mr. jones.

igår var det onsdag. en sådan underbar dag där man inte gör någonting vettigt. sov bort hela förmiddagen vilket var något som jag verkligen behövde. sen på eftermiddagen så kom storebror hem en runda. det är ju alltid trevligt. han åker till spanien imorrn så det var skönt att träffa honom nu innan han åker. på kvällen så blev det träning. träningen var lugn vilket uppskattades.
idag så började matte c. detta är något som jag jämrat mig över hur länge som helst. men jag överlevde iallafall denna lektionen. vi började ju lugnt. frågan är hur det kommer gå senare. i vilket fall så slutade jag halv tolv. åt lunch med lisa för att sedan sitta och vänta på att jag skulle köra. körningen gick väl ok, men det var inte det bästa jag gjort. både jag och lisa hann med fem över halv fyra bussen hem. väl hemma så bestämde vi oss för att laga mat. detta var en mycket spännande upplevelse. resultatet blev godare än vad det såg ut. och om ni bara visste hur illa det såg ut. efter maten så åkte vi till hästveda för att spela med b-laget. det är alltid roligt att vara med och möta hästveda. men jag var bara med en halvlek eftersom att jag bestämde mig för att vila mina benhinnor till på lördag. hur som helst så vann vi matchen med 7-1.
imorrn så blir det ännu en slö dag i skolan. vi ska spela golf med idrott och hälsa b på morgonen och sedan ska vi åka till kristianstad för att lyssna på något föredrag. jag har ingen aning om vad som händer på kvällen. men det blir nog en lugn kväll eftersom att vi har en viktig match på lördag.

I luv the valley oh.

klockan tre minuter över nio i lördags så åkte vi först till hässleholm för att sedan byta tåg mot stockholm. linda kom på att hon glömt sin plånbok och vi försökte på alla vis att få den att komma med till stockholm. men vi lyckades tyvärr inte. men vi hade ganska roligt under tiden iallafall. sov nästan hela vägen till t-centralen, och detta är inte en bra sak då jag är väldigt slö efter att jag sovit på dagen. väl framme i stockholm så sökte vi först upp vårt hotell där vår svit väntade på oss. där slängde vi sedan våra väskor och la oss och vilade en stund. lite vin och cider senare så var det meningen att vi skulle gå och hämta våra påsar direkt, men eftersom att vi gick förbi en skorea så gick det inte så bra. vi hittade alla något som föll oss i smaken. efter det så var det dags att hämta våra påsar. efter det så gick vi runder i stan för att hitta ett ställe att äta. tillslut så hittade vi ett ställe där maten inte kostade över etthundratrettio kronor. det roligaste var att eftersom linda glömde sin plånbok så glömde hon även sitt leg. det hade resten av oss väldigt roligt åt då det var dags att beställa dricka. men jag tror att linda kunde leva med det. efter maten så blev det dags för oss att dra oss tillbaka till hotellet och vår mysiga svit.
dagen därpå var det väldigt jobbigt att gå upp ur sängen. dels för att det var så skönt att sova men även för att jag visste att jag hade en mil av löpning med mina benhinnor framför mig. frukosten var iallafall underbar och vid tio så drog vi oss vidare till gärdet där allt skulle börja. det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. mina benhinnor är inte vad de brukade vara. nej, nu låter det som om jag är en gammal kärring som klagar på allt. iallafall, efter loppet så åkte vi direkt tillbaka till hotellet för att duscha och vila oss inför middagen. på pizzerian så gick det bättre vad gällde drickan, och vi hade väldigt roligt åt det. efter middagen så var vi otroligt trötta och gick direkt tillbaka till hotellet. där väntade vitt vin och choklad. det är något som jag rekomenderar.
igår så var det äntligen dags för vår shoppingdag. något som vi alla sett fram emot hela helgen. det gick bättre för vissa, men jag tror att jag shoppade tillräckligt i usa för ett tag. vi hade en trevlig dag och jag och linda fick tillslut äta på taco bar. efter att vi sedan suttit på t-centralen och kollat in hetingar ett tag så gick vi till perrongen för att åka tjugo över sex tåget tillbaka till skåne. på tåget så försökte jag att läsa så mycket körkortsteori som möjligt. men linda störde mig hela tiden. men det gjorde ingenting, för att roligt hade vi. i hässleholm så hämtade pappa sedan oss och väl hemma så slocknade jag snabbt.
idag så fick jag gå upp klockan kvart i sex vilket var otroligt jobbigt. anledningen till detta var att jag skulle åka tio över sju bussen till älmhult. och klockan halv nio så skulle jag skriva mitt teoriprov. detta gick väldigt bra och nu är jag ett steg närmare körkortet. precis som alla andra säger i denna situation. fick sedan vänta länge på tåget för att komma till skolan. och i skolan väntade ännu en väldigt onödig turismlektion.
imorrn är det onsdag. så underbart.

