driftwood.

grattis till alla de som lever utan några bekymmer i livet. men skulle jag byta plats med er? knappast. att leva bekymmerslöst och utan oro måste vara jobbigt.
det kan inte finnas många känslor där inte.
jag försöker att komma på vad jag ska skriva. det som brukar komma till mig utan att jag behöver tänka efter verkar ha fastnat någonstans i hjärnbalken. men jag känner inte att det trycker på, så kanske finns det ingenting där. vill bara säga att ni som inte uppskattar musik kan inte heller ha mycket bakom er hjärnbalk. inte för att jag tänker dela med mig inte. om musiken inte uppskattas så ska folk inte ens veta om att den finns. folk som lyssnar på skräp, som till exempel den musiken som spelar om och om igen på radio, kan inte veta mycket om musik inte. musik handlar inte om de ytliga sakerna i livet. bra musik är en konstform. en konstform som inte alla borde få ta del av. det borde finnas uteställen som inte bara spelar samma skräp som de gör på radion. men eftersom att jag bor i den lilla skräphålan osby så finns det inte mycket för mig att välja på. jag kan inte vänta tills jag kommer härifrån. jag ska inte dela med mig av det som betyder mest för mig. inte när jag vet att det inte uppskattas på samma sätt som det gör för mig. fortsätt att köpa skräpskivor och spela skräp på radion. på så sätt så vet jag att konstformen inte utnyttjas av de som inte uppskattar det.
image24

don't look back in anger.

jag tänkte att min första dag på höstlovet skulle involvera mycket sömn. men detta ändrades igår kväll då det bestämdes att jag skulle följa med pappa till båstad för att hjälpa honom med en sak. fick därför gå upp i vanlig tid, alltså vid sju. åkte sedan bil hela förmiddagen om man inte räknar med fikan som vi fick hemma hos en av pappas jobbarkompisar. en spökbakelse är ju inte det första man tänker på under en förmiddag. men med pappa och bra musik så klarar man en hel förmiddag i bilen. var hemma vid två och sedan dess så har inte så mycket hänt. enligt mig så är det ingenting som ska göras under ett lov i vilket fall.
imorrn ska jag bara göra ingenting. tyvärr, om jag nu får säga så, så kommer jag inte att vara ensam hemma. men jag och neo hade tänkt att sova bort halva dagen iallafall.
tolfte februari så smäller det, hoppas jag. har inte fått all information ännu, men hur som helst så är jag på. och med lite tur så får jag med mig lisa också.

am I ever gonna find out.

jag är inne i en irritationsfas och jag vill bara tacka alla som står ut med mig. ett slag på käften till er och det som gör mig irriterad. massor med ilska inombords och jag vet att jag kan vara en som döljer det. men de som är närmast är ju alltid de som får skiten, eller hur?
iallafall, igår så åkte jag till byn vid tolv för att hitta på något spännande med laget. det som skulle vara spännande visade sig vara fem-kamp. mitt humör satt inte där det skulle igår så det var inte min bästa tid den dagen. efter två timmar av fem-kamp, fika och present inhandlande så hämtade bror mig. satt hemma och tittade på austin powers i ett par timmar innan det var dags att återigen åka upp till byn. det var dags för ifk osbys damlags årliga avslutningsfest. vem var på g? inte jag iallafall. en liten incident innan jag åkte förstörde min kväll. i klubbstugan så var det findukat och det luktade ljuvligt. vi tittade på ett fint bildspel som vår assisterande tränare gjort och nu har jag ett nytt smeknamn. om det är fint har jag inte bestämt mig för ännu. väldigt god middag och mindre gott vin höll mig vaken denna kväll. men även de trevliga människorna. speciellt lisa, men så är det alltid. jag kom på en ny drink. men det är inget som viktväktare ska dricka. men hur lätt är det att göra en drink som passar alla?
när festen sakta började dö ut så cyklade jag och lisa hem till henne. under natten pratade vi säkert nonstop i två timmar. man kan inte göra något annat än att älska dom stunderna. för er som inte förstår, det trodde jag inte heller att ni skulle göra. vaknade kvart över tio, vintertid, och åkte sedan för att hjälpa till och städa efter festen. det mesta var gjort och vi behövde inte stanna så länge. många mådde dåligt, men inte jag. som sagt, jag var inte på g under kvällen. nu under dagen så har jag inte gjort allför mycket. men jag har fått reda på att det blir ingen sovmorgon för mig imorrn inte. men vad gör man inte för att hjälpa pappa.
jag har aldrig tvekat för att fortsätta med fotbollen så mycket som jag gör nu. jag vet inte riktigt varför jag känner så här nu, men det är väl bara osäkerheten som knackar på. och ovissheten. vem vet hur allt kommer att bli? allt jag vet är att nästa år kommer jag nog inte lägga ner lika mycket tid iallafall. det känns jobbigt att känna sig osäker på något som man alltid älskat och levt för. fastna aldrig för något. det blir bara svårare med tiden.
image21

come out of the shade.

