look after you.

såg sista avsnittet av the oc nyss. kommer faktiskt att sakna det.
sorligt men sant.

trött på mig själv och min feghet. jag gör det bara värre för mig själv. men jag har bara mig själv att skylla. men ni, ni står alltid där bredvid mig och låter mig luta mig mot er. tack för det.

get busy living or get busy dying.

idag har verkligen varit motsatsen till igår. ville inte gå upp ur sängen imorse. det var värre än vanligt alltså. väl i skolan hände ingenting på idrotten. vi börjar att bli förslappade, som lisa skulle sagt. idag var jag också nära döden. naturkunskapen ville ta död på mig idag. och inte hade jag lust att gå hem heller.
hjälpte pappa med maten idag. lite tid med pappa gör alltid allting lite bättre. väl på träningen sedan kom all min överenergi. vilket på ett sätt var bra, men på ett annat dåligt. det kan ha fått mig till att vara tvungen att byta position på planen. det är inget som jag hoppas på kan jag säga. uhu, rädda mig.
jag drömmer hela tiden om vad som kan komma att hända. min livslånga dröm kan bli sann och utan att jag ansträngt mig alltför mycket. ibland kommer allt bra bara till en sådär. men ska inte hoppas på för mycket. det är något jag har lärt mig.
imorrn är det onsdag och jag ska sova. jag älskar onsdagar.

why put a new address
on the same old loneliness.

maybe california.

ja, vad ska man säga. just nu kommer jag inte att kunna sova på ett tag. jag har haft en bra dag där jag varit på topp hela tiden. folk har frågat mig hela dagen om jag varit hög. men nej nej. det har bara varit en bra dag. trots att det är måndag och första dagen efter lovet. toppen blev högre nu ikväll. jag ler och har gåshud. vet inte vart jag ska ta vägen. california here i come. jag hoppas det iallafall.
turism och naturkunskap, hah. idag kunde inte naturkunskapen få mig på dåligt humör iallafall.
 jag är så glad att vi blivit så nära, ni är så bra. det vet ni.

rootless tree.

gårdagen var en bra dag. eller en mycket bra dag om jag får säga det. vilket jag får, eftersom jag gör vad jag vill. kanske inte helt sant men ändå. spelade match mot glimåkra/knislinge. 2-2 är väl ett bra resultat för att vara första matchen. men jag måste verkligen bättra på mitt eget spel. åkte sedan hem till lisa med skadad tumme. va inte så klen människa.
men jag tycker om att gnälla och det är sant. 
vi gjorde vid oss, åt middag och åkte sedan hem till jonas för att fira hans 18-årsdag. där fanns en massa folk och jag hade jätte trevligt. där fanns också många som jag skulle vilja träffa oftare. men tiden räcker aldrig till. blir nästan lite rädd eftersom alla fyller arton hit och dit. tiden går alltför snabbt. sakta ner lite. tack så mycket för en jätte trevlig fest jonas.
kan väl korfattat säga att jag har haft ett jätte bra lov och jag är glad att jag har er. ni vet vilka ni är och det vet jag också. tillbaka till verkligheten och skolan imorrn. men man kan inte ha lov hela tiden. men lite längre kunde det allt vara.

fortune cookie.

idag så hämtade jalle, lisa, alle och svedde upp mig vid vägen mot hästveda. sedan åkte vi vidare i snöyran till kristianstad. och snöyra var det verkligen. inte gick det snabbt att komma fram, men vi hade så trevligt så. med bra musik och bra sällskap så går allt bra. väl i kristianstad gick vi runder och tittade mest.
men vi köpte oss en lyckokaka. alla la en enkrona var och helt plötsligt fick vi veta hur vår vecka skulle vara.
jag är väldigt glad för denna dagen. tack så mycket allihopa.
imorrn så ska vi spela vår första match för året. trots att det bara är en träningsmatch så är den viktig för oss. efter matchen bär det av till lisa och på kvällen så blir det fest, yey.
fortune

spelling live backwards.

