lax to o'hare.

sov bort hela morgonen. men det är tillåtet en ledig dag som denna. sedan gav pappa mig ännu mer arbete att utföra. men det gör ingenting. hade inget bättre för mig att göra idag. 
har ingen aning om va som händer ikväll. men det lutar åt en lugn kväll. det är ju en fest i östanå, men som folk inte verkar förstå, så är det en bjudningsfest. vilket inkluderar att man ska vara bjuden för att komma. det är synd om tjejen som ska ha festen. skulle inte vilja vara i hennes skor ikväll. 
det finns även en grillfest och ett kalas för mitt kusinbarn. det finns att välja på, men jag har inte så stor lust att festa idag, eftersom att jag det var fest i lördags och jag hade så himla roligt.
jag får se vad jag väljer att göra. 

let me take you there.

fredagen var min enda hela skoldag denna veckan. men den blev inte hel ändå, om man ska vara ärlig. hade först svenska där vi såklart tittade på film och sedan gick vi. det blev en lång lunchrast med god mat. efter rasten så var det dags för mitt sista tyska prov någonsin. ja, det är sant. och provet fick göras med alla böcker och anteckningar som hjälp. vad är det för värld vi lever i? iallafall så var jag klar vid halv tre. sen satt jag och väntade på lisa som inte var klar med provet, men även jalle och alle som hade en annan lektion. när alla väl var samlade + svedde så gick vi till ica för att de skulle tipsa. jag önskar att jag fattade sånt. eller kanske inte så mycket egentligen. efter det så gick vi skilda vägar. jalle och alle gick hem till sitt, svedde hade annat och göra medans jag och lisa var hungriga. så det blev en tripp till pappa min och sedan fick vi också träffa några andra kända ansikten. men vi tyckte att det var lite tidigt att äta så vi satt i solen någon timme innan vi gick och åt på torggrillen. det kan hända vad som helst när man sitter där. iallafall så fick vi träffa ett antal andra kända ansikten, och det gör mig ingenting. efter ett tag så ringde vi jalle för att han skulle hämta oss så att vi sedan kunde åka till jägersborg och se på matchen. men det kom två bilar och jag och lisa delades upp i en varsin. innan vi åkte till matchen så hann vi med att åka en stund till prästängen där det spelades volleyboll, och sedan hann vi också åka till statoil och köpa glass. enligt alle så är det det bästa stället att äta glass. iallafall, efter det så åkte vi till jägersborg för att se när de vann över vem vet vilka. men det kvittar ju. det var trevligt. jag ville ha popcorn men ack nej, vad är det för affärer vi har egentligen? sedan hann vi åka hem till lisa lite för att sedan åka hem i mörkret.
vaknade igår av att ha en bra känsla i magen. och det blev ju en underbar dag som jag inte vill glömma. vi åkte till råå för att spela match, och vi vann med 5-1. jag spräckte även min måltorka, och det är alltid en underbar känsla. jag var den enda som höll vad jag lovade när det gäller målen den dagen. men det gör inget. efter det så åt vi i laget utomhus och sen började festandet efter det. bussen hem var fruktansvärt rolig och jag ser vissa i laget som så mycket bättre människor nu när man äntligen lär känna dom på riktigt. sedan åkte alla hem till sitt utom jag. jag följde med sudden hem och där började förberedelserna inför förfesten. det var en väldigt rolig förfest och det var knappt att man ville gå därifrån. men det gjorde vi tillslut för att bege oss till rinkdansen. vägen dit gick ju inte riktigt som planerat, men vi hade fruktansvärt roligt. medans alla andra kom in för 150 kr, så kom jag in på 20 kr. det är charmen som gör det. eller? iallafall så blev det mycket mer lyckat än jag trodde att det skulle bli. mycket kasedans, men även annat. träffade nya människor, och det finns nog inget bättre än det. åkte sedan hem med mamma och pappa och var mycket mer än nöjd med den dagen. tack till alla som hjälpte till att göra den dagen oförglömlig.
image10

johnny and mary.