jag skulle nog inte skriva just nu egentligen. jag är fruktansvärt irriterad och som vanligt så tar jag ut den på min bror. inte för att jag vill, utan det bara blir så. många skulle nog se det som elakt, men man kan inte alltid kontrollera allt man gör, eller? hur kan det egentligen komma sig att jag är irriterad? jag har faktiskt ingen aning. eller jo det har jag kanske. fick gå upp klockan sex imorse för att jag skulle köra vid sju. och såklart så fick jag stressa och det är inte en bra start på mina dagar. körningen gick väl ganska bra, men det finns alltid saker man kan förbättra. fick återigen höra att jag borde bli skådespelerska. är det något som folk bestämt sig för att säga till mig? jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller att de tycker att jag är falsk. jag hoppas verkligen inte på det senaste. jag menar oftast allvar, om jag inte skämtar såklart. och skämt kan ju faktiskt gå till överdrift när det gäller mig. nog om detta. jag bestämde mig för att inte ljuga för min lärare idag och jag sa till henne att jag hade kört och det var därför jag kom försent till lektionen. jag vet vad hon tycker om att köra på lektionstid, men om jag ska vara helt ärlig, så bryr jag mig inte det minsta. det rör mig inte i ryggen som man ska så fint säga. efter en och en halv timmes seg turismlektion med världens onödigaste uppgift så gick vi till biblioteket för att titta på russinutställningen. hur orkar man hålla på med det så länge? det var dock ganska trevligt. efter det så var det äntligen lunch. resten av klassen slutade för dagen medans jag var tvungen att göra religionsprovet som jag missade igår då jag körde stadskörning. på tal om den så tror jag nog jag vet varför min fot gör ont. jag blev fälld i en rulltrappa. inget mer prat om det. provet gick nog bra trots att jag var väldigt stressad. åkte två bussen hem. nu väl hemma så har jag faktiskt städat mitt rum. jag är ganska nöjd. och det borde mitt rumsgolv också vara. om det nu har känslor. ännu något som irriterar mig idag är det faktum att de släckt ner det analoga tv-nätet. och eftersom att vi bara har en box i vardagsrummet och min familj hatar idol så blir det väl att titta på låtarna på internet. men tv4 sidan är så seg. vilka i-landsproblem jag har.
ett plus denna veckan är iallafall att tre av de bästa banden har släppt nya skivor. enligt min bror så borde jag skaffa ett liv. men enligt mig så har jag redan ett.
imorrn så blir det en avslutningsdag med laget. vad som händer på dagen vet jag inte, men på kvällen så blir det middag och fest.

dagens önskelista:
1. körkort.
2. pengar.
3. bättre tålamod.
4. massor av skivor.
5. dennis.

whatever it takes.

det har flygit en hel massa tankar i huvudet på mig de senaste dagarna. bränderna i kalifornien skrämmer mig. det var där jag var, är allt förstört nu? jag fick iallafall svar från familjen jag bodde hos och de mår bra. förrutom att hela deras vardag har ändrats. men jag är bara glad att de lever. det låter kanske dumt, men det är sådana tankar som kommer fram. jag tror alltid det värsta. men det är bara sådan jag är.
idag så var det återigen mattestuga. det känns som om det var igår som jag satt där sist. tiden går alldeles för fort. satt där tills två och sedan följde lisa med mig hem. väl hemma så gjorde vi pannkakor och umgicks en timme innan vi körde motorcykel tillbaka till busshållsplatsen så att lisa kunde hinna tillbaka till byn i tid för hennes möte. men den timmen var definitift värt det. vi kan göra pannkakor vi. när jag väl kommit hem igen och enligt mig gjort en bra parkering med motorcyklen så blev det tv och lite plugg. vid sju så körde vi till sporthallen där jag skulle träna. det va riktigt roligt idag. det är roligt när man lägger hela träningen på att bara spela. det är så det ska vara. nu är jag trött och det är nog dags för mig att hämta neo och gå och lägga mig.

