all I want for christmas is you.

nu har jag kommit hem till mina föräldrar för att fira jul. låter konstigt att säga att man har åkt hem för att fira jul. antar att jag fortfarande inte förstått att jag inte längre bor hemma. kom hem i lördags efter att har varit och shoppat med bror min under dagen. det tar inte lång tid efter att jag kommit hem som d. sedan kliver innanför dörren. vilken underbar person och har även varit mer än saknad. man saknar ibland någon som redan vet allt om en men som trots allt fortfarande tycker om en och alltid lyssnar. vi tittade under kvällen på dansbandskampen som till min förtjusning vanns av larz kristerz. vilket gäng alltså. kollade sedan på min mobil och såg att vi hade fått inbjudan att komma och hälsa på våra andra favoriter alle och svedde, och utan tvekan så var vi på väg. underbart trevligt att se sådana fina ansikten. de har varit saknade. efter några timmar så åkte vi hem igen och somnade gott på mitt rum. i söndags så tittade vi på b-pochahontas och bytte julklappar. jag fick utan tvekan en av de finaste julklapparna någonsin. att en person kan hitta på något sådant och göra det så fint. som mamma sa, helt otrolig. igår så tog jag och bror min en tripp till älmhult för att köpa den sista presenten samt att gå på ikea. varje dag hittar jag något nytt som behövs i lägenheten. igår fick jag iallafall vissa saker köpta. tack för det. på kvällen blev det poker med familjen, trevligt trevligt. om man ska beskriva idag så innefattar det pepparkaksbak och stort brännmärke på armen för min del. ajaj. vi har även tagit in julgranen samt pyntat och även lagat lite annat gott nu när julen har kommit. imorrn är det julafton och den ska spenderas tillsammans med kusinerna på mammas sida. några av dom iallafall. har ju en rejäl släkt så alla blir det inte. men innan de kommer så ska det bli lutfisk, pepparkakor och kalle anka. lutfisk är inte min favorit, men det är tradition. och tradition är något som jag håller fast starkt. vissa saker borde få vara som de alltid har varit. även om det mestadels aldrig blir det. nu vill jag bara önska de som jag tycker om en riktigt god jul. ni vet vilka ni är, och jag är så glad att jag har er.

gotta have you.

ojoj vad det har hänt mycket under en vecka. i lördags så hade jag min första salstenta. förhoppningsvis klarade jag den. kändes ganska bra ändå. sen på kvällen blev det lite festande då vi inte hade kunnat ha någon lussevaka. jag och stina tittade vid ett tillfälle på varandra och vi visste precis vad vi menade. en kille som satt vid ett bord va så otroligt lik gavin degraw så att det va skrämmande. vi skrattade så vi höll på att dö då en idol-johan wannabe även klev igenom dörren. vad händer sen? jo, loulou kommer in. inte den riktiga då självklart, men likheten finns där. på söndagen fick jag sedan väldigt fint besök i form av min mamma, pappa och storebror. även min andra bror fick för sig att hjälpa till. det va äntligen dags för mig att flytta in i min egen lägenhet. det gick jättebra och jag trivs otroligt bra. tyvärr så va familjen tvungna att åka hem på kvällen. men efter att de hade åkt hem så fick jag ännu ett finbesök. claes och stina kom och spenderade kvällen med mig. i måndags och tisdags så var det skola för fulla muggar. igår så var det plugg för fulla muggar och samma gällde idag. imorrn är det sista seminariet innan jullovet och jag kan inte vänta tills det är över. ska dock stanna kvar här in halmstad tills på lördag då jag ska köpa de sista julklapparna innan jag åker hem till min familj. ska även träffa min fina d. då jag kommer hem. jag saknar alla hemma nu, men snart är jag hemma.

hurricane.

det börjar bli en vana det här. jag tror mest att det är för att jag inte vill plugga. vill bara ha det överstökat. men vi träffades iallafall halv tio på biblioteket idag, jag och mina fina vän-familj. vi hade en plugg-dejt och det gick faktiskt förvånansvärt bra. vi kan om vi vill. men med det så anser man ju att man varit tillräckligt duktig och inte behöver plugga när man kommer hem. trots att klockan bara var halv tre. resten av dagen så har jag inte gjort någonting. man ska vara glad att man lever antar jag. jag längtar hem, hem till min familj. men jag tror att när jag väl kommit hem så vill jag tillbaka hit. halmstad och jag tycker om varandra. speciellt då jag snart får mitt egna boende. bara fyra dagar kvar nu. då slipper jag frysa och cykla i regnet. imorrn ska vi träffas igen, samma tid samma plats.

don't ask me.