everything is not lost.

idag så var det en lika givande dag som igår. på morgonen så hade vi vår första lektion i idrott och hälsa b. vi hade mest genomgång och val av vad vi vill göra under kursens gång. men när vi väl fick göra vad vi ville så kunde jag ju inte vara med. men dum som jag är så kunde jag inte låta bli fotbollen som låg mitt framför mig. och inte gjorde det mina benhinnor bättre. jag får skylla mig själv. men ibland så kan man inte hålla sig undan. efter den goda lunchen bestående av kycklingsallad, bulle, vindruvor och ananas så hade vi filosofi. det vi hade kan inte kallas för lektion eftersom vår lärare var borta den första en och en halvtimmen av vår tre timmars lektion, och under den tiden så fick vi ha klassråd själva. och när vi skrivit på protokollet att han varit borta så ville han att vi skulle ändra det. alltså läraren ville att vi skulle ljuga. som jag sagt så många gånger innan så undrar jag vart världen är på väg. vi slutade vid halv fyra och efter det så gick jag till pappas jobb för att få skjuts hem. väl hemma så har jag nu packat inför min resa till stockholm imorrn. japp, min helg ska spenderas i huvudstaden. om det är ett plus eller ett minus är jag inte riktigt säker på ännu. men jag ska försöka att göra det bästa av saken. som sagt så kommer det fler helger.

bruised.

idag har varit en sådan onödig dag. fick iallafall sova lite längre imorse. men jobbigt nog så fick jag cykla till busshållsplatsen i regn. väl framme i skolan så skulle redovisningen börja kvart över nio, men såklart så var den försenad. redovisningen varade sedan bara i tio minuter och efter det så fick vi rast i en timme. efter rasten så gick vi sedan bara igenom betygskriterierna för filosofi a. efter denna väldigt jobbiga förmiddag så var min skoldag slut. åkte tjugo i tolv bussen hem och sedan har det bara varit slöande resten av dagen. och pga. mina benhinnor så har jag inte kunnat träna nu ikväll. jag blir galen av sånt. jag vet inte vad jag ska göra på kvällarna när jag inte har träning. har iallafall fått lite körkortsprov gjorda. fick även ett brev från polisen idag. det är ju verkligen något som jag känner att jag hinner med att göra och oroa mig för just nu.
varför har folk bestämt sig för att förstöra för mig?
för att irritera mig lite mer så har jag och lisa haft massor av planer sen jag kommit hem, men tyvärr så har nästan alla gått i kras. jag vet inte när jag ska få tid till att göra något som jag verkligen vill göra. lite roligheter är dock inplanerade, men det är ju ett tag tills dess.
dagens samtalsämne: mitt blåmärke.

sparks.

just nu så är jag nere. långt nere. mina ben är förstörda och på så sätt så kan jag inte göra en av de sakerna som är roligast i mitt liv. jävla benhinnor. det finns inget värre än att komma till träningen och verkligen vara redo att ha roligt och man sedan måste gå av för att det nästan är omöjligt att stå upp. och saken är den att jag kan inte ta på tre lager tigerbalsam (utan att ens känna av den) och två ibumetin varje dag bara så att jag kan klara av en träning utan att få känslan "snälla döda mig". för det är så det känns. jag är kanske lite gnällig just nu, men jag mår riktigt dåligt av det. en annan sak som jag just nu mår dåligt av är det faktum att min helg ska spenderas i stockholm. det är något jag inte alls ser fram emot. jag skulle hellre åka tillbaka till kalifornien där pressen på en inte är så stor. för just nu är mitt schema fullt och jag blir stressad utav det. jag har inte en tom dag på evigheter. jag kan inte ens pricka in en helg då jag kan åka till växjö och hälsa på mina favoriter i deras nya lägenhet. hurdan vän är man egentligen. jag hoppas bara att de förstår. det här har inte varit den bästa början av en vecka precis. men sen finns det ju vissa ljusa sidor också. definitift sparks.