igår fick jag ju gå upp i vanlig tid, alltså vid sju. följde återigen med jalle till älmhult. men det blev ganska misslyckat. delarna hade inte kommit och vi fick åka hem igen efter att vi handlat lite. eftersom att jag hade jobb att göra här hemma så skjutsade jalle hem mig. var hemma redan vid elva och det var bara att börja måla direkt. när jag var klar med det så slöade jag bara tills träningen började. den var riktigt rolig igår.
det känns som om jag är ledig hela tiden. var ledig hela dagen idag också. borde inte gnälla. det gör jag nog inte egentligen, men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. fast jag tycker ju verkligen om att sova. vaknade halv tolv idag. det var ju inte riktigt vad jag menade att göra, men så kan det bli ibland. eftersom att min müsli är slut så blev det endast obóy och glass till frukost. ja, men jag älskar ju glass. sedan målade jag klart möblera och trappan. sedan blev jag hungrig och gjorde pommes och åt ännu en glass. sen så städade jag altanen också. jag är ganska stolt över mig själv. det måste man få vara ibland. vid fem hade jag väldigt tråkigt. bara jag hemma, och jag är sällskapssjuk. men fick iallafall tid till att ringa storebror, och det var alldeles för länge sedan. sedan var det dags för träning. gick ganska dåligt idag.
imorrn blir det skola hela dagen och sedan blir det att umgås med de tre jag tycker mest om.

how soon is now.

turism var det enda ämnet idag. och inte var det jobbigt inte. man kan väl kalla det lekar. men inte för henne, nej det är viktigt inför tävlingen som vi ska ha. som jag inte tänker vara med i överhuvudtaget. jag har scenskräck och det är inte ett skämt. finns inget värre än att ställa sig framför människor och prata. vissa tycker säkert att det låter konstigt för att vara jag eftersom att jag aldrig är tyst. men det är i grupp eller en och en. inte framför publik. men blev lite glad när min lärare sa att jag skulle prova att gå på teaterskola. hon sa att jag är en väldigt bra skådespelare. det skulle vara jätte roligt, om det inte var för scenskräcken. men att vara en bra skådespelare har jag ingen aning om precis.
men det var roligt att få en sån komplimang.
efter det så åkte jag hem med tjugo i tolv bussen och var hemma vid tio över tolv. sedan var det dags att titta på ett inspelat avsnitt, och sedan dags för jobb. målade klart räcket på terrassen och sedan var det dags för ännu ett avsnitt. sen målade jag klart golvet, och sedan kom pappa hem. han gav mig slipmaskinen och ja, dags för ett nytt jobb. slipade nästan klart möblera. något måste jag ju göra imorrn på min lediga onsdag. har ju även en hel ledig torsdag också. det krävs en kvinna för att göra kara-jobb. har tänk på det. enligt min mening så finns det inte mans - eller kvinnjobb. det är bara dumma ord. anledningen att vi låter män, eller i min mening pojkar, göra de grova jobben är för att se dom arbeta lite. gärna utan tröja på. men vi klarar av det lika bra. så imorrn blir det att fortsätta med slipningen och sedan målningen. men detta blir efter att jag följt med jalle till opel i älmhult för tredje gången. vissa klarar inte av att vara ensamma. men jag är en av dom också, tror jag iallafall. måste även gå till banken och körskolan imorrn. men sen tycker jag om sällskapet också.
är också väldigt glad för din skull.
tänkte på dig hela dagen, men det gick ju jätte bra.

stop me if you think that you've heard this one before.

idag var det sovmorgon återigen. sov till tio, åt frukost och cyklade sen till bussen med en massa paket i min väska. ja, för att idag är det världens bästa lisas födelsedag. nu är hon arton år. kom till skolan och åt lite melon tillsammans med de tre som är allra bäst. efter det så var det dags att ge lisa hennes presenter. jag tror dock att jag var mer spänd än vad hon var.
men jag hoppas verkligen att hon blev glad.
sedan hade jag turism i tre timmar. men det var slappt, som alltid. efter det så tog jag bussen hem vid fem över halv fyra och cyklade sedan sista biten hem. väl hemma tog jag det lugnt innan träningen. men även träningen var lugn eftersom vi bara var åtta stycken. och anledningen till det var att b-laget spelade match nu ikväll. har inte fått reda på resultatet ännu. men man får hoppas på det bästa.
imorrn slutar jag halv tolv, sedan blir det att åka hem och måla. japp, måla blir det. om det inte regnar såklart. men det är det jobb som jag har att göra här hemma. men det är helt ok, jag behöver ju pengar. mitt visa kort har även kommit. nu känns allt verkligen nära.