ja, allt man kan säga är väl att det har varit tre spännande dagar.
i tisdags var jag väldigt glad eftersom det bara var en månad tills jag ska få se pete och alla andra i fall out boy. idag är det då en månad minus två dagar kvar. men detta glada humöret förstördes snabbt när jag kom in i omklädningsrummet efter träningen och förstog att någon stulit min mobil + en hel del andras mobiler och plånböcker. jag hatar verkligen sånt. speciellt eftersom jag verkligen tyckte om den mobilen. ska skaffa en likadan till. en annan sak som är störigt, varför snor folk saker som då till exempel en mobil när det nuförtiden går att låsa både kortet och själva mobilen. då går den ju inte ens att använda. aja, vissa människor är verkligen sär.
vaknade på onsdagen lika sur som jag var när jag gick och la mig. men sen kom jag på att jag skulle spendera två dagar med de jag tycker mest om. åkte till byn där lisa mötte mig. vi gick till ica för att handla mat inför kvällen. vilket allt blev mycket dyrare än vad vi trodde. nåja, vad ska man göra. vi hämtade martina på stationen för att sedan åka vidare till lisas stuga. väl framme började vi elda i baljan. ja, vi skulle bada balja. vid fem så kom marielle och vi började laga vår mat vilken också blev mycket god. sen är ju inte tacos så svårt att göra heller (: hela dagen och kvällen gick åt till att äta och att elda i baljan. efter många turer ut till baljan i bikini så var baljan äntligen lagom varm och vi fick börja bada. efter en timme sittandes i snöovädret så såg jag att hela huset släcktes. ja, vi fick såklart strömavbrott. men vad ska man göra. jo, vi satt kvar i baljan i en timme till för att sedan springa in frusna in i det mörka huset.
idag vaknade vi i ett hus där strömmen hade kommit tillbaka och där vi sedan fick städa en hel del.
när allt var klart så åkte martina och marielle hem till sitt och jag hem till lisa. väl hemma hos lisa tittade vi på tecknat och väntade på att träningen skulle börja. men ack nej ingen träning idag utan bara möte. men det gjorde inget. match på lördag och jag ser fram emot det. fan att jag orkade skriva så mycket idag.

trouble sleeping.

ja, nu sitter jag här igen. framför min egna dator fast med utbytt skärm. men det är bra. den andra tog så mycket plats. men inte denna, platt och fin. behöver kanske putsas lite. nu babblar jag bara.
vaknade i katrineholm och vi åkte till stan för att handla lite. köpte fyra par glasögon och en present till lisa. ganska tidigt eftersom att hon fyller år i april. men vad gör det? och förresten så var inte glasögonen till mig heller. jag är fattig just nu. nåja, åkte tillbaka till brors lägenhet för att äta och sedan påbörja bilturen hem. det brukar vara så att det går snabbare att åka hem än att åka dit, vart man nu ska. men så var inte fallet idag. seg biltur hem och jag trodde aldrig att den skulle ta slut. åt mest polkagris hela vägen. jag kommer att få tandproblem. vilket inte är bra eftersom jag har tandläkarfobi. aja, jag fick iallafall köra ganska långt idag. vilket jag vet att jag måste träna på. men det var kul, och det gick ganska bra.

imorrn ska jag till byn för att träffa mitt solsken till vän och bli brun. är trött nu för att någon sömn har jag knappt fått på hela helgen.

katrineholm.

just nu sitter jag i katrineholm hos bror min. i en liten men mysig lägenhet. körde hit igår och det var en lång och tyst biltripp. jobbigt att sitta så hela vägen hem imorrn också. längtar tills jag flyttar hemifrån. ska bli skönt. men på något sett ändå inte.
efter att knappt ha sovit något i natt så gick vi upp tidigt. ja, halv tio är tidigt för mig. sedan begav vi oss till stan för att kolla runder lite. det är verkligen inte en stor stad det här. sedan satte vi oss i bilen igen för att åka till något öde ställe utanför katrineholm där en stor klädesaffär fanns. men vad hjälper det mig. har inte råd med att köpa någonting just nu. har kollat på melodifestivalen nu ikväll vilket jag inte brukar göra. men men, sebastian vann vilket var rätt iallafall. bryr mig annars inte så väldans mycket.
nu har jag lov och det är skönt och behövligt.