hanging by a moment.

vaknade vid halv ett bredvid lisa i alle och jalles lägenhet i söndags. jag och lisa, med lite hjälp från favoriten alle, gjorde frukost i form av marängswisch. eftersom att jalle fyller år på torsdag så tänkte vi att han skulle få något sött och gott. under eftermiddagen så njöt vi bara av varandras sällskap. det finns nog inga bättre människor att bara umgås med. ni är bäst, det är bara så. vid fyra så var det tyvärr tid för oss att åka tillbaka till osby. jag kan inte göra något annat än att tacka för en fin helg. saknar er redan. väl hemma så kändes det tomt.
igår så var det återigen dags för skola och en religionslektion. men det gick snabbt och vid tolv så var jag hemma i ödemarken igen. jag fick iallafall lite plugg gjort på kvällen.
vaknade imorse av att telefonen ringde och jag fick reda på att vi skulle åka till kristianstad idag iallafall. fick snabbt göra mig klar och sedan hämtade lisa mig. först blev det en tur till hässleholm där ett ärende skulle uträttas. efter det så bar det av till kristianstad där jag och lisa sedan gick skilda vägar för att möta upp med våra grupper. min grupp åkte vidare till fjälkingeskolan där vi fick ett varmt välkomnande. vår uppgift gick ganska snabbt och efteråt så fördrev vi tiden till vår skjuts skulle komma. det var väldigt snällt att komma och hämta oss. jag hann med fem över halv fyra bussen från osby och cyklade sedan hem.
jag ska försöka att få lite plugg gjort ikväll.


reason to believe.

just nu så sitter jag i alle och jalles lägenhet i växjö. jag och lisa spenderar vår helg här. igår så kom vi hit efter att ha suttit ett tag i en lång kö på väg till lägenheten. väl framme så gav vi dom deras invigningspresent och sedan gick vi och handlade tacos som vi sedan njöt av på kvällen. vi bestämde inom kort varsel att vi skulle ut och festa på grace. så efter lite dricka så bar det av mot stan. det var en väldigt speciell och väldigt intressant kväll och det var definitift värt det. massor av hetingar också. på väg hem från grace så hade jag fruktansvärd skoskav och jag var lite halvt gnällig. jag hoppas att de kunde leva med det. väl hemma så åt jag rester av tacosen medans alle lagade makaroner och köttbullar till honom själv, lisa och svedde. efter mycket snack och lite hockey så gick vi och la oss vid halv fem.
vaknade idag av att jalle kom in och sa att klockan var ett. det var inte så farligt ändå. under eftermiddagen så har vi tittat på den underbara filmen "nyckeln till frihet". det är en av världens bästa filmer. nu precis så var jag och lisa ute och handlade en överraskning som vi ska ha ikväll. spännande. snart så kommer pizzakillen. vi hoppas alla att han är het. eller iallafall jag.

a rush of blood to the head.

i denna stund så sitter jag och pratar med två av mina favoriter. jag är både uppe och nere just nu. vi sitter och planerar inför morgondagen då vår helg i växjö ska börja. jag har dock lite problem att packa. jag har en tendens att packa lite för mycket. jag måste ju få plats med spriten (inside joke). vad ska man packa för en helg där inget är planerat? vi ska bara vara precis som vi var förut. ingen press, inget falskt, bara vi och vår speciella humor. det blir säkert en del fest också, men så ska det vara.
men innan helgen börjar så ska jag överleva ett turism prov och tre timmar religion. men med något sådant att se fram emot så kommer det gå som i en dans.
dagen har varit nästan som vanligt. tre timmar matte c, lunch, en och en halv timmes religion och lite projektarbete. jag är riktigt nöjd med vårt möte idag. ibland så kan en konversation bli riktigt intressant. tacka vet jag när man knackar ihop två hjärnor och ideérna bara kommer fram. det är en riktigt bra känsla.
nu blir det lite sista minuten förberedelser inför imorrn. tacka vet jag mina fyra favoriter.

god's gonna cut you down.

