radio nowhere.

ok, jag är alldeles för trött för att gå och lägga mig. men saken är den att jag är trött hela tiden. det måste vara för att jag har alldeles för mycket ledighet och sover för mycket. men hur ska jag inte vilja sova när jag drömmer så underbart. och nej, det är inte på det sätt som de flesta säkert antar.
lite plus och minus denna veckan:

+
- bruce springsteens nya skiva är i stil med the rising. må han leva föralltid.
- jag har städat mitt rum. detta händer inte alls ofta ska jag säga.
- överlevde den hemska filosofiredovisningen. låt mig byta grupp.
- idol-amanda är riktigt bra. en väldigt speciell röst. imponerande.
- prison break är tillbaka. behövs fler hetingar i världen.
- jalle och alle kom på besök i skolan i måndags. ett behövligt glädjerus.
- babben och co. är ett bra sätt att bli på bättre humör. men byt ut den skallige.
- la in ny musik på min mp3 idag. jag kan inte leva utan musik.
- max i svensson svensson är en skit dålig skådespelare vilket gör programmet roligare att titta på.
- vi har nästan helt bestämt en helg att åka till växjö. inget ska stoppa detta.
- ingen matte denna veckan. jag slapp sitta där totallt tom i huvudet.

-
- min obóy har varit slut sen i tisdags och därför så äts det knappt någon frukost.
- jag följer idol. det är något som jag inte gjort förut. så jag skäms lite.
- besviken på en nära vän. man ska inte glömma de som står närmast.
- stör mig på att låtar som är gamla kommer ut som ny musik på mtv mm. nu när de är två år gamla (ex. hey there delilah)
- jag har inte gjort mitt filosofiarbete. har glömt vad filmen handlade om.
- jag vill tillbaka till kalifornien och chicago. saknar alla underbara människor.
- min data segar. det är något som jag inte behöver just nu.
- vissa människor förstår inte att om man säger något snällt så är det troligt att man menar det.
- dålig avslutning på fotbollssäsongen. men ska inte gräva ner mig för det.
- jävla telefonförsäljare. sluta försöka sälja en massa jävla skräp till mig.
- kent har släppt ny skiva och jag vill slå i sönder radion varje gång jag hör deras jävla låtar. jag hatar kent!
- dennis har slutat säljas på ica. vart är världen på väg?

hotel song.

igår så var det filosofi hela dagen trots att det var onsdag. ja, min älskade onsdag spenderades i skolan. jag kan väl inte ljuga och säga att det var en bra och trevlig dag för det var det inte. väldigt irriterad eftersom att det verkade som om det bara var jag som brydde mig om redovisningen som vi skulle ha på eftermiddagen. redovisningen gick trots allt bättre än vad jag trodde och dagen började jämna ut sig till det bättre. kom hem vid fyra, tittade på mina serier, gjorde faktiskt lyckade pannkakor och åkte sedan till träningen. träningen var både jobbig men väldigt rolig. efter det så var det möte och fika.
idag så var det studiedag och vi var lediga. så denna veckan blev vi lediga på torsdagen istället för onsdagen. det har väl inte förstört min vecka så mycket. jo lite faktiskt då en annan person visst skulle vara hemma idag också. undra hur mitt liv hade sett ut om vi två kom överrens. det kommer jag nog aldrig att få reda på. men så är det och jag får väl leva med det.
imorrn så slutar jag halv tolv. jag har inget planerat för denna helgen förrutom att vi ska spela vår sista seriematch för säsongen. det ska bli både skönt och tråkigt att säsongen slutar. men just nu vill jag inget annat än att få en helt ledig helg så att jag och lisa kan åka och hälsa på favoriterna i växjö.

dogs.

idag har vi fått lära känna glenn-rune. glenn-rune är tjugotre år gammal och bor hemma hos sin mamma i en förort till ystad. glenn-rune hoppade av teknikprogrammet under hans andra år på gymnasiet. han trodde att han kunde livnära sig på sitt dataspelande. nu vid tjugotre års ålder så börjar han förstå att han är misslyckad men han kan inte släppa sitt spelberoende av world of warcraft och counter strike. glenn-rune är dömd till att misslyckas då allt han lever på är pizza och öl. hans mamma passar upp på honom hela tiden och t.om. hans s.k. lankompisar tycker att hon är lame.