alexander säger: nelly utan fotboll är ju som en hink utan spade.


this hard land.

just nu så sitter jag här och är väldigt trött. men orken att gå och lägga mig har jag inte. denna dagen har dock varit bättre än gårdagen. imorse så hade vi redovisning av frågorna till den sista mohikanen. det gick väl bra, men det kan alltid gå bättre. sedan var det lunch. och det var såklart fisk idag, precis som det är varje tisdag. fantasin är verkligen dålig. men eftersom att jag inte ätit skolans fisk på ett tag så var det väl helt ok. på tal om fisk så hade vi turism efter lunchen. idag blev det en stillbildsfilm och ett litet arbete. men eftersom skolan suger på det där med datorer så blev det ju inte riktigt som vi hade tänkt oss.
efter skolan så åkte jag med lisa hem. där hann vi äta en utsökt middag innan vi var tvungna att dra oss ner till samlingen. vi satte oss i våra bilar och drog oss mot bjärnum. matchen var riktigt rolig att spela och lite nytta gjorde jag. det är vad min pappa skulle sagt iallafall. matchen slutade 3-0 trots att vi hade kunnat vinna med mer. men roligt hade vi allihopa och det är väl det som räknas. men jag har absolut ingen lust att spendera min helg i stockholm. jag missar a-lagsmatchen mot sösdala. och det är en match som jag verkligen hade velat vara med på. men jag antar att traditioner får gå före denna gången.
imorrn är det onsdag. allt jag kan säga är tack gud för dessa onsdagar. jag ska sova bort halva dagen och sedan plugga körkortsteori. på kvällen så blir det sedan träning som vanligt. det låter som ett bra sätt att spendera min lediga älskade onsdag.

heart cooks brain.

nu är jag sliten, förskyld och lite smått irriterad. som kanske märks så har jag inte haft en så bra dag. jag menar den har inte varit jobbig men det är de små sakerna som irriterar mig så fruktansvärt just nu. och jag vet, ibland så hänger jag upp mig på saker. och jag vet att jag på så sätt skjuter ifrån mig folk som jag bryr mig om. jag gör inte det med vilje. men ibland så vill man bara att folk ska vara ärliga. jag tror även att jag har lite problem med att mina vänner förändras. alla förändras, men vissa saker vill man aldrig ändra på.
vi hade första turismlektionen i morse och min lärare var så spänd på att höra hur jag haft det i usa. det är så svårt att försöka få folk att förstå hur jag hade det där egentligen. det går inte att beskriva med ord. man måste ha varit där med mig. iallafall så fyllde en i vår grupp år idag och eftersom det ändå skulle vara en lugn lektion och vi skulle ta skolfoto mitt i allt så köpte vår lärare lite fika och vi satte oss utomhus och pratade om våra sommarlov. vid halv elva slutade vi för att ta skolfoto, men som vanligt så var något fel och vi fick vänta en halvtimme. men vi elva så var det skolfoto dags, och jag som hatar att ta foto såg verkligen inte fram emot det. det enda roliga var att en av fotograferna såg ut som brandon flowers i the killers. efter att ha genomlidit skolfotot så gick vi till matsalen där det var smockfullt. och när jag och lisa nästan precis kommit fram till maten så segade personerna framför oss sig något så fruktansvärt. och förresten så är matsalen ingenting mot vad den brukade vara. både jag och lisa sneglar bort mot borden vid fönstren och hoppas på att våra favoriter ska sitta där. men tyvärr så gör de inte det. om ni bara visste hur mycket vi saknar att ha er där. det har bara gått två riktiga skoldagar, men vi saknar er otroligt mycket ändå. de stunder vi har haft tillsammans i den dumma matsalen. efter en mindre lyckad lunch så var det dags för lektion två som var idrott och ledarskap för min del. denna lektion var så seg då vi skulle planera men kom ingenstans alls. så efter mycket prat om ingenting så bestämde vi oss för att ta planeringen nästa vecka och på så sätt kunde sluta redan tjugo i två idag. om folk bara visste hurdan skola vi egentligen går på. såklart så regnade det när jag hoppat av bussen för att gå sista biten hem. på något sätt känns det som om det inte var min dag idag. under dagen så fick jag även ett sms från min tränare som sa att vi skulle ha joggingskor med oss till träningen idag. det är aldrig ett bra tecken. efter att ha fått reda på att en av våra hästar är sjuk så var det dags att ta sig till träningen. väl framme så var det dags att ta på sig joggingskorna och hoppas på det bästa. detta var nog den enda tur jag hade idag. tränaren sa att det bara skulle vara en lugn träning och vi skulle endast springa i tjugo minuter och sedan stretcha resten av träningen. men eftersom att jag nu har ett väldigt stort problem med mina benhinnor så var även detta jobbigt. men jag kan bara tänka hur jobbigt det hade varit om vi hade haft vanlig träning.
och som en bra avslutning på denna dag så var en stor skogsmaskin på vår väg och blockerade så att vi fick stå och vänta tills han var klar. men under tiden så gick jag och pappa igenom viktiga delar på bilen.
imorrn så blir det återigen skola. men förhoppningsvis så blir det en bättre dag imorrn. ska även spela match med b-laget. eftersom att jag ska vara i stockholm hela helgen och missar a-lagsmatchen då så får jag vara med och spela imorrn. förhoppningsvis så går det bättre än vad det gjorde med a-laget igår. jag gjorde mål, men att spela lika var inte vad vi behövde.
nu behöver jag nog snart gå och lägga mig.

