when it rains.

okej, återigen detta ämne gällande fisk. precis som alla andra tisdagar så var det vad som stod på menyn för dagen. det är såklart den dagen då man alltid är som mest hungrig också. efter en minst sagt intressant förmiddag då jag var mycket sleden, på grund av många olika saker, så var det då dags för denna fisk. jag vet att detta kan bli tjatigt, men fy faen för denna fisk. på lunchen fick jag återigen en flashback efter helgen och jag ska aldrig mer ringa när jag festar. åkte hem med pappa vid halv tre då jag missade tvåbussen med fem minuter. men måste säga att det är bättre att åka bil. hade planerat att börja på arbetet när jag kommit hem, men det gick åt skogen. får börja på det imorrn istället.

all I want.

det är nog inte rätt tillfälle just nu. jag har en massa saker att göra, men jag känner verkligen inte för det. mycket är riktigt bra just nu, en hel del faktiskt. men en viss sak hänger på mina axlar och vill verkligen inte försvinna. jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här. det finns nog inte ett annat tillfälle än detta som kan spegla varför jag vill komma ifrån detta, allt som har med osby och göra. eller kanske inte allt. det kommer att vara väldigt svårt att lämna fotbollen bakom mig, för det är nog något som jag måste göra i höst. men de flesta människor som kommer med det här stället kommer jag inte att sakna. jag förstår inte hur vissa kan leva med hur de beter sig. hur kan man leva så extremt falskt? jag hoppas dock att livet fångar upp dom någon gång så att de inser att livet inte alltid kommer att vara så här och allt som de gjort mot andra kommer att komma tillbaka till dom en dag. dystert? nej inte precis. under den senaste veckan så har jag förstått att inget ska hålla en tillbaka, ingenting. man ska leva livet. snart lämnar jag det här stället och folk får minnas en hur de än vill. jag har lärt mig att det är fruktansvärt svårt att få folk att ändra uppfattning. om de inte vill göra det, så kommer de inte att göra det heller. varför lägga ner tid på sådana personer? nej, jag ska leva precis hur jag vill från och med nu. tyck vad man tycka vill.
cause I don't thrist for more.
don't hunger like before.
I can't pretend another day.
I'm not sure no more,
that we're worth fighting for.
I can't find the words to tell you.
I don't want to be alone.
but now I feel like I don't know you.

shell.

dagens ämne verkar vara att bojkotta fisk. aj. vad ont det gjorde i mitt hjärta. jag menar, jag har alltid älskat det faktum att under nio år har det serverats samma fisk varje tisdag i skolan. maten på tisdagar är inte något jag ser fram emot överhuvudtaget. så välkommen fisk-bojkott. jag är inte någon fisk-fantast precis. lax och spätta är helt ok. allt annat kan slängas.
eller få leva, eller hur man nu vill ha det.
igår så gjorde jag bort mig. inte för att det är något som är nytt, men det va ju ganska onödigt. överraskningen blev lite förstörd men det blev inte dagen. jag och lisa tog sg på en liten tur för att fira hennes nittonårsdag. blev badande och middag. eller middag och middag. sg fick välja ställe och det blev inte så fint som vi hade tänkt oss. men vafasen, vi firade ju ändå henne klart att hon ska välja. jag var iallafall nöjd och jag hoppas att de andra två också var det.
min dag idag blev dock inte som jag hade planerat. ingenting verkar bli som jag planerat. jag tror dock att jag har bestämt vad jag ska göra. vad jag behöver göra för min egen skull. detta gör mig inte till den jag vill vara.
ikväll så blir det träning och den är välkommen. jag måste avreagera mig på något annat än mina vänner och storebror.

roses.