jag förstår inte varför det ska vara så svårt. om det nu finns en mening med livet, är den då att folk ska lida och må dåligt? för om man ska se på världen så är det nog fler som gör det än folk som kan anse sig själva som lyckliga. det är jobbigt att se folk omkring sig må dåligt och allt man vill är att se dom lyckliga igen. känslan att man inte kan göra något är hemsk. jag vill bara le och säga att allt kommer bli bra. men hur ska jag kunna göra det när jag inte ens själv tror på det? det är inte en sådan här värld man vill leva i. 
 vid halv nio i morse så cyklade jag i regnet till busshållsplatsen. det var ingen höjdare eftersom att jag sedan fick sitta hela förmiddagen i blöta kläder. vid halv elva så var det genomgång inför högskola och universitet. jag tycker inte att jag själv fick ut någonting av det. jag är lika vilsen som jag var innan jag gick in i hörsalen.
vid halv ett så var det återigen dags för mattestugan. det är inte min bästa höjdpunkt i veckan.
det är ingen höjdpunkt alls för den delen.
vid halv fyra så hade jag körlektion. det är därimot en höjdpunkt. om ni bara visste. åkte med pappa hem och efter mammas goda varma smörgårdstårta så blev det lite plugg.
orken är bara inte där.
just nu så sitter jag och räknar ner timmarna tills skolan slutar på fredag. sen blir det en tur i en vit mazda tills vi kommer fram till favoriterna där vår helg ska spenderas.

runaway train.

hela kvällen har jag suttit här i hålan i min ensamhet och jobbat på vårt uppdrag. jag tror att mamma tycker att jag är lite skum. men det gör allt lite mer spännande. jag är mycket nöjd och nu är vi snart klara. ibland är det skönt att ha saker att göra som inte finns med i ens vanliga vardag.
hur som helst så har min huvudvärk från igår gått över. både jag och lisa var övertrötta igår så det efter ett tag så blev det en rejäl huvudvärk. men det var värt det. för vi hade en bra dag vi två. han med en körlektion igår också. men med min huvudvärk så blev det inte lika mycket prat för min del. huvudvärk passar inte in i min vardag. kvällen blev lugn och jag gick och la mig i tid för en gångs skull.
stressig morgon idag då jag knappt hann med det jag skulle. fick ta med tandborsten till skolan och med en macka i munnen så åkte jag till skolan för att ha turism. som vanligt så var det inte en så krävande lektion. lunchen bestod som vanligt av fisk. sen så var det svenska. men eftersom att halva vår grupp var sjuk så slutade vi tidigare och jag tog två bussen hem. resten av dagen så har jag som sagt innan jobbat på uppdraget. plus lite tv också såklart. man måste ta vara på ledigheten när man har den.
imorrn är det en fullspäckad dag. men ibland så behöver man kanske dom också. 
image13

hungry heart.

hittade lite gammal musik som fått mig på bättre humör. det är lite si och så just nu. inte för att något har hänt inte. det är väl bara en sådan känsla man får ibland. gjorde min del av grillningen igår och det känns skönt att ha det gjort. sedan på eftermiddagen så blev det en lång runda i skogen med mamma. det var nog något som vi båda två behövde. på kvällen så blev det en god middag och ett konstigt tv-program. inte för att jag kände att det gav mig något.
sov bort hela förmiddagen idag vilket inte gjorde mig någonting. jag hade bestämt att det skulle vara en lugn helg och det har det verkligen varit. har gjort klart mitt turismarbete och har bara gjort lite av ingenting. ringde storebror innan och det gör en alltid på bättre humör. just nu så sitter jag bara och tänker på den kommande veckan. det känns som det är fullt upp, men det kommer säkert att falla bort en del. det gör det nästan alltid. eller så fylls det på med mer. på fredag så bär det iallafall av till växjö. det känns skönt att det äntligen ska bli av. denna gången så ska ingenting komma i vägen. tillbaka till gamla tider.
nu är det bara två veckor kvar och sedan är det höstlov. vart tar all tid vägen egentligen? jag tror att man bara längtar bort den. jag ska sluta med det och njuta av tiden som är just nu. men det finns alltid något mer att önska.
image12

the shower scene.

min kompanjon som alltid är vid min sida var nöjd med min del av uppdraget. det kändes skönt eftersom att vi gör detta tillsammans. det är vi två mot världen.
en skådespelar-karriär är kanske något att satsa på. ibland så klarar jag mig även under press. eller så är hon bara allmänt korkad och förstår inte min ironi. det är inte för att vara elak, det vill jag inte vara, men det är för att hon inte förstår min situation. det är en av mina största prioriteter just nu. men jag hoppas att jag slipper det snart.
iallafall så körde jag idag. det är så att man ser fram emot lektionerna nu. vi har en speciell känsla i vår bil. jag lovar, det är så. till lunch så var det pitabröd. åh, jag mådde så dåligt efteråt. inte för att det var äckligt. nej, tvärtom. jag åt bara alldeles för mycket. sen så var det religion. om denna kursen fortsätter så här så kan det bli väldigt intressant. jag gillar konversationer, det är bara så. jag har svårt att vara tyst.
efter lite projektarbete så slutade jag klockan halv fyra.
har nyss ätit tacos och är mätt som fasen. sitter och väntar på att min dåliga vana ska börja. denna dåliga vana är idol. men jag kan inte sluta att tycka om amandas röst.
wal-mart, jag och chicago bears.