the secret's in the telling.

igår så var det den första riktiga dagen i skolan. men med läraren som vi hade hela dagen igår så blir det aldrig riktigt. vi hade iallafall svenska på morgonen, och konstigt nog så blev det film. där fick jag till det. efter det så blev det frågor som skulle svaras på och sedan redovisas på tisdag. efter lunchen så var det filosofi med samma lärare och vad händer då? jo, då ska vi klart titta på ännu en film. fast denna gången så var det endast en filmsekvens på tjugotvå minuter. efter detta så fick vi ännu ett papper med frågor. fast dessa ska vi redovisa på torsdag. ibland undrar man hurdan vissa personers fantasi är. iallafall så fick vi sluta två timmar tidigare. man ska inte klaga, men ibland så undrar jag vad som händer i världen.
efter skolan så tog jag och lisa två bussen hem till mig. resten av dagen/kvällen så färgade vi håret på varandra. så nästa gång ni ser mig så är jag svarthårig och lisa är blond. ibland så behöver man lite förändring. ja, hade inte det varit en förändring? jag ljög för en som inte förstår det. för det första så hade jag nog inte passat i svart hår och pappa hade hatat mig. eller lite iallafall. mörkhårig ska jag bli en dag, men det var inte den dagen igår. lisa är inte blond heller. efter att vi färgat håret så tittade vi på blades of glory. filmen var väl ok. chazz michael michaels. efter det så blev det läggdags.
nu idag så vaknade jag av att lisa frågade om jag ville ha frukost. hur snällt var inte det? lisa gjorde frukost till mig i mitt eget hus. det blev dock ingen frukostfrid då vi hade ett litet missöde. men det ska vi inte skriva om här. eftersom att lisa skulle jobba klockan ett så skjutsade jag och mamma upp henne. nu sitter jag här hemma och väntar på att storebror ska komma hem. jag har inte sett honom sedan den sjuttonde juni. det känns som en evighet. ikväll blir det antingen fest eller en lugn kväll. får se vad jag väljer att göra. jag har ju faktiskt match imorrn.

if you dont, dont.

idag var en sådan dag då jag absolut inte ville gå upp ur sängen. men efter många om och men så gick jag till slut upp. när jag väl gjort vid mig och var nästan färdig för att åka till osby, redan vid halv åtta då jag egentligen inte började förrens elva (bussarna är skit), så säger min pappa jag kommer tillbaka vid nio och hämtar dig och din bror. tack för att du inte sa det innan. ah, jag hade ju kunnat sova lite till. iallafall så blev det massor av kladd vid nio då bror inte var färdig när pappa kom och skulle hämta oss. så vi fick köra lite över hastighetsgränsen till osby för att hinna med tåget. men boror hann med tåget och jag fick spendera någon timme på pappas jobb innan lisa kom och hämtade mig för att sedan gå till skolan. när vi väl kom till skolan så kändes det som om vi aldrig lämnat den. iallafall så varade det inte länge och jag kunde ta tjugo i tolv bussen hem. dagen har varit slö, men det kändes skönt. vid tio i sex så skulle vi samlas inför b-lagsmatchen. matchen kunde ha gått mycket bättre. vi förlorade inte, men vi borde vunnit med minst tvåsiffrigt. mer säger jag inte. eller jo, det är ju ganska viktigt att nämna deras väldigt viktiga så kallade offside-fälla. när jag fick höra om det så skrattade jag nästan till döds. vi kände oss verkligen hotade av den (sarkasm för er som inte fattade det).
imorrn så blir det att åka tillbaka till skolan för att ha riktiga lektioner. hur det nu än kommer att gå. kvällen ska jag sedan spendera tillsammans med lisa.