swing, swing.

när jag vaknade igår så hade jag ingen aning om vad som skulle hända den dagen. men pappa kom och frågade mig om jag vill jobba. eftersom att jag behöver pengar så sa jag ja utan tvekan. jag tänkte på vad jag skulle göra på kvällen eftersom att jag skulle vara ensam hemma. och eftersom att lisa varit borta länge så ville jag spendera kvällen med henne. vi bestämde först att hon skulle komma hit, men sen kom hon på att deras familj skulle på 20-årsfest. men jag följde med. det var en trevlig kväll, och jag tycker om lisas släkt. när vi kommit hem så satt vi uppe ganska länge och pratade om en massa olika saker. som bara vi två kan. när vi väl somnat så hade jag en skum dröm. det är iallafall inte ovanligt, inte denna veckan. vaknade sent, men vi hade en trevlig frukost. sedan skulle jag åka till idrottsplatsen för att spela den första seriematchen. första halvlek var förskräcklig, och jag har nu en väldans stor bula i huvudet eftersom en tjej inte kan hålla sina tänder i styr. andra halvlek gick mycket bättre. hade vi haft fem minuter till så hade vi vunnit. men det kändes lite som en vinst. vi spelade ju ut dom i andra. jag är glad för den poängen.
imorrn fyller världens bästa lisa arton.


follow through.

eftersom att pappa alltid är så seg med att berätta saker, så fick jag ju reda på igårkväll att jag inte kunde åka med honom till skolan idag. men det gjorde ingenting eftersom att solen sken när jag tittade ut genom fönstret i morse. så det kändes väl helt ok att cykla till bussen. jag vet ju aldrig vilket tid bussen är, så det gäller att vara där tidigt. men nu har jag iallafall en liten koll. idrott och ledarskapen var trevlig idag. det är faktiskt ganska kul att kasta frisbee. eller iallafall om man är på bra humör. vilket jag var idag. efter det så hade några redovisning. detta som inte skulle ta så lång tid, gjorde det iallafall. eller det kändes så för mig. mitt i redovisningen fick jag sms av jalle som inte ville äta lunch själv. och det ville ju inte jag heller, så efter redovisningarna vi gick till matsalen och åt pizza. efter lunchen var det tyska. det var det slöaste jag gjort, eller nästan. vi gjorde ingenting. meningen var att vi skulle plugga till provet nästa vecka. men läraren går ut ur klassrummet, och vilka orkar då göra vad dom ska. inte vi iallafall. satt och pratade till halv tre, och sedan gick vi upp till lärarrummet och sa att vi ville gå. och eftersom att han nog visste att vi inte gjorde något ändå, så fick vi gå. gick till banken och lämnade mitt papper om visa-kortet. jag ska få det iallafall. och det känns skönt. då behöver jag inte oroa mig för det längre. åkte bussen hem vid halv fyra och väl hemma har jag bara slappat hela kvällen. ville ju ha spenderat kvällen med att titta på herrlaget med lisa. men ack nej, de skulle ju såklart spela borta. men det är väl ok. det får väl bli en bättre kväll imorrn då.

pain lies by the riverside.

jag är kall och frusen. kanske inte så konstigt om man tänker på hur min dag har sett ut. paddlade kajak i ösregn med idrott och ledarskap. jag ramlade inte i, och det var mitt mål med allt. fast så frusen som jag var så hade det nog inte kunnat bli så mycket värre. efter så skulle vi tvätta alla kajakerna med. låter kanske konstigt, men så var det. och det hjälpte ju inte mig att bli varm. jag såg fram emot maten som skulle vara i matsalen, men än en gång så blev jag besviken. det är inte snällt att luras. speciellt när det gäller mat. efter lunchen med mina två favoriter så var det dags för mitt prov. jag kunde inte ha pluggat mer, jag får ändå hjärnsläpp när jag sätter mig för att skriva. men det gick väl ganska bra. eller det återstår att se. hann med två bussen hem efter att jag lämnat mina väskor hos pappa. det hade inte slutat regna och jag gick hem. väl hemma tog jag det lugnt tills träningen började halv sju. och ja, återigen fick jag gå ut i det kalla vädret. mitt onda knä blev inte bättre av träningen precis. men det var en rolig träning och då vill man inte missa den. efter träningen var det möte inför seriestarten på söndag. det ska bli roligt, men jag är nervös för mitt knä.
man blir väl så på gamla dar.
jag saknar världens bästa darlo. men hon kommer hem imorrn och tur är väl det. annars vet jag inte vad jag skulle gjort. jag förstår inte hur jag ska kunna klara två månader utan henne.