if you're gone.

just nu är jag färdig med en liten del av uppdraget, men vi har mycket kvar att göra. jag hoppas att min kompanjon tycker att det blivit bra, annars så skäms jag lite. eller inte riktigt men kanske litegrann. om jag skulle skämmas så skulle det nog mest vara för att jag har lagt ner en del tid på det. jag bestämmer mig för att inte skämmas. nog skrivit om det.
det är torsdag idag men jag har hela dagen haft lite förhoppningar om att det helt plötsligt skulle vara en fredag istället. tyvärr så blev det inte så, och därför så är det en dag kvar innan det är helg. vi måste äta tacos imorrn. det ska iallafall vara pitabröd i skolan, det är ju ett plus.
idag på vår allra första lektion i religion så skulle vi försöka svara på frågorna "varför finns vi?", "vad är meningen med livet?", "hur skapades världen?". det är inte frågor som man kan besvara på fyrtio minuter och skriva ner på papper. det är frågor som är omöjliga att svara på, men de är ändå intressanta. jag tror att religionslektionerna kommer att vara ganska tysta i sp05. det trivs jag inte med. det gör säkert inte resten av klassen heller för då börjar jag prata på som fasen. jag kan inte hjälpa det, jag tycker bara inte om när det är tyst för länge.
det är nog en av mina svaga sidor.
helgen kommer nog att bli ganska slö. men jag tror jag behöver vila upp mig inför nästa helg. då jag, lisa och svedde ska hälsa på alle och jalle i växjö. det ska bli välidgt spännande att se hur de har det. jag vet att man inte ska längta men i detta fallet så kan jag inte hjälpa det. hela gänget kommer förhoppningsvis att vara samlade och det skulle vara perfekt.

try again.

måndagen var en onödig dag. åkte till skolan med nio tåget för att jag började vid tio. vid halv tio så kom min lärare och sa att vi skulle sluta vid halv elva. och eftersom att jag inte hade någon lektion på eftermiddagen så var det en kort skoldag. men på kvällen så åkte vi i sp05 på teater i kristianstad. man får väl säga att teatern var väldigt speciell. porlande bäckar och två kråkor i regnet, kraa kraa. jag hade nog för höga förväntningar. men det är ett väldigt stark ämne för mig, så det är väl troligt med förväntningar.
igår så var det turism och sedan svenska. på svenskan så började vi planeringen inför vårt stora grupparbete. det blir nog ganska jobbigt men ändå intressant. slutade vid tre och då kom pappa och hämtade mig. vi åkte och handlade middag. när det bara är vi två hemma så blir det enkel mat. på kvällen så tog vi sedan en promenad med våra odjur till hundar.
idag så åkte jag elva tåget till osby för att sedan göra min ärenden på banken. det är så skönt att ha det gjort nu. jobbigt att behöva tänka på det hela tiden. efter det så mötte jag upp med lisa och vi gick sedan till mattestugan. det gick ganska bra idag ändå. jag hade en matte kompis vilket jag tyckte var trevligt.
efter mattestugan så gick jag och lisa på ett uppdrag.
nu ikväll så har jag varit på möte med fotbollen. det diskuterades lite hit och dit men det var trevligt. nu vet jag iallafall en sak som ska hända i helgen.
åh, vad jag ser fram emot kroatien.

I like what you say.

