angels of the silences.

det är inte så lätt som det verkar. det tar en massa krafter. många ser det säkert som ett skämt, en stor vinst. det måste vara så enkelt att få någon att må dåligt. kanske är det för att rädslan finns där att någon är starkare. det förväntas väl att man ska säga att detta är den bästa tiden, men det är inte sant. finns så mycket att fly ifrån och det är inte här jag hör hemma. det finns den stunden då allt verkar perfekt, men sen kommer det som ett hårt slag rakt emot en. falskhet och leenden är väl bara något som man går på. det finns inte många fina och rena människor. alla har något att gömma och som får en att tänka om. jag ska inte stanna kvar. det hade varit en mardröm för mig. skratta, le, snälla, det gör saken ännu lättare.

homecoming.

bra bra bra, så är det just nu. balen som var lördags var hur bra som helst. efter att ha stressat en hel del under dagen så blev det utan tvekan hur bra som helst. dagen efter så trodde jag att jag skulle må som faen, men jag har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv. eller kanske. men jag fick iallafall en hel del gjort. tvättade bilen, klippte gräset samt gjorde en hel del andra nyttiga saker. eftersom att jag inte hade några lektioner denna veckan så har det mest blivit att slöa. spelade dock match med b-laget i måndags eftersom att jag missade matchen på lördagen. men matchen var rolig och vi vann såklart. på tisdagen så var det studentfest och det var faktiskt roligt. sov sedan hemma hos d. dagen efter så fick jag en liten chock då jag helt plötsligt fick ännu ett jobb. inte för att jag klagar, tvärtom. kvällen blev mer än intressant då jag och d. bestämt oss för att trotsa vädret (som egentligen var väldigt fint). men efter att ha förstått att vi skulle bli ensamma så blev det lite kundvagnskörande och lite johnny depp istället. torsdagen gick åt till att jobba lite samt såklart fotboll. idag så skulle jag till skolan men det blev inte som jag tänkt mig, så jag åkte hem igen för att jobba hela dagen. imorrn så ska jag jobba och sedan får vi se vad som händer.
ett litet smakprov från balen.
image36

cowboys.

haha, jag måste bara lägga in ett skratt lite sådär. bloggkrig, ja det hade jag haft lust att starta nu. det är så komiskt att läsa vissa bloggar. vissa har så höga tankar men förstår inte att val oftast görs på grund av att andra inte kan. sorligt, men sant. nu definierar detta inte ett speciellt fall, utan generellt. det med skrattet i början kändes mest ganska härligt, för jag har det ganska bra just nu. fotbollen går bra förrutom att pressen är nästan överdrivet hög, skolan är officiellt slut och nu väntar bara två veckor med en massa skratt, förhoppningsvis, samt att jag får spendera massor med tid med d. utan att behöva bry mig det minsta om skolan. just det här att kunna göra saker utan att tänka på dagen efter, hur gött är inte det på en skala? igår så fick jag och d. förfrågan att vara med i en fotbollsturnering idag. det hade inte suttit fel i lilltån, men jag hade tyvärr andra planer. annars hade vi ägt skjortan av alla. som sagt, mina planer var att åka iväg till mitt kanske framtida sommarjobb för att få lite introduktion. det är nog inte riktigt min grej, men man kan inte få allt. slog nog dock världsrekord. sen nu ikväll så blev det lite solsken i vardagen då jag fick träffa svedde en kort sekund, underbart trevligt. imorrn ska jag sova bort halva dagen, jag har ju ett möte vid två, och sedan förhoppningsvis leva rackarns litegrann. på lördag är det balen och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om den saken. maten kommer ju iallafall kittla dödsskönt i kistan. ska väl kanske bli ganska trevligt att se alla uppklädda. själv hade jag gärna gått i shorts och en tröja. finns inget goare. bra ord förresten. nu återstår det väl bara att hoppa i bingen. vilket ordval vi använde oss av idag heraluar.

washington square.

igår så åkte vi till bromölla för att spela match. efter att ha vunnit med 2-0 och kommit hem helskinnad, så såg jag fram emot att ha en lugn kväll tillsammans med d. och sg. vi lagade mat, som trots vissa vidbränningar, blev väldigt god. blev även något mycket vitlök, men trots det så tog vi en tripp till byn för att köpa onyttiga saker. det blev lite spänt ett tag och jag önskar att vissa personer kan brinna i helvetet. färgen röd är riktigt äcklig må jag säga. vissa kan få saker utan att göra något. till exempel klara av skolan. äckligt. iallafall så blev kvällen trots allt bra och jag är glad att jag har d. och sg.
idag så sov jag och d. bort halva dagen för att sedan göra kladdkaka att ta med oss på vår lilla utflykt. att besöka traktens sevärdheter kan vara ganska trevligt ändå. men man behöver nästan en korg och en rutig handduk samt en röd kangoo. veckan som kommer blir det fullt upp och jag ska njuta av varje sekund.

ice on the wing.