det värmer på min mage då jag har min fina dator på mig. men jag tycker om den. visst, det har svikit mig ett par gånger, men nu är det starkare än någonsin. den har ju även större hårddisk, awesome. som förövrigt är lite av mitt nya ord. eller kanske bj:s. vad vet jag? jag och min vän stina, ja vi har bestämt oss för att bli nya fans för drott. drott som, för er som inte vet, är halmstads elitserielag i handboll. jag har en klasskompis, som förövrigt är en riktig heting, som spelar där och därför vill vi visa vårt stöd. stina som inte går i min klass följer med mig eftersom att hon gillar att skrika åt domaren, precis som jag. jag tycker om stina, hon är härlig. iallafall så var det match i söndags mellan drott och tumba. vi tog alla en paus i pluggandet, förutom stina som är en arbetare, för att se matchen. drott vann och vi var alla glada för att få se en seger. som grädden på tårtan så gick jag därifrån med lite mindre av min röstförmåga, men vad gör det? vi fick iallafall njuta av matchen då det inte blir mer roliga aktiviteter förrens efter två på lördag då jag har skrivit klart min tenta. jag vill bara få det överstökat. sen blir det fest på kvällen för att fira att vi blivit av med den skiten. sen på söndag så kommer mamma, pappa och bror, bror nummer två bor ju han redan i halmstad, för att hjälpa mig att flytta in till min egen lägenhet. jävla tjat om denna lägenhet, men vafaen, jag är ju glad för den. mina egna saker. jag vet även att mamma ska till ikea och införskaffa fler saker till mig imorrn, yey. jag får dock bara vara i min lägenhet i några dagar innan jag åker hem till jul. jag vill faktiskt hem nu, julen är ju en bra högtid. det är även vår årliga smörgåsätartävling. jag älskar att vara en stridare. ska även bli roligt att få festa med mina favoriter och även fira nyårsafton med dom. tänk om alla hade haft så fina vänner som jag har. det är något som uppskattas så otroligt mycket. jag hoppas dock att jag slipper må dåligt då jag åker hem ifrån festandet igen. varför få en person att må så dåligt? det är inte rättvist att säga så till någon, speciellt om man själv har något att falla tillbaka på. men en dag, som du sa, blir det vi. jag hoppas det iallafall. annars ljuger du också. nej, jag ska vara glad för det jag har. för jag har så många bra människor i mitt liv och det ska jag bevara tills jag inte finns mera. jag hoppas att ni orkar med mig så länge. jag vet att jag har mina dåliga sidor.
nu blir det väl en film. jag orkar inte plugga idag. har faktiskt gått i skolan hela dagen. det enda som skrämmer mig just nu är att min skumma granne ska komma på besök igen. han är väl trevlig och så, men han kan inte riktigt förstå när jag vill att han ska gå. finns kanske gömda känslor där. eller vem försöker jag lura, de märks ganska rejält. tänk om han var någon annan. någon som jag inte behövde vara kurator åt.


I have friends in holy spaces.

just nu ligger jag i sarahs väldigt personliga soffa, med detta menar jag att den är väl inte så vacker, och har sarah bredvid mig i hennes säng. vi har båda lite problem att sova då vi sov länge i eftermiddags. men ibland så måste man få sin skönhetssömn. vad gäller mig så kan jag behöva det, men inte sarah hon är så söt så. dagen har gått åt att plugga. jag tycker inte om kapitel som är så långa. det känns inte som om man kommer någonstans. när klockan blev "för sent för att plugga" så gick vi till affären för att köpa det som skulle förtäras till middag. det blev kyckling, sallad och min personliga favorit klyftpotatis. efter att ha avnjutit denna underbara middag så blev det återigen en tripp till affären då vi hade bestämt oss för en myskväll istället för att festa. det blev ju en hel del förra veckan. kassören gillade oss och gav oss en gratis påse. så romantisk. så under kvällen så har vi legat här ihopkrupna i sarah soffa med personlighet och bara haft det mysigt. men mina tankar har varit lite överallt. känns som om det är mycket som händer under kort tid. jag borde väl vara van vid det vid den här tiden, men jag är ju inte född i stan. tankarna flyger då jag måste plugga hela veckan för att jag har min första salstenta på lördag och sedan på söndag så ska jag flytta in i min nya lägenhet. det är mycket att tänka på, tro mig. allt ifrån utrymme till duschdraperi. jag ser dock fram emot det väldigt mycket. det kommer vara mitt, och bara mitt. känns lite bättre att bjuda in folk till något som bara är mitt, med saker som bara tillhör mig. och jag ska fylla det med saker som skriker och beskriver mig. det finns en del saker som gör det. tänker inte ge exempel, känner ni mig så vet ni. jag visar det ganska bra och ganska ofta. en annan tanke som snurrar i huvudet är julen. det är nära nu och det känns speciellt att åka hem till julen. jag tror att jag kommer uppskatta det mer nu. efter allt som hänt under hösten så vet jag att vi behöver varandra. och jag behöver vara runt människor som jag bryr mig om. sådana människor finns här också, tro mig, de är underbara. men det är något med ens familj ändå. även om jag faktiskt anser att mina vänner här i halmstad är en del av min familj. jag träffar dom varje dag, och de vet mer än jag vill att de ska veta om mig. men det är sånt som räknas till en familj. igår så hade vi väldigt trevligt då vi bakade pepparkakor och lussekatter tillsammans. det blev väldigt bra, speciellt de som fick ett speciellt utseende. under kvällen så tog de även min armageddon ta tummen ur röven. jag är faktiskt glad att jag fick göra det på en sådan bra dag och med så fina människor. fick även ett samtal av d. under kvällen. jag saknar mina favoriter, en massa. julen är gjord för er. måste även köpa julklappar. men det blir väl i sista sekunden, som vanligt. det är nog en del av min jul.

human.

helgen har varit mer än bra. väldigt bra faktiskt. efter innebandyn trodde jag inte att det kunde fortsätta att vara så bra. men när stina kom och hämtade mig vid fem i lördags så hade jag dock en liten aning om att det kunde fortsätta. stina hade bestämt sig för att vara snäll och fixa till mig som jag så snällt hade frågat om hon ville göra någon gång. när vi väl va färdiga så började festandet. det tog ett tag innan resten av folket kom. det blev en kväll full av singstar, tequila och skratt. vaknade dagen efter hemma och claes och stina. vi tog det lugnt hela dagen men hann även med en tripp ner till stan för att ta del av julmarknaden. det var mysigt och jag fick till och med se en skylt där det stod osby-halmstad. det va en rolig överraskning. idag har jag varit och kollat på lägenheten, handlat och städat. fast jag borde ha plugat. men jag fick ju faktiskt reda på att jag klarat min andra tenta idag också. det va väldigt skönt. nu är det bara en tenta kvar innan jul.