nej, nu är jag trött och avundsjuk på alla som är utomlands hit och dit.
jag saknar neo också.

miles apart.

dagen började med att jag försov mig. pappa väckte mig och jag trodde att jag redan gått upp. ja, när han väckte mig så hade jag redan drömt att jag gått upp. ungefär sådär.
kom till skolan där en överraskning väntade på mig i mitt skåp. tack lisa, det va det finaste jag fått på länge. det betyder så mycket och det vet du.
på lunchen så gick vi och köpte våra biljetter till fall out boy. ganska komiskt att det bara är jag som tycker att de är bra. men ändå så ska lisa, marre, martina, sebastian och andré följa med. men trevligt ska det bli iallafall. pete är het.
nu ikväll har jag tränat och det var en rejäl genomkörare. men det är så skönt nu iallafall. jag behöver det.
imorrn åker jag till bror i katrineholm. det ska bli trevligt att komma upp och se hur han har det. och såklart spendera lite tid med honom. får väl snart gå och packa. men jag orkar inte, uhu.

fall out boy biljetter.
när kommer jag att få träffa dig igen?

sowing season.

många tisdagar framåt har jag samma schema som jag haft idag. alltså idrott och naturkunskap. jag tycker om idrott men ogillar naturkunskap. fotboll älskar jag, och läkemedel vetifasen.
de dumma biljetterna vill inte som jag. men det löser sig nog. det är ju mer än en månad kvar.
imorrn är det alla hjärtans dag, och det vill jag egentligen bara glömma. det är bara en dålig ursäkt för att våga säga hur man tycker. det borde man göra varje dag. eller nästan iallafall. varför gör jag inte som jag själv säger?
om en och en halv timme är det träning igen. och det är bara mörkt och regnigt ute idag.
imorrn är det onsdag och jag ska sova.

en vanlig måndag.

dagen har innehållit klassråd, där inte mycket blev sagt. sedan var det turism där vi fortsatte att planera stockholmsresan. ser verkligen fram emot det. speciellt tisdagskvällen. efter det var det lunch med gänget igen. haha, vi har roligt tillsammans. sedan var det naturkunskap. och det finns bara ett ord att beskriva det, vilket är tråkigt. efter skolan kom jag hem och gjorde, hmm ingenting. det är det bästa på dagen. sen vid sju så åkte jag till träningen. och nu sitter jag här. spännande dag. ungefär hur mina dagar brukar se ut. förrutom lektionsordningen.

imorrn ska vi beställa biljetterna (:

en stege och muffins.


denna helgen blev lite åt båda hållen. både bra och dålig. douglas var hemma vilket nästan alltid leder till mer skratt. men när jag tänker på vad som hände min andra bror så blir man både ledsen, arg och rädd. det kunde gått hur som helst. hur kan man göra så mot någon?
idag vaknade jag tidigt vilket är en ovanlighet för mig. men nu har jag gjort det två gånger på samma helg. blir nästan stolt. har spenderat mycket tid med bror idag. mycket trevligt. vi såg ladder 49. den va bra.
imorrn blir det att återgå till vardagen. hoppas att jag överlever en dag med turism och naturkunskap B.

snart åker du och tiden bara tickar iväg.
 lovet hade ju varit en bra tid för oss.
men det blir aldrig så.
it depends on you too.


it's cool, we can still be friends.