"ställ inte cyklarna utanför stället. ställ dom i stället istället".

what I've done.

onsdagar är som alltid en dag mitt i veckan, och jag är ledig. meningen var väl att jag skulle plugga idag. läste alla sidorna en gång, men det var allt. sedan kallade tvn på mig, som vanligt. vid tre kommer jalle och hämtar mig, trots att jag sa att jag skulle ta bussen till osby. men han är envis som en åsna. haha, åsna. hade lovat honom att följa med till älmhult och återigen besöka opel. det var väl lyckat, om det är rätt ord att använda. men iallafall, sedan besökte vi två mataffärer innan vi åkte tillbaka till osby. där besökte vi a-butiken för att köpa skivor. sedan spöade jag jalle i fotboll. åkte sedan till träningen, och jag är en bra på att bränna skivor. mitt onda knä blev ju inte bättre av att jag klantade till mig. men imorrn ska jag paddla kajak, och sedan skriva prov. det är min dag det.

jalle: "men linkin park har ju mognat också".

dark blue.

var som vanligt tidigt på skolan imorse. ibland skulle man vilja bo i byn. iallafall så visste jag att vi inte skulle ha någon vanlig turismlektion utan vi skulle jobba lite på stora hotellet. med understrykning på lite. var där från halv nio till halv tio. och under den tiden fick vi också äta om vi ville. aja, man ska väl inte klaga. kom tillbaka till skolan och gick igenom lite inför kampanjuppgiften och sedan fick vi sluta. och detta va klockan halv elva. och där var min skoldag slut. eftersom jalle och svedde också slutat tidigare deras första lektion så följe jag med dom hem till svedde för att hämta pizza-pengar. väl framme så fick vi vänta en stund innan dom fick tag i pengar och sedan gick vi till stationen för att jag skulle åka med min buss hem. så hela eftermiddagen har jag slöat, trots att jag borde pluggat. men som jag sagt tusen gånger innan, så är jag väldigt dålig på det. har iallafall jobbat lite på idrottsarbetet, men borde kanske lägga den tiden på att plugga till turismprovet som är på torsdag. men det orkar jag bara inte. får väl göra det imorrn. trots att jag vet att jag inte har mycket tid då.
idag är det två månader tills jag åker.

never allow someone to be your priority
while allowing yourself to be their option.


happy kid.

idag var en sådan dag där mest ingenting händer. men man är glad iallafall. dagen började med att jag hade sovmorgon och cyklade till bussen, i tid, och kom till skolan. busschaffören trodde att jag skulle iväg och campa, men sen sa hon att hon såg i syne och såg att det var en grön postlåda. oj så fel allt kan bli. men trevlig var hon. så som busschafförer ska vara. väl i skolan så var det lunch. men eftersom att jag nyss ätit frukost, så gav jag bort min mat, haha. "men, men jag kan ta den". det låter så roligt varje gång. efter lunchen med mina favoriter, fast utan lisa, så hade jag turism. och till min förvåning så skulle vi på studiebesök. men eftersom solen sken och allt var underbart, så gjorde det mig ingenting. var på studiebesök på bergakungen. det var väl trevligt. men det bästa var att vi fick sluta redan kvart över två. vilken nödvändig skoldag. men iallafall så hann jag läsa de flesta sidorna i turismboken inför provet på torsdag medans jag väntade på alle och jalle. eftersom att fotograferingen med fotbollen var så tidigt så var jalle så snäll, återigen, och umgicks med mig så att jag slapp åka hem. för att då hade jag missat det, och det var ju allt obligatorisk. men jag hatar att ta bilder. fick höra att jag var stark idag, något som jag nog aldrig hört innan. men allt det är ju ändå ett plus. vi åkte ner till fotostudion, och sedan hade jag dötid mellan halv sex och sju. detta på grund av att träningen inte började förrens då. men det va ok. det gick snabbt. träningen var ganska jobbig idag, men rolig. väl hemma så hade jag fått en del bilder från amerika. ser fram emot det ännu mer nu. undra om det egentligen går. men men, nu är det dags för mig att sova. har ju endast tre timmar turism imorrn, sen slutar jag.