idag så hade vi språksociologi på svenskan. det var faktiskt både roligt och ganska intressant. lite drama då och då skadar inte. så länge det inte är för en större publik än klassen. efter det så var det dags för skink-melon och fisk. en riktigt delikatess i vissa länder.
efter denna underbara måltid så var det dags att leka lite på turismen. känner mig smart när jag svarar på juniorfrågor. turismen gick ganska snabbt och det var första dagen på länge då jag verkligen gick till halv fyra. åkte bussen hem och där fick jag höra det roligaste skrattet någonsin.
just nu så sitter jag faktiskt och väntar på att idol ska börja. jag har inte följt det förr men det är många bra sångare med i år. och om man sjunger the scientist eller that's alright mama så pass bra så är man värd lite extra beröm.

twisted logic.

i fredags så spelade vi tennis i bollhallen i en och en halv timme. efter det så slutade jag. dagen gick åt att göra mest ingenting. på kvällen så kom storebror hem. vi hade ingenting att göra så jag, pappa och bror bestämde oss för att spela kort. så det var vad som hände min kväll. spännande.
vaknade på lördagen av en väldigt konstig dröm. fick ett sms av lisa och nu var det bestämt att vi båda två skulle skita i granada, men av två olika anledningar. vi bestämde oss för att gå på bio istället. så vid kvart i sex så var jag hemma hos lisa och vi åt lite innan vi körde till kristianstad för att titta på superbad. eller supersugen som de så smart översatt den till. iallafall, filmen var inte så bra som jag hoppats på. när dom visade trailern i usa så verkade den vara mycket bättre. vid tolv så var vi hemma hos lisa igen och åt lite onyttigheter innan vi satte oss i bilen för att köra till granada och plocka upp bror och hans kompisar. vi smet in de sista tio minuterna och hann träffa alla som jag ville träffa. efter de tio minuterna så kändes det som om man inte missat så mycket. iallafall så fick vi vänta länge innan alla som skulle med hem hade samlats. under den tiden så fick man reda på en massa saker. jag undrar om alla pratar så mycket när de är fulla. men ibland är det bra med lite information. jag skrattade en hel del på hemvägen pga alla smarta kommentarer och historier. jag och bror var hemma vid tre.
det var en väldigt trevlig kväll.
vaknade ganska sent idag och jag trodde att jag hade försovit mig till samlingen. men som tur väl så hade jag inte gjort det. åkte till osby vid ett och hann se ca tio minuter av herrarnas match innan vi hade vårt möte. vi åkte sedan vidare till gamleby för vår match skulle spelas där idag. matchen gick väl mindre bra, men inte ska allt bli negativt för det. just nu sitter jag här trött som fasen och funderar stark på att gå och lägga mig. det kommer nog inte att hända, men fy fasen va gött det hade varit.

come close.

eftersom att körlektionen blev inställd igår och vi inte hade någon turism så blev det ännu en ledig dag hemma. gick ändå upp i lagom tid. jag anser att elva är lagom, om man jämför med hur länge jag brukar sova på mina lediga dagar. spenderade dagen med att göra så lite som möjligt, och skaffa lite ny musik. jag anser att det är en av de viktigaste sakerna man kan göra. jag menar, det är inte ofta man ser mig utan hörlurar i öronen eller musik runt mig. på kvällen så blev det återigen träning. jag tror att de flesta fortfarande var bakis för fy va dåligt det gick. men det kan inte gå bra alltid. på vägen hem så hörde jag ett väldigt roligt uttalande på radion. "om ni inte tycker om mina artiklar så kan ni skjuta mig på plats". både jag och pappa skrattade och tyckte att detta var lite väl överdrivet. men grattis till dig, du har hittat din mening med livet.
idag så var det svenska prov. jag tror att hela klassen tyckte att provet var lite speciellt och jag kan inte säga att jag är nöjd. efter provet så var det meningen att vi skulle fortsätta med vårt grupparbete på von strauffenberg. men detta gick mindre bra så vi skippade det. fick var det till lunch, precis som på alla andra tisdagar. vid halv ett så gick resten av klassen till sina lektioner, men eftersom att vi inte har turism denna veckan så hade jag planerat in en körlektion. men precis som igår så blev även denna inställd. så jag tog två bussen hem och resten av dagen så har jag bara funnits. jag har en massa saker att göra, men eftersom det är så slött hela tiden så planerar jag ingenting. för mig så blir det hela tiden "jag gör det någon annan dag. jag är ju ledig hela tiden". men det blir ju aldrig så. jag är en sista minuten person.
men imorrn så ska jag försöka att få lite gjort iallafall. jag har bestämt mig för att pallra mig ner till mattestugan eftersom att jag ligger efter. vi ska även försöka att få in ett projektarbetesmöte. sen behöver jag nog köpa present också.

