always be.

imorrn klockan sex på morgonen så åker jag och resten av laget äntligen ner till kroatien. ska bli skönt att komma härifrån även om det bara är för en vecka. har iallafall införskaffat ett par nya grässkor så jag hoppas att planerna är bra där nere. resan tar tyvärr runt tjugofyra timmar så jag hoppas verkligen att jag har tur och kan sova runt iallafall hälften av tiden. har även fyllt på båda mina mp3er med ny musik så jag kanske inte behöver lyssna på alla tjejer konstant hela tiden. jag undrar dock hur mitt och lisas hotellrum kommer se ut efter bara en dag.
ska bli mycket spännande.
just nu håller jag på att packa och fixa ordlistan så att ren kan förstå oss under resans gång.

don't look away.

efter att ha ätit en riktig påskmiddag hemma hos moster min i bolmen så satte jag mig själv i bilen och hoppades att jag skulle hitta vägen till lönsvegas. det gick ovanligt bra och jag tror faktiskt att jag slog rekordet i att ta mig från bolmen till lönsvegas på snabbast tid. om det är ett plus eller minus är väl att diskutera. anledningen att jag tryckte ovanligt mycket på gaspedalen var för att jag hade dåligt samvete för att jag återigen lät lisa och sg vänta på mig. är det inte fotboll som gör att jag är sen så är det något annat. kom iallafall hem till sg vid åtta och där finner jag dom två. men färdiga var dom inte. det kan jag egentligen bara tacka dom för, för jag behövde pausa lite. runt nio åkte vi till förfesten där vi alla tre hamnade framför datorn och fixade riktigt dålig musik att festa till. vid halv elva kom vår skjuts och vi åkte mot lönsbodas inneställe, granada. kvällen blev ovanligt bra och jag är glad att jag åkte dit. hoppas vissa fick ett gott skratt iallafall. till min och lisas förvåning så hämtades vi utanför granada och slapp gå hem till sg. tack så mycket säger jag bara. efter lite nattamat så gick vi och la oss. vaknade vid åtta och kunde inte sova mer. så medans lisa och sg sov som små lamm, haha, så fastnade jag framför tvn. när de vaknat så fastnade vi alla tre framför tvn. väl hemma på kvällen så blev det bestämt att jag skulle vara fylleskjuts så kvällen blev väldigt slö.
idag så sov jag till två eftersom att det inte blev någon sömn igår. nu sitter jag mest och väntar på att jag ska åka och spela match.

it's only life.

nu är det inte mycket kvar. snart så kommer jag härifrån. då jag har valet att själv bestämma vad som står framför mig. jag behöver inte komma till ett ställe där människor som jag tycker så illa om befinner sig. så som det är just nu. finns ingen värre känsla än den jag har då jag infinner mig i riktigt dåligt sällskap. det mest komiska är det faktum att folk tror att de kan allt om en. det är så inspikat. såhär är hon, för att det har vi bestämt att det är sant. visst tro det, så länge det får er att må bättre. fast det gör det inte, och det vet jag. har på ett litet sätt varit där själv, och jag tänker inte gå tillbaka. det jag stör mig på mest är nog mig själv. jag säger inte vad jag tycker. håller det inom mig och det är inte rätt. folk borde få veta. jag antar att jag inte tycker att sådana människor är värda det. det kommer tillbaka till dom en dag och då kommer jag vara den som ler.

nine in the afternoon.

helgen blev bättre än vad jag trodde att den skulle bli. allt började i fredags då vi tre i turismklassen satte oss på tåget mot göteborg. väl framme satte vi oss dock på fel spårvagn och kom två timmar försent till mässa som vi skulle varit på klockan tio. men väl framme på tur-mässan så hade vi kommit till himlen på jorden. gratis mat och dricka överallt. där gick vi rundor i två timmar innan vi återigen fick ta spårvagnen till centralstationen. där åkte de andra två sin väg och jag mötte upp jenny på perrongen. vi åkte sedan tillsammans vidare till linköping. väl framme fixade vi mat och godis och tittade på film på vårt hotellrum.
klockan sex på lördagsmorgonen så vaknade vi och blev hämtade av en av tjejerna. vi kom hem till kusins hus där vi träffade resten av tjejerna. vi gick sedan alla tillsammans upp och bankade med grytor och gjorde allt för att vara allmänt irriterande. möhippan var igång. vi började med champange frukost för att sedan åka på vildmarksfemkamp. där blev det sumobrottning och fyra andra mycket spännande aktiviteter. därefter blev det lunch innan vi åkte vidare för att spela lasedome. när vi var färdiga med det så blev det middag innan vi gick ut på stan. taxichauffören var nog inte nykter, men vi hade alla väldigt roligt åt honom. under hela dagen serverades dricka och vi var alla lite lulliga då vi gick och la oss.
när vi alla vaknade på morgonen så gjorde vi så lite som möjligt innan vi fick skjuts till tåget för att åka hem till osby igen. detta var en väldigt enkel version av min helg. jag gjorde nog rätt att inte berätta allt som inträffade denna helgen.
denna veckan är väldigt lugn och halv tolv på torsdag börjar mitt påsklov.

no good.

okej, mycket har hänt den senaste tiden. mycket som varit bra, men även det som lutar åt andra hållet. vad gäller förra helgen så spenderades fredagsnatten hemma hos sg. hon tyckte att jag skulle vara närvarande då hon städade. det var jag så gärna. morgonen efter så blev det en riktigt härlig frukost, en sån man drömmer om ibland, eller kanske inte. åkte iallafall direkt från sg till samlingen för att spela match. matchen gick som den gick, men roligt var det. efter matchen följde lisa med mig hem. vi var massa sugna på pannkakor. på kvällen blev det middag hemma hos familjen olsson innan jag och lisa utan att egentligen tänka på det, åkte till granada. det var mindre roligt den gången. det var dock trevligt att träffa vissa personer. spenderade natten hos lisa för att sedan plugga dagen efter.
på måndagen ville jag verkligen inte till skolan. jag hade en bra känsla vad gällde det, för skolan sög verkligen. men överlevde iallafall. tisdagen blev bara halv eftersom att jag ändrade på min provtid. ibland är det bra när man får välja själv. i onsdags så åkte vi till växjö för att titta på universitetet. jag är mer förvirrad nu. tänk om man var helt säker på vad man vill göra med sitt liv. jag kan inte säga något annat än grattis till er som vet det. den största anledningen till att jag faktiskt åkte till växjö var för att träffa alle och jalle. vi träffas inte så mycket nuförtiden, tyvärr. torsdagen var väl inget att hänga i granen precis. var iallafall ledig i fredags och jag var bokad av lisa och sg. vi hade en trevlig dag och kvällen användes till att göra ingenting.
så skönt. lugn helg utan tvekan.
igår så var det återigen match fast på ett annorlunda sätt. vi hade fyra halvlekar på trettio minuter var. snacka om att jag var sleden på kvällen sen. mina vader är inte att leka med.
idag så hade jag bestämt mig för att plugga. men som alltid så går det åt skogen. både jag och mamma fick ryck och bestämde oss för att baka. allt med choklad gör saker lite bättre.
får väl plugga lite senare. eller kanske bara äta kakor.
ett minus är det faktum att jag numera kan lyfta på ena ögonbrynet vilket har resulterat i tix.

I didn't want to believe you a liar.
but you had a mission to prove me right.
you took my trust.
ground it to dust.
found out I knew better.