de senaste dagarna har varit mer än intressanta. i fredags så åkte jag hem till lisa där sg också befann sig. under kvällen så blev det en hel del skumma saker och vi skålade för alla as i vår närvaro. jag kan minst sagt säga att ingen av oss har samma sorts problem. vid elva så kom j-o och hämtade oss. men innan man åker så måste man ha mat, precis som man måste när man kommit hem. det gick undan på vägen till osbys egna inneställe, alltså golden horn. det blev inte alls som vi trodde att det skulle bli. träffade en hel del intressanta människor och en hel del skumma saker inträffade. när vi kommit hem så kom samtalen. de samtalen vi absolut inte ville ha. men komiskt va det definitift.
på lördagsmorgonen så var det dags för träning. efter träningen så åkte vi återigen hem till lisa för att hämta sg som hade tagit en sovmorgon. det gick dock inte som planerat då vi alla somnade och sov ett antal timmar. men när vi alla hade vaknat så bar det av till affären för att köpa alla manliga saker som behövs för en sådan kväll som vi skulle ha. pizza, öl och tv-spel är ganska manligt ändå. mot slutet av kvällen fastnade vi alla i en klump på mitt rum.
igår så vaknade vi och åkte återigen hem till lisa för att fixa inför vad som kvällen skulle innefatta. sen hämtades vi och åkte hem till sg. det bästa för dagen var då sg:s pappa kläckte ur sig "en av de mest kvinliga sakerna som finns är manliga konståkare. de är bögar.... alla". vi framme i lönsvegas så det blev återigen en tripp till affären, men denna gången blev det kvinnligt inhandlande. vi lagade middag och kladdkaka och njöt till fullo. det blev en massa tjejiga saker under kvällen och nattens gång.
vaknade i ett mindre mysigt rum imorse. det va lite halvt varmt och luktade inte hallon. men efter lite städning så blev det som nytt. eller kanske inte. mot eftermiddagen så tog jag och lisa bussen hem och spenderade lite tid i vår mindre underbara by osby. på bänken utanför k-marknad hände en mycket intressant sak, men det ska vi/jag nog hålla för mig själv. ikväll så har vi även hunnit med en tripp till älmhult för att träna där en sista gång detta året. det är lite synd faktiskt. endast grusträning kan bli segt i längden.
imorrn så blir det en hel-dag för att fira sg. vad som ska inträffa är hemligt. uhu.

rockstar.

måste återigen dela med mig av något som jag verkligen irriterar mig på. denna gången så gäller det när folk gör covers eller använder samma melodi som andra låtar redan har. det är väldigt sällan som en låt blir bättre än originalet så snälla sluta. vi kan börja med en låt som folk omöjligt kan ha missat alltså basshunters - now that you're gone. han måste vara fruktansvärt kass då han inte ens kan göra en ny melodi till hans tramsiga fjant-låtar. en annan låt är jill johnssons - angel in the morning eller vad den heter. hon har ju iallafall "inte" tagit melodin från shaggy's - angel. ett annat exempel är en av de låtarna som var med i melodifestivalen förra veckan. först måste jag säga att melodifestivalen och allt som har med den att göra är hemskt pinsamt och jag hoppas att de lägger ner hela skiten inom snar framtid. musiken suger och alla gör bort sig otroligt mycket. tillbaka till låten. för det första så var det en kille som jag aldrig hört talas om innan, det är inget fel med det, men han gjorde ju inget som någon annan inte hade gjort förut. hans låt lät precis som karl martindahls bidrag för ett antal år sedan. ännu ett exempel är det då någon grupp som man aldrig hört talas om gör en cover på rihannas - umbrella. som att man inte har hört tillräckligt av den skitlåten. nu måste man stå ut med den ännu en gång. ännu ett exempel är det faktum att de har lagt ihop tre av sveriges såkallade flickfavoriter, alltså snygge-erik, danny och mattias, för att göra en cover på all for love. om de nu tvunget ska sätta ihop flickfavoriter till ett nytt boy-band så försök att göra en egen låt till dom. inte ska de få någon som helst credit för att de förstör någon annans låt. så snälla lägg ner allt som har med covers att göra om det inte kan göras bättre.
idag så är det första dagen på sportlovet och jag är återigen ledig eftersom att detta är den dagen som vi fått igen för öppet hus. för min del är det extra gött då jag inte var med på den lördagen heller. tog en sovmorgon i morse och sen så har jag varit riktigt duktig. vad jag har gjort har ni inte med att göra. kvällen ska spenderas med lisa och sg.

firefight.

