicks. fall out boy var jätte bra, och killen som följde efter mig var inte så fel heller. just under deras spelning mådde jag jätte bra. pete är het och det gör allting mycket bättre. det va roligt med killen för den delen också.
efter konserten gick vi ut och åt. det blev max igen men vad gjorde det efter en så bra konsert. efter det blev det att gå tillbaka till vandrarhemmet igen.
på onsdagen packade vi in våra saker i bussen och sedan gick de olika inrikningarna åt varsitt håll. vi som går turism gick först till vasamuseet och sedan till grand hotell. det är helt sjukt vad fint det va därinne.
efter det var det fritt hela eftermiddagen. först gick vi i turism och åt där vi träffade några andra. efter maten gick jag vidare med andra för att det skulle shoppa lite. vid 4 satte vi oss i bussen för att åka hem. vilket jag verkligen ville. när jag nu hade varit på konserten fanns det ingenting som jag ville stanna kvar för. alltså, förrutom fall out boy konserten så var stockholmsresan inte alls något speciellt. man får se hur folk verkligen är. helt sjukt va min syn på vissa kompisar har ändrats.

dessutom fick killen på konserten mig att förstå en sak. jag är inte redo alls. och jag orkar inte med det nu. kanske aldrig. fri just nu är det som gäller. stockholmsresan fick mig att förstå en sak till. jag behöver att komma härifrån. det är sjukt hur folk här beter sig. allt följs precis som ett schema. står du långt ner i rang så säg inte det du egentligen vill säga, för att det har du inte rätt till. iallafall inte i närheten av vissa människor. helt sjukt hur vissa människor fungerar. i sommar slipper jag detta stället iallafall. och alla dåliga människor som kommer med det.

image7

sleeping in.

i fredags var jag hemma, vilket jag behövde.
det va riktigt skönt med en lugn kväll.
igår spelade vi match mot bromölla och vann med 2-0. jag gjorde ett mål också som jag är stolt över, haha.
men hon som spelade på min kant hade iallafall damp. det va ganska roligt.
lördagskvällen spenderades med jalle, alle och lisa. vi tittade på the departed och vh1 hela kvällen. klämde in lite tecknat också. det var mycket trevligt.
idag sov jag bort halva dagen. när jag vaknade tittade jag på dvd-boxarna som jag har
fått låna av eva. de är så bra.
sedan kom bror hem en stund, vilket verkligen var uppskattat.
det var ju så länge sedan.
har packat också eftersom jag imorrn åker till stockholm
med alla tvåor på vår skola. det ska bli mycket trevligt.
och på tisdag kväll blir det konsert med fall out boy vilket jag verkligen ser fram emot, och har gjort väldigt länge.

helgens bästa, sagt av alle: "jalle, visste du att det finns kärnfria vindruvor?"


the middle.

innebandy och dans är ju inte direkt jag. men det var väl ganska ok iallafall.
engelskan kunde varit rolig, om det bara kunde bli en diskussion någon gång. och inte samma tystnad hela tiden.
hade bara engelska i en halvtimme, sedan satt jag och lisa ute i solen tills tyskan började. och det va underbart.
efter skolan gick jag till pappas jobb för att sedan åka vidare och handla. pappa köpte dennis till mig, eller betalade för de iallafall. jag som skulle sluta äta det. jag är nog beroende.
sedan väl hemma åt vi god mat. efter maten gick jag, pappa och mamma ut och gick en stund med vilddjuren. det va väldigt skönt att gå ut och gå en stund. gick ju inte min vanliga runda hem efter skolan idag, så fick ju gå ut en stund nu på kvällen.

imorrn ska jag spela match, och sedan åka hem till lisa där vi ska titta på film och umgås med "gänget". det ska bli mycket trevligt. 

image8

23.

tänka sig, det har varit en bra dag. inte allför mycket att göra i skolan.
träningen va rolig idag. det gick bra, och det är kanske anledningen till att det känns mycket bättre.
blev utsatt som mittfält till matchen på lördag. men vad kan jag egentligen göra. får väl bara ta och leva med det tills han förstår att det inte är min plats. jag vet att jag är gnällig när det gäller det, men det är ju mitt liv.
 
jag tänker väldigt mycket på hur skolan kommer att vara nästa år. jag kommer att sakna er två så mycket.
det är ju ett tag dit, men eftersom att jag kommer att vara borta hela sommaren och inte kan vara med er alls, så känns det allt lite värre. det är så skönt att ni alltid är i skolan och gör allt mycket bättre. och ni vet vilka ni är.
sluta snoka i min blogg. har ju sagt till er att ni inte får det (: nu fick ni en så stor del i bloggen så nu borde ni vara stolta.

lightness.

den låten tar mig tillbaka i tiden. ibland vill man minnas, ibland inte.
men den är så vacker.
allt idag verkar ta mig tillbaka till allt det dåliga som har hänt mig förut. och det vill jag inte genomlida igen, så snälla sluta ta upp det hela tiden. borde kanske hållt det för mig själv, men trodde att folk kunde hantera sanningen. men tydligen inte. använd aldrig det emot mig. det gör för ont.
 