okej, det va ett långt tag sen jag orkade eller ens hade tid att sätta mig här och skriva. en hel del har hänt. jag och d. har spenderat nästan all vaken tid åt vårt projektarbete. jag trodde aldrig att det skulle ta slut, men efter att ha varit nästan som zombies i en hel vecka och endast pratat om projektarbetet, så är vi äntligen klara. vi fick även utdelning med bra betyg. jag har även på något konstigt sätt haft tid att skaffa kläder till studenten. men det gick undan. i lördags så åkte jag in till kristianstad och hittade två klänningar och skor på fyrtio minuter. ganska lyckat ändå. men lite sent var det då en av klänningarna skulle användas på dagen då det var dags för bröllop. bröllopet var underbart fint och jag hade extremt roligt. det finns omöjligt ett par som passar bättre ihop än de två. det finns även inget som slår strid-släkten. ser verkligen fram emot då vi ska se bruce springsteen tillsammans.
under dessa ca. tio dagar så har jag även hunnit med flera nationella prov i engelska samt ett i matte. engelskan är inget problem, men jag är så glad att matten är över. och att jag ens klarade den är ett mirakel. men nu är matten slut för gott och jag kan inte vara gladare. nu har jag även bara tre lektioner kvar och sen är skolan slut. två veckor innan studenten och det ska bara bli festande. jag har även skaffat sommarjobb så jag slipper oroa mig för det också.
imorrn så är det match igen och jag är så sugen eftersom att jag missade matchen förra veckan pga. bröllopet. det va en liten summering. just nu orkar jag inte mer. och dessutom väntar väl maten inom snar framtid.

holiday in spain.

ja, lördagen blev ganska lyckad ändå. fast det fanns vissa hinder, men vi klarade av dom också. det började med att vi vann matchen med 2-1 mot hässleholms if. en riktigt skön seger. efter matchen så hämtade d. upp mig och vi körde sedan och handlade mat till grillningen som vi skulle ha senare på kvällen. väl hemma hos d. så gick det som vanligt inte undan. jag vet inte riktigt vad det är som händer när vi ska snabba oss, det går bara inte. iallafall så var vi tvungna att stanna och handla åter en gång innan vi kom fram till det lilla blåa huset vid idrottsplatsen där några av herrarna väntade på oss. vi njöt av god mat och god dricka innan vi sedan tog taxin in mot löns vegas. granada var smockat och man träffade inte de som man ville träffa så mycket. men jag hade roligt ändå. tiden gick tyvärr ganska snabbt och vi gick efter många om och men hem till sg. men väl framme så var hela huset nedsläckt och vi kom inte in. efter många samtal till fröken sg, som hade gått hem tidigare, så ringde vi till slut på klockan och fick ett chockat välkomnande. men man känner sig alltid välkommen i det huset, även om klockan är tre på natten. väl uppe på ovanvåningen så hittade vi en kille som låg och sov väldigt djupt. jag och d. som var på hyss humör va väl inte så snälla mot killen, men vi hade alla roligt åt det på morgonen sen. efter fyra timmars sömn och lite pokémon så tog jag och d. bussen hem till henne och sedan så spenderade vi lite av förmiddagen i solen på studsmattan, mysigt. sen va jag snäll som vanligt och följde med och hjälpte till på bilbingot. det va förvånansvärt roligt och kan sammanfattas med ordet smorakel. bryr mig inte så mycket om det är förståligt eller inte. iallafall så blev det sedan ica ännu en gång för helgen innan d. och jag gick en mysig promenad i sibbarps skogar. väldigt vackert väder och lite ted är inte fel. hans texter är ganska porriga dock. väl hemma däckade jag vilket var ganska förståligt ändå.
min dag idag fick en mycket trevlig början då jag fick träffa jalle. kan en dag egentligen börja bättre? saknar dock hur det var för ett år sen. det va den bästa tiden då. resten av dagen har varit onödig och två veckor framåt så kommer jag nog vandra runt som en zombie. men om två veckor så är allt slut och det är dags att ta fram festhandskarna. finns inget som heter så, men vem bryr sig?

from a mountain in the middle of the cabins.

stressad som fasen just nu. hade stora problem att somna inatt och jag är faktiskt en hel del besviken. fick dock lite gjort i förmiddags, men har en hel del kvar. veckan som kommer blir inte att leka med. och imorrn lär det gå utför. men detta ska inte hända innan matchen iallfall. men om två veckor så är skolan vad man kan kalla slut. vi har inga lektioner de två sista veckorna innan studenten och det ska bli gött. så länge de som inte tar studenten håller sig borta. och ja, de flesta vet nog vem/vilka jag menar. fy faen för rött säger jag bara.
för dagen och kvällen så är jag fast där jag absolut inte vill vara. jag har mina anledningar som dock vissa har fått ta del av, speciellt d. men snart, snart får jag åka. antar att det kallas att vara en besvikelse. är riktigt sugen på en helkväll med d. men det lär inte hända då hon är i storstaden. men imorrn, då banne mig blir det tid för oss.
tänk om jag kunde åka tillbaka till kalifornien denna sommaren.
jag är verkligen född på fel plats på jorden.