we will erase all life on earth but us.

sov inte bort dagen lika mycket idag. men trots detta så har jag inte riktigt gjort något vettigt. gjort lite körkortstest och spenderat tid framför tvn. på tvn går det bara serier som jag redan sett minst två gånger innan. jag tror att jag slår rekord vad gäller serie tittande. men inte gör det mig något. ikväll så har jag återigen spenderat tid på gräsplätten som även kallas idrottsplatsen. det var bestämt att jag ska vara med och spela med b-laget imorrn för att få tillbaka spelet efter usa. sen ska jag spela på söndag också. fotboll är mitt liv. men jag ska inte klaga, jag älskar ju det. men jag har även gått och blivit förskyld vilket inte är till min fördel.
imorrn så börjar skolan igen. för mig gör det ingenting då jag känner att jag fick ut något av mitt sommarlov. att spendera ett helt sommarlov i kalifornien är inte något som händer varje år, så jag är väldigt nöjd. så imorrn blir det att komma tillbaka till ekbackeskolan och se vänliga ansikten. får nog även se några ansikten som inte är så vänliga. men tro inte att vi kommer att sluta med melonen. för er som inte fattar, bry er inte.

black balloon.

dessa två dagarna har varit slöa dagar. jag vet inte om jag kan skylla på jet-lagen längre, men jag gör det iallafall. sov bort hela förmiddagen igår och dagen spenderade jag med att städa mitt rum och rensa garderoben. det var något som verkligen behövdes. inte för att det blev mer plats i garderoben, men det finns inte mycket att göra åt det. på kvällen var det träning. den var väldigt rolig trots min otroligt blåa fot. enligt min tränare så är det en dålig ursäkt bara så att jag kan ta det lugnt nu när jag kommit hem. men det är dock inte sant då jag har sett fram emot fotbollen hela sommaren. jag kan inte hjälpa att vissa som spelar fotboll är berg och gillar att stämpla folk.
idag så sov jag återigen bort hela förmiddagen. men jag skyller på att jag inte har sovit så mycket i sommar så jag får ta igen det nu de sista dagarna. under dagen så har jag gjort några körkortstest och spenderat lite tid framför tvn. jag är slö, men det är ingen synd. inte enligt mig iallafall.

all at once.

igår så spelade jag med b-laget. detta var min första match sen jag kom hem. eftersom att jag inte har tränat på hela sommaren så var det väldigt jobbigt. stekande sol och tryckande värme gjorde det inte bättre. tyvärr så gick det inte riktigt som vi ville. på vägen hem i bilen så blev det beatles och skyfall.
på kvällen så var det dags för kräftskiva nummer ett. jag har aldrig ätit så mycket kräftor förut. men det var trevligt och jag ser fram emot kräftskiva nummer två.
idag så var det dags för match igen. vi mötte råå och ägde hela matchen. men de satte ett turmål och det blev oavgjort. detta var definitift inte rättvist. men sånt händer. jag har saknat fotbollen så mycket när jag varit iväg och nu när jag är tillbaka så förstår jag varför jag ägnar så mycket tid åt det.
det är ju en av de bästa sakerna som finns.

soon we'll be living in the future.