jag älskar solen.

I've got all this ringing in my ears and none on my fingers.

min fredag började med att jag åkte upp till byn för att jag skulle fixa mitt visakort. men såklart så krånglade bankens datorer just denna dag. men får väl gå dit en annan dag istället. men hade varit skönt att ha det gjort. efter det så kom jalle och hämtade mig för att jag skulle vara stöd åt honom när han skulle handla blommor. tro det eller ej, men hans mjuka sida börjar komma fram. haha. till vår besvikelse så var blommorna slut. men låt inte det förstöra en dag. jalle som är snäll, nu sa jag det igen, spenderade tid med mig medans jag väntade på att lisa skulle komma och hämta mig. barn som vill äta bullar, men även jag, och musik. det är bra det. när lisa hämtat mig så åkte vi hem till henne. det var ju tänkt att vi skulle plugga, men ack nej. det blev ju inte så. det blev att sola på studsmattan istället. men det är lugnt, förrutom att jag inte pluggat något på lovet och att jag kommer få göra en massa denna veckan. men det va värt det. på kvällen sedan så grillade vi här hemma för första gången i år. och det var underbart gott. resten av kvällen var seg. förrutom att jag fick samtalet. det var trevligt och jag ser fram emot allt mer och mer.
igår så solade jag ganska mycket. visst är det roligt att bli brun. men glasögon ska man kunna ta av sig om man vill. och dessutom så tycker jag inte om att vara så röd i huvudet. men man lär sig av sina misstag. vid halv fem åkte jag hem till lisa för att fira hennes födelsedag. den är inte förrens om en vecka, men vad gör det? kalas och god mat är alltid bra. det där med mat har blivit lite mycket på senaste tiden, eller? det var mycket trevligt.
vaknade hemma hos lisa idag, utan någon som helst uppfatting av vad klockan var. vid ett så cyklade vi ner till gamleby för att se b-lagets seriestart. det gick ju bra, de vann med 1-0. efter den matchen så cyklade vi vidare för att se herrarnas match. det gick ju lite sämre för dom, men vem tycker inte om att titta på herrarna när de spelar? jag klagar iallafall inte.
imorrn blir det att återgå till skolan. men det är en lugn vecka i skolan, men dock mycket att jobba med hemma.

påminn mig om att jag inte ska gifta mig när jag är arton år med någon som jag inte ens tycker om. och jag ska ha fest efter att jag gift mig. plus att jag ska skriva gästlistan. dumma dröm.

here comes a regular.

den är vacker.
jag måste lära mig att ta tag i skolarbeten nu. det är ju inte så länge kvar tills det är sommarlov, så det borde jag ju klara. men sen är det ju jag, och jag skjuter upp allt till sista sekunden. vi vann matchen idag med 2-1 mot ljungby. spelade mittfält första halvlek och sedan forward andra. börjar vänja mig vid att spela mittfält. inte för att det blir så stor skillnad att byta tillbaka till forward. eller kanske lite. man springer inte så mycket. jag hoppas bara att denna måltorka försvinner snart. seriestarten närmar sig.
imorrn ska jag fixa mitt visa kort och även sätta in pengarna för kläderna som vi har sålt med fotbollen. jag är så dålig på sådana saker. orkar inte lägga tid på sånt. efter det så ska jag vara stöd till jalle när han ska handla, haha. sen så kommer jag att hämtas och åka hem till favorit lisa. hoppas att vi får tid till att plugga lite. men det vet man aldrig. imorrn kväll så blir det första grillningen för året, och det vill man ju inte missa. sen ska jag få ett samtal också, och det ser jag fram emot.