jag är inte alls en sådan person som gillar rapmusik, men snoop dogg är så jävla tuff. ja, och tuff är ett riktigt härligt ord. den killen är en riktig höjdare även om han inte gör musik som jag skulle lyssna på om jag inte var tvungen.
idag så har jag sovit till kvart i två. ja, jag kan inte säga att jag är avundsjuk på dom som går fem dagar i veckan. eller i vanliga fall så åker jag till skolan på onsdagar iallafall, men idag så är det ingen mattestuga för min del. så idag så blir det bara att vänta tills klockan är halv åtta så att jag får träna. för det är något som går riktigt bra nu.
imorrn är sista dagen innan sportlovet och det ska bli riktigt gött. hela helgen ska spenderas med lisa och sg och vi har ett späckat schema. vad som händer under sportlovet är inte bestämt ännu, men jag vet att det måste innehålla en hel del projektarbete. önskar bara att en liten del kunde vara löst innan jag blir totalt galen. och så att de som orkar lyssna på mig inte behöver höra på det hela tiden. vet inte om jag orkar med det själv längre heller. det är det enda som är dåligt just nu.
peace.

chase this light.

först och främst så måste jag dela med mig av det faktum att jag tycker att reklamerna för olika mobilsaker är fruktansvärt irriterande. vem är så dum att de köper sådana saker? om man nu har en mobil som kan hantera sådana ringsignaler, spel, vibrationer, ljussignaler eller vad annat fjantigt det är, så borde man väl förstå att man kan lägga in sådana saker själv. man behöver inte skicka ett sms och betala trettio kronor i månaden för sånt skräp. men vill man slösa pengar, så varsågod. en annan sak är att alla låtar man har att välja på är kassa. antingen så är det skit-rihanna, äckel-basshunter eller någon jävla gummibjörn.
snälla skona mig från sånt skit.
om man bortser ifrån sådana små skitsaker så är det mesta faktiskt riktigt bra just nu. fotbollen går riktigt bra, skolan går hyffsat och allt annat börjar falla på plats. det är mycket som kommer hända i vår och jag ser fram emot det mesta. just nu så är det kroatien som lockar mest. men innan dess så måste jag hinna sälja dom dumma lotterna. ikväll så blir det iallafall cup i tingsryd och det ser jag fram emot.
imorrn så blir det lite jobb och sen så får vi se om det blir som vi har planerat på kvällen.

let the flames begin.

i fredags så var det meningen att vi skulle fira mina bröders födelsedagar med en familjekväll. det blev det till en viss del, men kvällen tillsammans blev ganska kort. vi hade iallafall en tre-rätters middag och mycket att prata om. vid nio så fick jag sedan skjutsa bror min till en fest och sen drog jag mig själv hem till lisa där sg också befann sig. det blev en kväll med mycket snack och lite hockey. alltså vi fick inte så mycket gjort. åkte hem alldeles för sent och väl hemma så ringde bror mig och bad mig hämta honom. klockan var då två och jag skulle upp vid sju. men snäll som jag är så hämtade jag honom. men förbannad var jag.
som sagt så fick jag gå upp klockan sju igår. anledningen till det var att vi skulle åka till älmhult för att spela cup. det gick ju väldigt bra då vi vann alltihop och åkte hem med ett leende på läpparna. jag fick även göra det avgörande målet. det sitter aldrig fel. efter sju matcher och ett skadat öga så körde jag sedan och hämtade lisa för att sedan åka vidare till sg. där blev det förfest och jag var väldigt trött. det visade sig sedan när jag verkade ha fått i mig lite mer än tänk. roligt hade jag iallafall. vi fick sedan skjuts till granada som var roligare än vad jag trodde att det skulle vara. många intressanta saker hände och jag skrattar åt det idag. jag gör det mest åt mig själv. lite roligt måste man ha.
efter granada så gick vi tillsammans med två följeslagare hem till sg. vi var alla väldigt sugna på popcorn. det var dock inte sg så jag, lisa och våra följeslagare drog oss vidare. hoppade över en häck och landade mjukt. måste ha sett fruktansvärt roligt ut. hamnade hos en av följeslagare och där blev det nattamat och en massa prat innan jag och lisa drog oss hem till sg igen. vi var inte trötta någon av oss men fick ge oss efter ett tag.
vaknade vid tolv idag och ögat gjorde inte ont längre. healande krafter det där. efter att vi ätit frukost och tittat på breakfast club så körde jag, lisa och ida hem.
nu ligger jag här och drar mig för att jag ska jobba imorrn.
men det har varit en mer än bra helg.