illinois.

klockan halv ett pa natten fredagen den 20 juli sa satte jag mig pa annu ett flyg. det kanns som om jag bor pa ett flygplan just nu iallafall sa bar det av till chicago denna gangen. det var valdigt vackert att se usa fran luften. jag sov pa vagen nar jag akte fran newark sist. val framme pa midway flygplats vid ca nio pa morgonen sa hamtade vi var hyrbil och en timme av somn senare sa var vi framme hos de tva harliga manniskorna buck n' bim. det bar sedan av till en restaurang dar vi at pannkakor till frukost. eftersom att det inte gar att fa nagon bra somn pa flygplan sa tog jag en en liten nap tills klockan fyra. sen var det att ga trott och sliten genom koket dar en riktig heting stog. ibland kan man ha mindre tur. pa kvallen kom en massa folk och det var valdigt trevligt. hetingen jeremy var inte ett minus precis.
lordag: var en lugn dag vilket behovdes efter att inte ha fatt mycket somn de tva senaste dagarna. men jag orkade med en tripp till wal-mart iallafall. 
sondag:  car en lign dag. vi fick besok av michael och susannes gamla vanner. de var valdigt trevliga. pa kvallen sa akte vi till en stor a och at pizza. det var mysigt.
mandag:  vi akte till lake michigan och solade och badade hela dagen. det ar svart att forsta hur stor den sjon verkligen ar.
tisdag:  var endast en dag att slappa. men det gor mig ingenting.
onsdag: denna dag blev det en tripp till six flags great america som ar en stor nojespark. liseberg kan slanga sig i vaggen. vi akte berg- och dalbanor hela dagen tills vi madde sa daligt att det inte gick att gora det langre. tack till flash-passes.
torsdag: denna dag kallade vi en mellandag eftersom att gardagen var helt fullpackad och nasta dag ocksa skulle bli fullpackad. men vi tog oss anda tid att aka och spela lite minigolf. en stor katastrof.
fredag: en underbar dag inne i chicago. chicago ar en underbart vacker stad. vi tog en tripp upp i sears tower vilket ar en av de hogsta byggnaderna i varlden. utsikten var otroligt vacker.
lordag: blev vackt av bucks ljuva toner. detta hade jag retat honom for ett tag och nu sa gjorde han det antligen. eller antligen och antligen vet jag inte riktigt om jag ska saga, men det var ganska roligt. vid tre sa borjade folket komma. mer god mat och trevligt folk. uhu, jeremy var en riktigt heting.
sondag: pa dagen fick vi besok av annu nagra av familjens gamla vanner. aven dessa var trevliga prickar. sedan pa kvallen sa akte vi till susannes syster lorelie for att umgas dar hade vi de underbart goda rootbeer floats. det ar nagot som jag maste minnas sa att jag kan bjuda ganget pa det. det var riktigt gott. efter att vi sedan spelat lite fotboll, som jag saknar sa fruktansvart mycket just nu, sa var det dags att saga hej da. det var faktiskt ganksa jobbigt da jag verkligen borjade tycka om de manniskorna.
mandag: fick ga upp klockan tre denna dag for att hinna med vart flyg tillbaka till kalifornien. jag borjar verkligen trottna pa att aka flygplan men jag har bara hemresan kvar till sverige kvar. efter valdigt lite somn denna natt sa blev det att ha en dag framfor tvn.
tisdag: idag har jag varit och shoppat i kopcentret. det ar inte bra att det allt ar sa billigt har. eller det ar klart att det ar, men man koper alldeles for mycket.

nu ar det bara en vecka kvar, sen sitter jag pa flyget hem till sverige. jag saknar saknar familjen, ganget och neo fruktansvart mycket. fotbollen ocksa saklart.


things happen for a reason.

saker och ting hander hela tiden. jag maste saga att det har hant mycket sen jag skrev sist. vi har besokt yosemite, seqouia och mammoth vilka var upplevelser som jag kommer bara med mig under hela mitt liv. det lat kanske lite skumt, men det ar sa det ar. en sak som jag larde mig forra helgen ar att vara den aldsta i en syskonskara kan inte vara latt.  plus att jag har nog ganska lang stubin anda, vad folk an tror. efter hemkomsten fran var lilla utflykt sa ville jag inget annat en att ha en lugn dag, men sa blev det inte. utan pa onsdagen blev det att satta sig i bilen igen och aka till sea world, san diego. det var en mycket trevlig dag men jag kan saga att den natten behovde jag sova lite.
jag borjar uppskatta saker mer och mer under tiden jag ar har. bade allt jag far se har och hur mycket jag saknar det jag har hemma. min familj och mina vanner betyder mycket mer an vad man tror. en sak som verkligen far mig att uppskatta livet ar nar jag nu ska fa gora nagot som har vara min drom sen sa lange jag kan minnas. drommen kommer att ga i uppfyllelse efter att vi har kommit hem fran chicago. chicago kommer vi att aka till pa fredag. dar kommer vi att stanna i tio dagar. jag ar spand pa att se hur allt ser ut dar.
image10

happy birthday.

jag antar att jag ska raknas som vuxen nu. inte for att det kanns som det. min fodelsedag detta aret ar langre an nagonsin. 33 timmar for att vara exakt. om man raknar ihop timmarna bade i sverige och har i kalifornien. en stor del av mig onskar att jag vore hemma nu. iallafall for min fodelsedag. men man kan inte fa allt har i varlden och nar man tanker pa det sa ar det inte sa manga som far chansen att fylla 18 i kalifornien. forrutom de som bor har saklart. men sen kanns det lite hemskt att inte fira min fodelsedag med min familj och mina vanner. fick iallafall ett samtal fran min familj. det varmde en massa.
tack for alla mejl och alla grattis. ni ar underbara allihopa.

igar va det fjarde juli och det firades har med att vi satt i en park och tittade pa fyrverkerier. det va mysigt. men jag trodde faktiskt att det skulle vara storre festligheter. men jag ar inte amerikan heller sa jag vet inte riktigt hur de storfirar.
idag ska vi fira min fodelsedag med att ga pa restaurang. det ska bli trevligt.

more or less.

torsdag: denna dag sa var det bestamt att vi skulle aka till Legoland California. men planerna andrades pga. lakarbesok. sa denna dag blev slapp men vi at en massa kakor iallafall.
fredag: denna dagen sa blev det Legoland California men det ar inte riktigt min grej. men de andra hade roligt och det ar det som raknas. mina grejer kommer senare.
lordag: idag sa akte jag och susanne och shoppade. det var valdigt trevligt. det finns nagot annat som sverige ocksa borde ta efter och det ar hur manniskorna ar i affarer. hittade manga fina saker, men jag kan inte slosa upp alla mina pengar pa en dag. jag har ju aven chicago kvar.
sondag: sondag idag och jag har ingen aning om vad som ar planerat. borde kanske lasa lite korkortsteori ocksa.