gårdagen var trevlig. förrutom skolan då. men den va faktiskt också helt ok. trots ämnena.
efter skolan så följde jag med marre hem för att ha en lång stund framför tvn. det va trevligt. sen vid åtta tiden någon gång så åkte vi hem till sebbe för att bada bastu och bada. mycket dricka och mycket översvämning. men roligt hade vi. somnade vid fem någon gång till en mycket psykad film. vaknade flera gånger under morgonen. hade svårt att sova intryckt i väggen.
gick upp vid tio för att göra mig i ordning till att gå till träningen. en jobbig träning eftersom jag mådde väldigt illa. jag har väl bara mig själv att skylla. när jag väl kommit hem så var bror här hemma. detta är trevligt eftersom vi spenderat dagen tillsammans. jag har fixat min garderob och ringt min underbara vän lisa. vi pratade en stund och det kändes bra. efter maten fick jag köra pappa med motorcyklen till grannen för att hämta något. jag som inte har fyllt arton ännu får ju köra motorcykel när man kör de som har druckit någon öl. men det är roligt att köra så jag ska inte klaga.
ska väl sätta mig vid tvn snart tillsammans med familjen. fast val av program har jag ingen aning om.
jag har inte de känslorna för dig längre. men det är inte mitt fel, det är endast ditt.
jag vill bara vara din vän.
it all depends on me.
glasögon.

torsdag.

spanska suger. eller kanske inte språket utan bara min lärare. han förstör en del av mitt liv. en annan del är anonyma personer. varför inte våga säga sin mening och våga säga vem man är. vad är man rädd för egentligen? var och en har rätt till att tycka något.
fotbollen är bra nu. men inte jag. men träningarna är roliga igen, och jag ler ibland. tack.
neo är vacker.
imorrn är det sista skoldagen för veckan och sedan ska jag hem till marre och sedan ska vi vidare och bada bastu och titta på en skräckis. det är iallafall hur ryktet har gått. får se om det blir någon skräckis.
neo vill gå och lägga sig, så det blir väl snart så.

outside of love.

onsdag, en dag som inte blev som vi bestämt. men vad gör det, så länge jag är med dig så är det ok.
som att solsken och våfflor skulle göra allt bättre nu.

allt är försent nu, men allt jag tänker på är dig. hela tiden, och det tar död på mig. du sårar mig utan att du ens vet om det. eller det gör du kanske. är det det som är meningen? jag brände mig, men det känns knappt. det dämpar nästan mer.
vad som än gör dig lycklig är värt det.

steady red light.

dagen har flygit förbi.  tiden går snabbt med jag står still. det är som röda ljus som inte vill slå om.
första dagen på veckan är avklarad och bara fyra dagar kvar tills det är helg och bara två dagar kvar tills det är onsdag. och det är bara en och en halv timme tills min träning börjar, och jag vill slåss.

jag längtar efter dig. våren känns långt borta, varje dag är en dag närmare döden och du är vacker.



många dagar.

ja, det va ett tag sen jag skrev sist. har inte haft någon lust alls. nåja, jag har haft en ledig onsdag där jag inte uträttade allt för mycket. men det är väl det våra lediga onsdagar är för, eller inte.
på torsdagen hade jag spanska prov som gick mindre bra. men jag orkar inte bry mig. vår lärare är så dålig så att alla ska sluta den kursen. vad är det som han inte förstår? nåja, jag fick börja träna i torsdags iallafall, sen jag varit sjuk i två veckor. det gick väl mindre bra, men nu är jag igång igen iallafall.
fredagen gick förvånansvärt snabbt trots det tråkiga lektionerna. men tyskan gick ju bara åt att titta på en engelsk film. precis, ibland undrar jag vad vi håller på med egentligen. men bra var den. om jag bara kunde komma ihåg vad den hette. på kvällen bar det av till tingsryd för att spela cup på konstgräs. den kvällen behövs väl inte talas om så mycket, förrutom att i bilen på väg dit så sa isaboll en väldigt "smart" sak. det finns bara hon som kan säga något sånt. "krisåldern är när man är 25 år. man vet inte om man ska föda barn eller festa". 
min lördag gick åt att fixa med min musik här på datorn. jag orkade verkligen inte göra någonting annat. det var ju både balders och granada, men nej, det hade jag verkligen inte lust med. så jag hade myskväll med pappa och mamma. det behövde jag.
idag har jag inte uträttat så mycket heller. man kan väl säga att jag har haft en lugn helg. och det behövde jag.