idag var jag i hässleholm med världens bästa lisa. för det är hon verkligen. på något konstigt sett så verkar det som om vi fastnar inne i HM:s provrum varje gång vi är där. eller så är det bara en känsla jag har. det var iallafall väldigt trevligt. men det är det alltid med henne, vad vi än gör. nu måste jag verkligen börja spara pengar, annars lär jag få leva fattigt när jag är i kalifornien. och det vill jag inte.
träningen gick väl ganska bra idag. men jag tror att jag kommer att få leva med att spela mittfält, trots att det är något som jag verkligen inte vill göra. och jag spelar väl för att jag ska tycka att det är roligt. det är iallafall vad jag intalar mig själv. tänk om det hade varit bättre utan det. det får jag snart reda på, det är en sak som är säker.

kill.

det känns som om jag precis börjar att lära mig att klara mig själv. det är inte sant, för att om ni skulle lämna mig så skulle jag dö. men lära känna mig själv då? det är nog inte sant det heller. men jag vet inte om jag är redo ännu. jag kommer bara att såra någon. alltså dig. och jag klarar inte av att bli sårad igen. och jag kommer snart att åka härifrån. det ska bli skönt att komma härifrån ett tag, men det finns några människor och saker jag kommer att sakna. men många och mycket som jag inte kommer att sakna. jag kan inte vänta tills jag åker, men jag vill ändå stanna kvar. två månader är en lång tid. mycket kan ändras men mycket kommer troligen att vara det samma när jag kommer tillbaka. allt känns lite lättare när ni finns vid min sida.

det har varit vackert väder idag, och jag njöt när jag gick hem i solskenet.
och det är exakt en vecka tills jag får se fall out boy.

Love takes off masks that we fear we cannot live without
and know we cannot live within.

pills.

vad ska man säga om idag? en underbart vacker dag, men jag har inte varit på så bra humör ändå. turismen var väldigt seg idag, vilket faktiskt är ganska ovanligt. och naturkunskapen ska jag inte ens tala om. alla vet väl hur den är för mig vid det här laget. men det var väldigt skönt att gå hem i solsken idag. det är ju inte något man har haft för mycket av i vinter. träningen gick dåligt och det var inte ens roligt. är nog nere i en svacka nu.

One may think we're doing fine. But if I had to lay it on the line.
We're losing ground with every passing day. We're not ok.

hallelujah.

min helg har varit bra. eller egentligen väldigt bra. den började med att vi i fredags åkte hem till martina efter skolan. detta var spännande eftersom jag inte varit där innan. där lagade jag, lisa, martina och SG bakad potatis. det blev väldigt gott. hånga jag. vi hade väldigt spännande saker att prata om. vid sju så kom alle och jalle och besökte oss. vi tittade på djävulen bär prada, som var väldigt dålig. dessutom är det ju inte riktigt mitt filmval. efter det så tittade vi på dirty dancing. och jag som aldrig sett den filmen innan blev väldigt besviken. hur kan folk tycka att den är bra? helt omöjligt. efter det så spelade vi vem vill bli miljonär i lag, och jag och jalle vann. konstigt nog. jag skulle vilja ha fått de tio miljonerna i fickan.sen åkte alle och jalle hem, och vi andra gick och la oss.
vaknade förvånansvärt tidigt, vid halv elva. sedan åkte jag och lisa hem vid tolv.
jag var bara hemma några timmar innan jag åkte till byn för att äta middag och spela bowling med laget. det var trevligt. även om jag inte var så himla bra. men kul va det. efter bowlingen så kom alle och jalle och hämtade upp mig och lisa för att sedan köra vidare hem till mig. väl här hemma lyssnade vi på deras version av something corporate - konstanine. det låter väl bra :) sedan såg vi på melodifestivalen. det var väl bra att the ark vann, men jag tycker inte att de passar in i melodifestivalen. efter det satte vi oss återigen i jalles fina opel och körde till byn för att lämna lisa, och åkte sedan tillbaka hem till mig igen. där tittade vi tre på en film som var mindre bra. men vi pratade mest hela tiden. det var fruktansvärt trevligt. ni är så bra, men det vet ni redan :)
vid två åkte de hem och jag gick och la mig.
idag vaknade jag vid kvart över nio för att sedan åka och spela match. det var en väldigt tråkig match med ett inte rättvist resultat. men men, det kan inte vara roligt hela tiden. och jag vill inte spela mittfält.
nu har jag huvudvärk och är allmänt irriterad. hur kan jag vara det efter en så bra helg? tack så mycket allihopa.
väntar på ett samtal från amerika. ring snart, jag vill gå och lägga mig.

costello.