times like these.

fredagen började med tennis. men det gick mindre bra för både mig och lisa. men eftersom att ingen av oss funderar på att starta en tenniskarriär inom snar framtid så är det ganska lugnt. efter det så blev det pizza till lunch. det är ganska sjukt hur flottiga de är egentligen, men ibland så är det ganska gott. vår andra lektion för dagen var filosofi där jag och min grupp skulle börja jobba med vår redovisning angående claus von strauffenberg. det gick mindre bra så vi beslutade oss för att sluta lite tidigare. jag hade tur och kunde åka hem med mina brödrar. det var väldigt bra eftersom att jag då inte behövde stressa så mycket innan jag skulle åka till matchen. vi hade bestämt oss för att vinna så att vi kunde ha något att fira på lördagskvällen och det gjorde vi också. jag gjorde nog ett av mina finaste mål någonsin och den känslan var underbar. nu var vi alla på g och redo inför vår fest på lördagskvällen. jag kom hem ganska sent efter matchen och tittade lite på tv innan jag gick och la mig.
igår så vaknade jag ganska sent. åkte till byn och handlade med storebror för att sedan åka hem och fixa lite saker innan jag återigen åkte iväg. men denna gången var det hem till lisa för att fixa och dona innan michél var snäll och skjutsade hem oss till vår tränare. där blev det en riktigt rolig fest med en del av laget. mycket dricka och dans i ett mycket fint rum med minibar och allt sånt man kan behöva på en fest. vi började ganska tidigt så vi hoppades allihopa att vi skulle kunna komma iväg till wärkstan. efter många om och men så gick vi allihopa vidare. när vi väl var inne på wärkstan så var det inte mycket folk alls. men det blev fler och fler och tillslut så var det ganska många ändå. jag hade roligt och har laget att tacka för det. fyfasen va kul vi hade igår alltså. vi fick skjuts hem av en i lagets pojkvän och väl hemma hos lisa så åt vi potatissallad och bröd som nattamat. det var väldigt gott och efter det så var vi värda en god sömn. vaknade i omgångar på morgonen och hela tiden var klockan tio. jag gillar inte lisas klocka. iallafall så gick vi upp vid elva för att lisa skulle samlas inför en match klockan tolv. jag kan inte säga att jag var avundsjuk precis. mamma kom och hämtade oss och efter att vi lämnat lisa vid klubbstugan så åkte vi hem. dagen har jag spenderat framför tvn med bror och nya tv-program. det har varit trevligt och verkligen behövligt.
imorrn så blir det ingen skola pga. många olika anledningar. detta ger mig en hel dag att förbereda mig för svenskaprovet på tisdag.
tack för denna fruktansvärt roliga helg.

samson.

det finns egentligen ingen anledning med matte c. hur jag än vrider och vänder på det så finns det inga bra sidor med det. matte är något av det jag hatar mest. att sitta där i skolan och lida i tre timmar är hemskt. men det är väldigt skönt när det är över. halv tolv slutade jag idag. detta har nog varit en av de slöaste veckorna jag haft på väldigt länge. många ser väl det som ett plus, men jag gör ändå ingen nyttigt när jag är hemma. träningen nu ikväll var fruktansvärt rolig. mycket snack och lite hockey är väl det rätta uttrycket i detta fallet. jag trivs som fisken i vattnet och ser fram emot matchen imorrn. laget är bättre än någonsin och vi har även mer roligt än vi haft förut.
imorrn blir det tennis och filosofi. sedan på kvällen så blir det match. fullt upp vilket är trevligt.


tears don't fall.

just nu så har jag sådan lust att åka tillbaka till kalifornien igen. det är så fruktansvärt kallt här hemma. dessutom så ändras folk inte här. de är precis samma personer som de var för tre år sedan. i kalifornien så var allt nytt och spännande. jag saknade mycket när jag var där, men nu när jag är hemma så förstår jag att allt kommer att vara detsamma här. det kvittar hur lång tid det tar. människor i min omgivning kommer alltid att svika både mig och varandra. jag kan inte förstå hur man inte vill försöka komma ifrån det stadiet. i kalifornien och även i chicago så visste ingen vem man var. ingen hade samma dumma fördomar som de har här. tacka vet jag jeremy, suzanne, lorelie, mark och buck n' bim mfl. sådana enkla människor med så mycket att ge.