eftersom att jag i onsdags överlevde pga. min övertrötthet så slog jet-lagen in igår. jag sov till klockan tre vilket inte var så lyckat då jag skulle träna redan halv sju. så kastade snabbt i mig lite frukost sedan blev det middag och efter det så bar det av till första träningen efter hemkomsten. träningen var lugn vilket kändes skönt. jag har verkligen saknat alla i laget och träningarna i sig. mamma och pappa säger att jag lever runt fotbollen vilket nog stämmer ganska bra. efter träningen och mötet så följde lisa med mig hem. därhemma väntade gäster och kräftfiske. medans de andra gick så tog jag och lisa motorcyklen ute i mörkret tillsammans med alla attackmyggor. vi försökte att sova vid tre. men det var omöjligt då myggorna verkligen vill döda oss. vi fick nog ca. tre timmars sömn var.
idag så var det bestämt att vi skulle träffa alle och jalle. vi satt och pratade i någon timme innan det var dags för oss alla att åka åt ett varsit håll. men först skulle jag följa lisa. efter en stund började det ösregna och vi fick stå uppe på någons trappa medans folk körde förbi och skrattade åt oss. men det var roligt så det kan jag leva med. väl hemma åt jag min första riktiga middag efter min hemkomst till sverige. och nu på kvällen så har jag och pappa kokat kräftor.
tro det eller ej.

please, be honest. what's it mean and what have you done? we'll get through, somehow. this is only temporary. it's simple, something always on my mind.
I'm dying. not now, but soon, we'll be living in the future.


hej då kalifornien, hej sverige.

klockan fyra kalifornisk tid så var jag tvungen att gå upp för att packa det sista och äta min sista frukost hemma hos familjen poirier. vid fem så satte jag och familjen oss i bilen på väg mot san diego flygplats. det var väldigt svårt att säga hej då. det var nog mest eftersom att jag inte vet när jag kommer att få träffa dom igen. iallafall efter att ha gått genom säkerhetskontrollen och hittat mitt flyg så väntande en flygresa på fem timmar och trettiofem minuter till newark. där var det sedan att snabbt hoppa på nästa flyg mot köpenhamn som varade i åtta timmar. en av de värsta sakerna som finns är att höra en dansk tjej prata riktigt dålig engelska. väl framme i köpenhamn var det att hitta det snabbaste tåget till hässleholm. väl i hässleholm så hämtade mamma och storebror mig och plötsligt så kändes det inte som jag har spenderat hela mitt sommarlov i kalifornien. väl hemma vid kvart i elva, svensk tid, så såg det mesta ut som vanligt med mindre ändringar. hade fått ett meddelande av lisa i bilen på väg hem där hon fixat så att vi skulle bowla vid tre. innan dess så packade jag upp mina väskor och hade frukost med min familj. det känns skönt att vara hemma. tjugo i tre så kom lisa och erik och hämtade mig och sedan spenderade vi en timme i bowlinghallen. det gick mindre bra för mig men det bryr jag mig inte om. jag fick äntligen träffa lisa vilket jag längtat efter sen jag åkte. nu på kvällen så åkte vi till träningen men jag orkade inte träna då jag lider av jet-lag. jag ska börja träna imorrn då jag har två matcher i helgen. jag vill komma tillbaka så snabbt som möjligt.
det har varit en bra dag och jag är glad att jag är hemma nu. nu vill jag bara träffa mina favoriter innan allt är super bra (:

stolen.

en dag dar inget var planerat och allt jag ville gora var att hora av alla dar hemma. fick prata med mamma, pappa, bror och tva av mina favoriter jalle och alle. de som inte ar en del av detta vet inte vad de missar. det finns inga battre manniskor. onskar bara att jag kunde fa prata med varldens basta lisa ocksa. men man kan, som sagt tusen ganger innan, inte fa allt i varlden. men om en vecka sa kommer jag hem igen. jag har saker kvar att se har i kalifornien, men jag saknar alla dar hemma. har vi tur sa blir allt som vi planerat infor nasta helg. jag kan bara saga att det finns inga andra som jag vill spendera min helg med. och jag tror faktiskt att jag ar mest glad for det dar med lagenheten. en lagenhet, ett talt, en engangsgrill, svordomar och ganget. kan det bli battre? 

imorrn sa ska vi in till storstaden san diego en svang. det ska bli intressant att se staden riktigt. an sa lange sa har vi bara stannat pa specifika stallen. vi har inte bara varit dar och tagit in allt.
pa fredag sa blir det att spendera tid med flipper och resten av hans delfinvanner. japp, jag och delfinerna ska simma en runda tillsammans. ar inte det en av allas barndomsdrommar? jo, det ar det. det ar jag helt saker pa.

det verkar fortfarande finnas hopp.
you have stolen my heart.