All I know is I'm sick of everything that my money can buy.
The fool who wastes his life, God rest his guts.

o mary don't you weep.

tre matcher på en vecka är inte bra för min rygg. det är väl ingen bra idé alls. det tycker inte jag iallafall. ska man vara hel till seriestarten så kan man inte köra slut på min rygg nu.
iallafall så fick jag besök av jalle idag eftersom att han skulle hjälpa mig med min dator, men såklart också för att umgås. roligt vart vi än är. det är så det är. det med datorn blev ganska misslyckat. eller kanske inte egentligen, men jag är så himla noga med min musik. detta märkte nog jalle extra mycket idag. alla har speciella saker som de bryr sig ganska mycket mer om, och musik är den saken för mig. efter det så tittade vi på band of brothers. inte för att vi ville, utan för att det var nästan tvunget. men det var lugnt eftersom att vi bara skulle se på en liten del. efter det så tittade vi på den nya filmen wild hogs. den va väl helt ok, men inte riktigt i min smak.
neo har en ny vän
träningen var lugn idag eftersom att det är match imorrn igen. känns lite tomt. har lämnat tillbaka boxarna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra innan jag går och lägger mig nu. kommer säkert att sitta här ännu längre. men jag ska skära ner på det. 

det är sorgligt när man tänker på det. kom nyss på att min förra bästa kompis fyller år idag. vi är fortfarande kompisar trots att vi inte ses alls ofta längre. man ändrar verkligen mycket i sitt liv under åren som går. jag saknar vissa gamla vänner, men jag är så glad för de underbara vänner som jag har nu. vet inte vart jag skulle varit nu om ni inte fanns. ni tre är så viktiga. mer än ni kan förstå.

cannonball.

ja, bloggen får väl heta det idag efter jalle sorgliga försök att sjunga den. "There's still a little bit of yourself in my mouth". om ni har någon sorts hjärna, så kan ni nog räkna ut att det inte kan stämma. men det är ok, för det gav mig ett extra skratt idag. haha.
blev hämtad (konstigt nog) i tid idag. fast jag försov mig såklart. men väl färdig så åkte jag och jalle till älmhult för att besöka opel eftersom en klantig sopgubbe har kört på jalles bil. men skäll inte på sopgubbarna inte. de gör ett viktigt jobb i vårt samhälle och alla kan göra misstag.
jag är bara glad att det inte var en lastbil. fan ta lastbilar.
iallafall efter trippen till älmhult åkte vi tillbaka till osby för att jag skulle besöka banken. och ja, man kan använda maestro i USA. men bättre att skaffa visa. så, det ska jag fixa nu. för vem vill bara ha lösa pengar med sig till USA? inte jag iallafall. efter detta så blev det kortfattat musik, tacos och scary movie. och jag hade helt glömt bort den filmen tills idag. och tacos är gott. och ja jalle, du kan göra köttfärs. haha. en annan sak som jag lärt mig idag är att jag ska nog inte ha några trappor i mitt framtida hus. det är fasen jobbigt. och hur snällt är det att köpa en jätte stor påse dennis bara för att reta mig? men inte en enda dennis tog jag. är ganska stolt över mig själv, haha. jag har verkligen smittat av mig när det gäller dennis.

tack för idag. det var mycket trevligt.

running up that hill.

vi vann över älmhult med 5-0. det finns väl inte så mycket att säga om den matchen egentligen. men huvudet sprängs, och jag är rädd för att jag kanske börjar bli sjuk. eller så är det bara allmänt jobbigt nuförtiden. en massa saker att tänka på men allt är ändå tomt. men jag hoppas att det finns lite tid till ingenting. tiden går och just nu så känns det bara som om jag vill åka här ifrån imorrn. bara för att få en paus ifrån allt. men det känns inte rätt eftersom att ni gör ingenting fel. det är bara jag.