dagen har gått åt att fiska spätta i yngsjö. ganska onödigt att åka så långt för en och en halv timme.
sedan efter det var det ingen mer skola för mig. turismen blev inställd och jag kunde åka hem.
väl hemma var det som vanligt, alltså att vänta på att träningen skulle börja. träningen som börjar gå neråt nu. inga vanliga spelare kommer till träningen längre utan bara en massa yngre. det är såklart kul för dom att komma upp, men vi får inte den träning som vi behöver.

helgen är fullsmockad, sånt som jag gillar. imorrn ska vi hem till martina. det ska bli trevligt. får se vad vi hittar på.
på lördag blir det middag och bowling med en liten del av laget. sedan på kvällen blir det antingen fest eller att ta det lugnt med vännerna och melodifestivalen. det intresserar mig inte det minsta, men tycker om att vara med er.
på söndag blir det match. det ska bli roligt. förrutom att jag ska spela yttermittfält. men det får jag väl leva med.
sen ska jag även få ett samtal från kalifornien. det ser jag också fram emot.

shattered.

det är så mycket just nu. det mesta är bra men det är något som känns fel. förlåt för att jag får dig att känna saker som säkert inte är sanna. jag lurar nog dina känslor och det är fel. jag har inte ens kontroll på mina egna. jag vet ingenting om mig själv längre. jag vet inte alls hur jag känner. tänker bara så mycket hela tiden nu. det är så mycket som händer och det känns som om jag inte hänger med. det är inte rätt att dra in dig i det, inte nu. kanske aldrig. men jag vill inte gå tillbaka. inte en sekund. allt är mycket bättre nu än förut, men det är ändå något som drar mig bakåt. och du, du som är allt. du som står där och hindrar mig från att falla. om och om igen. jag kommer att lämna dig och det känns inte rätt. jag vet att du är glad för min skull, men det känns ändå fel. det är min dröm, men jag kommer att lämna allting här hemma. jag behöver paus. börja om, ensam. ingenting som håller mig tillbaka. ingenting.


oceans away.

jag har alltid vetat det, men nu är det ett faktum. jag gillar bollsporter så mycket mera än att ligga och kravla på golvet. och vad ger det egentligen? jo, ont i nacken och att man känner sig oerhört korkad. så i fortsättningen blir det bara bollsporter för mig. och massage lite då och då. det gör inget ont emot mig. som ni kanske förstår så hade jag pilates i skolan idag. aldrig mer. om jag inte blir betalad eller kanske mordhotad. sedan bar det av till matsalen där den alltid lika hemska fisken fanns. men sen fanns ju ni i "gänget" där. det finns inga som är så bra som ni. ni kan till och med få en hemsk fisk att verka ok.
sen var det naturkunskap. det var inte så himla farligt idag. men det var ju ändå naturkunskap så man mådde ju illa i vilket fall.
när jag väl kom hem så var bokningen av biljetterna färdig och datumen utsatta.
hej då sverige! hej kalifornien!

an ordinary monday.

som sagt, en vanlig måndag. med turism och naturkunskap. jag vet inte hur många gånger jag sagt detta, men naturkunskap tar kål på mig. dödar mig en bit varje gång.
efter skolan var det såklart träning som alltid. undra hur mitt liv hade sett ut utan den. inget jag vill tänka på nu.
fick nyss ett samtal från amerika. allt är nästan fixat nu och allt jag behöver fixa är ett nytt pass. kan knappt vänta tills sommaren ska börja.

hanging on for hope.

torsdagskvällen var väl inte det bästa jag varit med om. varför är du inte bara en idiot som alla andra? då skulle jag inte må så dåligt. men sanningen gör ont. ibland gör det mer ont än vad lögner gör.
på fredagen vaknade man upp med ett dåligt humör och såg inte fram emot någonting. men fredagen blev bättre än jag förväntat mig. mycket bättre till och med. ett telefonsamtal och livet förändras på en sekund. min dröm går i uppfyllelse. california here I come. jag kan inte sluta skaka och tankarna går just nu bara till att tänka på hur allt kommer att vara och vad som kommer hända när jag väl är där. och dagarna innan jag åker. men jag är glad nu.
igår var de flesta av vännerna på balders eller granada. jag är glad att jag stannade hemma. behöver spara pengar nu. och det som tar mest pengar är nog festandet. men roligt har man. men roligt kan man inte ha hela tiden. speciellt om man vill ha några pengar kvar.
var nyss hos kusin vilket alltid är trevligt.
bara sexton dagar kvar tills jag ska se fall out boy. yey!

san diego.

cupids chokehold.

jag tycker inte om naturkunskap. jag kan inte tycka så illa om tyskan längre.  julklappen har gjort mig lite snällare. idrott och ledarskap förväntade jag mig mer av. men det gör jag med allt. måste ha lägre förväntningar i fortsättningen. blir bara besviken. på allt. fotbollen och vännerna är det enda som är bra just nu. allt annat är lågt, tråkigt och gör mig allmänt nere och besviken. fan också.

It's my heart you're stealing. It's my heart you'll break. If you’d feel like I feel
and if you’d know what I know, I don’t think you’d ever play me.