jag ser fram emot helgen väldigt mycket. mest för att jag ska få spendera den med underbara människor. de som jag spenderar stora delar av mitt liv med. men innan dess så har jag en ledig onsdag, en tre timmars lektion på torsdag och en heldag på fredag. men fredagen kan säkert ändras.

cut that city.

folk som trodde att det skulle skada och såra mig hade väldigt fel. för en gångs skull kan jag bara släppa och glömma allt. jag trodde själv inte att jag skulle klara av det här, men det går faktiskt väldigt bra.
alla behöver en sådan dag som jag hade idag. några avsnitt av en bra serie, pannkaksbakande med underbar musik och en mycket trevlig träning. jag kan bara säga att jag är inte så bra på att göra pannkakor, men så länge de går och äta så gör det ingenting. på träningen så fortsatte vi att planera vår lördagskväll. det är något som vi har sett fram emot länge.


slackerbitch.

ska jag vara helt ärlig så är jag så trött på människor som spelar oskyldiga och snälla när de egentligen är patetiska och gör allt för att få sig själva att tro att de är omtyckta. jag trodde faktiskt att jag skulle reagera värre än vad jag gjorde. men sådana här saker har hänt mig alldeles för ofta så det är inget som kan chocka mig längre. du betyder ingenting för mig och jag bryr mig faktiskt inte om ifall jag någonsin pratar med dig igen. jag antar att din avundsjuka tog över eller att ingen brydde sig om dig tillräckligt och att du behövde lite uppmärksamhet. jag tycker nog mest synd om dig. men om detta var något löjligt försök att få mig att må dåligt så lyckades du inte så bra. men ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att du var sådan. men jag hade fel igen.
vi spelade match mot helsingborg igår. det gick inte så bra, men sånt händer. det var trots allt bara vår andra förlust denna säsongen. det tycker jag inte är något att gråta över. efter matchen så åkte jag och lisa hem till henne för att sedan åka vidare till sannas artonårsfest. det var väldigt trevligt och det var roligt att träffa alla igen. någon gång vid fyra så var vi återigen hemma hos lisa. efter sex timmars sömn lite obóy och pannkakor så åkte jag hem.
resten av dagen så har jag bara tagit det lugnt.

you are one of god's mistakes. you crying, tragic waste of skin.

mr moon.

inte undra på att människor nuförtiden är mycket mer lata och slöa än förr i tiden. jag vet att jag är en av dom, men det finns faktiskt vissa anledningar. som till exempel ekbackeskolan i osby. min dag idag gick ut på att vi första lektionen spelade tennis i en och en halv timme. efter det så blev det då två timmar rast. nästa lektion så tittade vi på film sen slutade vi. idag så blev filmen generalens dotter. det är det enda vi gör på denna skolan. vi har lite slappa idrottslektioner, åker på utflykt eller tittar på film. vissa säger, varför klaga? visst är det skönt ibland, men det kan gå till överdrift. som till exempel på måndag, då ska vi åka till ullared för att gå på ett studiebesök som varar kanske en timme och sedan får vi shoppa resten av dagen. jag får se hur det blir med det.
jag ser fram emot morgondagen. vi ska spela match mot helsingborg vilket ska bli roligt. senare på kvällen så ska jag på artonårsfest. just nu är jag riktigt sugen på att festa. ska bli trevligt att träffa alla igen. det var ju ett tag sen.

special needs.

jag vet inte riktigt var jag är just nu. många saker går min väg. men det finns såklart alltid de sakerna som står i vägen och hindrar en från att göra det som känns rätt. där står jag nog just nu. många personer som påverkar en och ens beslut på fel sätt. det brukar inte vara ett problem för mig. jag förstår inte varför det är så nu. man ska göra det som känns rätt, det är väl det som folk säger. om man bara hade orken och modet. det finns många saker som jag ångrar i mitt liv, men jag skulle inte vilja gå tillbaka och ändra på det. för om jag gjort det så hade kanske jag inte hade haft de bra sakerna som jag har i mitt liv just nu. mina närmaste vänner är bättre än någonsin. men jag saknar vissa väldigt mycket. jag antar att jag var ganska bortskämd vad gällde dom förut. jag fick träffa dom varje dag och det gjorde mitt liv så mycket bättre. men nu när de är längre bort och jag inte träffar dom så ofta så uppskattar jag nog dom så mycket mer.
men känslan av att alltid ha dom nära saknar jag. det var en sorts trygghet.
osäkerheten trycker på.