vaknade igår av att storebror bankade på dörren och sa "har du inte gått upp ännu?". klockan var då runt halv tolv och det va inte så hemskt sent ändå. det hände inte alltför mycket under dagen förrutom att jag skulle bränna en skiva till storebror. det kanske inte verkar så svårt för andra, men när han inte har samma musiksmak som jag har och hela datorn är full av bara min musik, så kan det bli ett litet problem. vi hade dock ganska trevligt.
vid fyra så åkte jag hem till lisa för att göra vid oss inför tjugoårsfesten och granada. tjugoårsfesten var trevlig och vi hade många intressanta konversationer. när snapsandet och sångerna började flöda så förstog alla att damlaget var på g. vid tio så kom vår skjuts och vi åkte till granada. jag hade mycket trevligt och det hände en väldigt massa intressanta saker. kase-dans till lasse stefanz och ful-dans till idol-ola. när granada var slut så hade vi ingen aning om hur vi skulle ta oss hem, men det löste sig rätt lätt ändå. väl hemma så åt jag och bror glass och pratade om kvällens händelser.
idag har bara varit en sådan dagen efter fest dag. en sådan dag där så lite som möjligt händer. en sådan dag som man alltid borde få ha.
imorrn blir det skola mellan tio och halv tolv sedan slutar jag. på kvällen ska sp05 åka till kristianstad och titta på teater. det ska bli ganska intressant. fast jag missar ju min träning. det är ett minus.

long walk home.

vaknade i onsdags med vetskapen om att sotaren skulle komma mellan nio och elva. och eftersom att det är min halv-lediga dag så var det jag som skulle vara hemma när han kom. gick upp vid halv nio och redan vid tjugo i nio så kom han, sotaren. konstigt nog så kom han tjugo minuter innan han egentligen skulle vara här. och sotare är ju inte berömda för att vara i tid precis. men det gjorde ingenting. han va klar efter ca en halvtimme och sedan kunde jag ägna min morgon åt att plugga lite filosofi. men vid tjugo i elva så var det dags att pallra sig till bussen. efter lite lunch i skolan så var det återigen mattestuga. det gick inte riktigt som planerat denna dag. åkte hem med pappa vid två och väl hemma så fick jag fortsätta med mitt filosofiarbete. det var meningen att jag skulle skippa träningen på kvällen, men det blev ju inte riktigt så.
igår så hade jag bara en lektion, matte. när matte c är slut så lovar jag att aldrig mer räkna matte. det är nog ett löfte som mest gynnar mig. iallafall så körde jag vid kvart över ett. en tripp till willys för att köpa kola för femhundra kronor och sedan fortsatte vi att köra. en mycket trevlig eftermiddag om jag får säga det. jag var hemma vid fyra och sedan vid sex så var det dags att åka till byn igen. denna gången för att jobba på affari med fotbollslaget. orden vit, halvgul och gul utbyttes ett antal gånger, men vi hade väldigt trevligt.
idag så försov jag mig rejält men hann med min buss iallafall. skulle köra vid halv tio och det var lika intressant idag. killen jag körde tillsammans med kunde visst inte se skillnad på en skylt som varnar för byggnadsarbete och en som varnar för kor. men det gav mig ett skratt iallafall. det blev mycket snack om att den blåa är godast och vi blev även lotsade av en fyrhjuling.
på eftermiddagen så var det dags för filosofiprovet. det som var väldigt speciellt med detta provet var att vi undertiden åt prinsesstårta. det är inte något som händer varje dag. men det var faktiskt ganska mysigt.
bror hämtade mig efter skolan och sen dess har det inte hänt alltför mycket.
funderar på att hämta pappas cykel innan min dåliga vana idol börjar.


your ex-lover is dead.

jag är slöast i världen. jag vet det själv, men det är inte så att jag jobbar för att förändra det. vi har ett filosofiarbete som vi säkert har haft fem veckor på oss att göra. men har jag gjort det, nej. saken är den att det ska lämnas in på fredag då jag även har filosofiprov. dessutom så ligger jag efter i matten. jag får skippa träningen imorrn för att hinna med allt. det är nog inte en så dålig idé då jag fortfarande har ont i mina benhinnor, men det är inte något som jag är glad över. jag bli även mer stressad då jag på min torsdagskväll ska jobba. men det är värt att jobba lite för en resa till kroatien. jag hoppas dock att vi hinner samla in tillräckligt med pengar så att vi kommer dit. men det ska jag inte oroa mig för nu.
en annan sak som hänt är att jag var väldigt nära döden idag. det borde finnas en regel att utlänska lastbilsförare lär sig svenska skyltar. jag vet inte, det kanske finns en sådan regel, men den följs fasen inte. det är inte så konstigt att en av mina största rädslor är lastbilar. dessutom så försökte jag verkligen att inte bli irriterad av den störiga kvinnan som var i samma bil som jag. ibland undrar man vad det är för människor som finns i världen.
jag ser dock fram emot helgen. om jag ska göra det är jag inte riktigt säker på ännu. det är alltid något som ska förstöra.
tänk om man kunde skratta sig igenom hela livet.

when there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire.