sure baby hold back.

kvällen igår va trevlig. mat-tävlingen blev inte så dramatisk som den brukar bli. kanske för att förra årets vinnare inte var där. men trevligt och gott va det (;
mobbningen va inte på så hög nivå som den brukar vara, men jag var ändå offret. tycker inte om att det finns så smarta personer där. svårt att behålla vår hemlighet.

drömde en hemsk dröm denna natten också. vad fasen är problemet? aja, tack vare mina underbara kunskaper i psykologi så kunde jag själv förstå vad drömmen innebar. men det är inget som jag tycker om överhuvudtaget. att 1,5 cm kan göra sådan skillnad.

imorrn är sista dagen på detta året. det är väldigt bra. detta året har inte varit en höjdare. men trots detta bättre än förra. ska inte ha några som helst förhoppningar på nästa år. eller kanske några. fyller 18 år, få körkort, fester, fester och fester. har jag tur så finns en sak till, men det är bara att vänta och se.

hur nyårsfirandet ska bli är ännu en sak som jag inte har en aning om. allt jag vet är att det inte kommer att bli med världens bästa. jag som vill börja det nya året med dig.

det finns väl bara en sak att säga.
låt oss hoppas på ett gott nytt år!

29 december.

idag sov jag länge. ingen ovanlighet när det gäller mig. sova hela dagen, och slöa hela kvällen och sedan gå och lägga mig igen. jag tycker om att sova. fast kanske inte denna natten. utslagna tänder och stryk. att försöka hitta hem, fast man redan är hemma. aja, vad ska man göra.

spelat kort nästan hela dagen med bror + flickvän. mycket trevligt. jag vann mest, vilket inte är en ovanlighet (:
ikväll bär det av till kusinerna i sibbarp för att fira kusin alexander på hans 16 årsdag. ska bli trevligt. smörgåstårta vilket hela min familj ser fram emot, kanske speciellt jag och bror.
mat-tävling och spel är nog vad som väntar oss ikväll.

nu är det upp till dig. jag har gjort vad jag kan. sitter och väntar på modest mouse underbara toner.

hur ska nyårsafton spenderas är något jag funderar en del på just nu. jag är nog inte den enda. men vi hittar säkert på något att göra. brukar bli så.

nu ska allt fixas innan vi åker den korta biten hem till kusinerna.

28 december.

dagen har varit seg och slö. hur man ser på de orden finns inga regler. inte vad jag vet iallafall.
de två orden är väl de som beskriver mitt lov som bäst. men jag tror att jag behöver det just nu.

att gå och vänta på något som man själv kan påverka är dumt. det är ingen annans än mitt eget fel att jag väntar. chansen för att modest mouse - float on ska höras ur min telefon är det bara jag som kan påverka. men på något sett känns det inte som det.
jag har väntat på detta så länge, och ändå nu när det är så nära, så är det jag som förstör det.

aja, får väl vänta lite till. iallafall tills jag kan ge dig chansen. och kanske mig själv också.

ja, vad ska man säga. julen blev inte som jag trodde. det kunde iallafall inte bli sämre än förra året.
juldagen var väldigt rolig. först släkten i kallinge. mycket trevligt att träffa alla igen.
och på kvällen, tack för förfesten och granada. kunde nog inte blivit bättre.

just nu sitter jag och väntar på brors flickvän och middag med familjen.
sen ikväll blir det väl film och slöhet i överdrift.