If I only could, make a deal with God, and get him to swap our places.
Be running up that road, be running up that hill, be running up that building.
If I only could.
You don't want to hurt me, but see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder. There is thunder in our hearts.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?


by the way.

gårdagen blev ju inte riktigt som jag planerat. men den blev väl ganska bra ändå. hade verkligen lust att åka till granada, men hade ingen skjuts ifrån släktträffen. men tur var nog det eftersom att jag fick höra att det var stenhård koll på leggen. dessutom så var jag på något konstigt sett väldigt trött igår kväll. det var trevligt på släktträffen, men det blev inte så livat som det brukar bli. men man behöver kanske ta det lugnt någon gång också. massa mat och trevligt sällskap. blev mycket prat om vår årliga sommarfest som vi brukar ha här hemma. men den missar jag ju i år, precis som att jag kommer missa min egen artonårsdag. jag missar inte den egentligen, men jag kommer ju inte att fira den hemma iallafall. känns som om att jag kommer att missa en massa saker som kommer att hända här hemma. men sen kommer jag att få en upplevelse som inget kommer att slå. önskar bara att jag kunde få dela den med någon. det känns också som att jag lämnar så mycket. hoppas bara att vissa inte ändras för mycket och att de finns kvar när jag kommer hem.

idag har jag inte gjort allför mycket. storebror och hans flickvän åkte tillbaka till halmstad och pappa och mamma är bortbjudna nu ikväll. så det är bara jag och största storebroren kvar. men nu ska jag fortsätta att laga mat med storebror. sen blir det en lugn kväll framför tvn.

I let your heart down again.
What did I do to make a scene so gory?
I'm no better than the ones before me.
Old habits die hard.
I always end up hating the end.

kill the messenger.

idag vaknade jag faktiskt redan klockan tio. hela familjen satt vid fruktostbordet. det är inte något man ser ofta här hemma längre. igår bestämde vi att vi skulle åka till ikea idag, eftersom brors flickvän ville det. så det gjorde vi. det var väl ganska trevligt. nu sitter jag mest och väntar på middagen vi ska ha ikväll.
en familjemiddag för en gångs skull.
imorrn blir det kanske till och med granada. får se hur det blir. men vi ska först träffa släkten hemma hos min moster. det ser jag fram emot eftersom jag tycker verkligen om min släkt. jag hoppas att "ungdomarna" har lika stor lust att åka till granada som jag har. det skulle vara så trevligt att åka dit med dom och min favorit lisa.

I'm gonna send the rain to pour down on you.
Rain that makes the flowers bloom.
Rain to leave you all alone.
But keep eyelashes falling.
And wishes washed away.

pretty girls make graves.

idag är jag ganska stolt över mig själv. gick upp senare än tänkt, men jag hann ändå med det jag skulle. jag städade hela huset idag. och noga också. gamla sletna saker som vi aldrig använder slängde jag ut. så nu finns det mer plats till nya saker. kan vara en perfektionist ibland. men om jag ska göra något, så kan jag ju lika gärna göra det riktigt. har faktiskt till och med tvättat idag. helt själv. och ingenting gick fel. efter att jag var färdig så var det dags att åka till gamleby för att träna. det va en väldigt rolig träning idag. storebror kom hem ikväll och imorrn kommer den andra storebroren. det är trevligt. hela familjen ska vara hemma när det är påsk.
imorrn blir det att åka tillbaka till skolan igen. ska först åka och spela golf med idrott och ledarskap och sedan ha turism. sen blir det träning på kvällen som vanligt. sen är det påsklov. det är efterlängtat.


sway.

vilken slö dag jag har haft idag. kom till sporthallen väldigt tidigt. men det gjorde inget för där satt jalle och tittade på fotbollen. så jag slapp vara där ensam. lisa försov sig, så lite senare än tänkt så hade vi vår redovisning i massage på idrotten. det gick väl bra, och så klockan halv elva så slutade vi för dagen. väldigt skönt. jag och lisa tog fem över elva tåget till hässleholm för att hämta mitt pass. nu kan jag åka vart jag vill, när som helst. efter det så gick vi runder i affärer för att hitta en vårjacka till mig. efter många om och men så köpte jag till slut en jacka. köpte ett par solglasögon också. måste förbereda mig inför sommaren på riktigt nu. lisa tog tåget hem och jag fick vänta lite till för att ta bussen hem istället. var hemma vid två. sen gjorde jag mest ingenting tills vid fem då jag började städa mitt rum. det har jag nog inte gjort på ett tag. men nu är det rent och snyggt. man kan iallafall se golvet. nu ska jag bara slöa hela kvällen och sedan sova länge imorrn på min lediga onsdag. snart är det påsklov. mina brödrar kommer hem och jag ska umgås med världens bästa människor.
det ser jag fram emot.

I look at you and see a friend.
I hope that's what you wanna be.
Are we back now where it all began?
Have you finally forgiven me?

my friend and the ink on his fingers.

det var fruktansvärt segt att gå upp ur sängen i morse. lördagskvällen har visst satt sig i mitt huvud mer än jag trodde. kom till skolan och blev nöjd eftersom vår svenska lektion blivit utbytt mot engelska. på engelskan tittade vi på film vilket var väldigt bra. hade nog inte klarat av en riktig lektion på morgonen. efter det så var det lunch, vilket jag verkligen sett fram emot. men tyvärr blev det inte som jag hoppats på. men det kan ju inte bli värre än så. blev iallafall lite som vanligt när vi i "gänget" gick ut och satte oss i solen. det va skönt, men vi kunde haft bättre saker att prata om. men det är iallafall uträtt nu och vi kan glömma detta och återgå till det gamla vanliga. efter rasten så hade jag turism och det va verkligen segt. men läraren var så snäll och lät oss titta på en film om kalifornien i slutet av lektionen. hon sa att det va bara för min skull
eftersom att jag åker dit i sommar.
har tränat nu på kvällen och det va som tur väl ganska lugnt. behöver vila ut efter denna långhelgen.

imorrn har jag bara idrott vilket innebär redovisning. det tar nog inte alltför lång tid. efter det så ska jag och lisa åka till hässleholm och hämta ut mitt pass. ska se om jag hittar en vårjacka också. det börjar bli tid för det nu. sen har jag bara skola på torsdag också, sen är det påsklov. det är väldigt efterlängtat.

träningsläger i greve, danmark.

i torsdags efter skolan så bar det av till greve i danmark på träningsläger. väl framme så blev inte allt som planerat, men bli inte bitter för det inte. på fredagsmorgonen var det dags för första träningen på gräs och jag va överlycklig. det är då allt faller på plats. efter träningen så var det lunch och sedan träning igen. klockan sju så var det dags att spela vår match mot greve. vi vann med 1-0. spelade väl ganska bra första halvlek, sen gick det bara neråt. efter matchen så spenderade jag och lisa resten av kvällen inne i huvudbyggnaden med en liten del av herrlaget. det va mycket trevligt. något som var mindre trevligt  var när vi skulle gå tillbaka till dit vi sov och vi hade blivit utelåsta. efter många knackningar kom vi äntligen in och kunde gå och lägga oss. på lördagsmorgonen var det bara att gå upp och träna igen. men träningen va lugn och rolig och jag älskar att spela på gräs. efter träningen så var det lunch och sedan var det b-lagets tur att spöa greve. dom vann med 6-1. bredvid spelade herrarna, men det gick lite sämre för dom. efter matchen så hade vi teori och sedan var det en frikväll. först gick jag och lisa och åt. sedan när vi kom tillbaka så hade festen börjat. festen innebar en massa drickande och skratt. en trip till shell för att fylla på lagret. både herrlaget och damlaget intryckta i ett litet rum med en massa dricka kan bli väldigt intressant och trevligt. det var väldigt roligt och jag är glad att jag var med. fick lära känna en del nya människor och det är jag väldigt glad över. det gick inte så bra för vissa, men sånt händer. en sak är dock säker, detta måste vi göra om. natten var intressant med en massa olika ljud utanför vårt rum. vaknade imorse med en liten huvudvärk. men det kunde varit värre. jag hade det nog ganska bra om man jämför med några andra. vi åkte hem vid ett någon gång. bussresan gick snabbt. nu sitter jag här, framför datorn, som vanligt. men behöver lite vila efter en helg som den här.
ett hett tips, ät inte mat i danmark. det är banne mig inte någon höjdare.

tack för denna helgen. det var underbart och det måste vi göra om, snart.