fall into you, is all I seem to do, when I hit the bottle. because I'm afraid to be alone.
tear us in two, is all it seems to do.


flying at tree level.

turismen är ett ämne som jag verkligen stör mig på just nu. jag har alltid tyckt om att den lektionen har varit slö och lätt, men nu när skolan snart är slut och man förbereder sig för framtiden så känns det som om jag behöver mer utmaning. för utmaning är något som jag verkligen inte får. det är så slött och löjligt att jag lägger de tre timmarna på att sitta och vara irriterad och sarkastisk. samma gäller nästan idrott och ledarskapen. jag engagerar mig inte ett dugg vilket inte är till min fördel. visst jag måste ta det lugnt med benhinnorna och sådant, men jag skulle nog kunna kämpa lite till.
träningen nu ikväll var väldigt rolig och jag känner att det börjar gå bättre för mig nu. denna veckan blir det mycket träning för att vi har en viktig match på lördag. och sedan på kvällen så blir det fest. den dagen ser jag fram emot. både för att få spela match men även för att få träffa alla igen nu efter sommaren. denna sommaren har ju varit väldigt dålig vad gällde att träffa vänner. men jag skaffade nya och fick en underbar upplevelse som jag kommer bära med mig hela livet.

polar opposites.

jag antar att jag får börja med den otroligt speciella fredagen. på morgonen så åkte vi med idrott och hälsa b till vittsjö för att spela golf. det vi fick göra först var att träffa vår instruktör. han visade sig att vara ett riktigt as. jag vet inte riktigt om det är en underdrift. iallafall så började vi med utslag, om det var vad det egentligen kallades, och detta var nog det roligaste. men en sak är säker, golf är inte min grej. ungefär tjugo brutna peggar efteråt så skulle vi putta. aset till instruktör hade många invändningar och lät oss hela tiden förstå att han var ett proffs. och detta var något som jag hade svårt att tro. efter att vi puttat ett tag så var det dags för att ta en tur ut på banan. efter att aset till instruktör, som förövrigt hette lars, hade hånat ett stort antal i vår grupp och berättat om hur jävla dåligt det var i tyskland och hur jävla fula kvinnorna var där så var det dags för oss att åka tillbaka till skolan. detta tyckte jag var mycket skönt eftersom om jag stannat kvar längre så hade jag nog gjort något som jag kanske ångrat.
efter lunchen, som bestod av lite halv dålig soppa, så var det dags för vår nästa resa. denna resan bar av till kristianstad. först så fick vi lite fritid och då så gick jag och lisa runt i affärer lite. sen vid kvart i tre så samlades vi allihopa utanför konserthuset för att besöka bokmässan. väl inne så satte vi oss och fick höra något av det värsta jag hört. jag kan inte förstå att man kan spela så illa på en saxofon. efter det så gavs ett pris ut till en av de segaste människor jag någonsin sett. men han tackade så hjärtans och berättade en historia om sina två ansikten och språk som han inte förstod. efter det så fick vi plågas lite extra av saxofonkillen innan leif gw persson började sitt föredrag. trots att han var så full av sig själv så tyckte jag att föredraget var ganska intressant. vid kvart i fem så gick bussen hem och väl i osby så missade jag min buss med två minuter. det var ganska irriterande. blev hämtad istället vilket egentligen var bättre eftersom att det regnade. kvällen blev lugn vilket var skönt.
på lördagen så var det åter dags för match. vid tolv ringde tränaren och jag förstod att jag skulle bli sen. när jag sedan var framme på platsen som jag skulle hämtas vid så körde en buss förbi mig och alla vinkade. jag som trodde att det var några i laget som skojjade väntade på att de skulle vända, men när det inte hände så visste jag att något inte var rätt. efter ett tag så kom rätt buss från ett annat håll. de hade inte sett mig och därför råkat köra förbi. men de förstod sedan sitt misstag och vände. men vinkat kunde de ju inte gjort då. jag fick då veta att herrlaget även skulle åka till helsingborg med buss, och där hade jag svaret. det var ju mindre pinsamt för jag kan tänka mig hur min min såg ut när de körde förbi. väl framme i helsingborg så tog jag ett antal ibumetin och salva för att dämpa smärtan i mina benhinnor. kände inte av någonting under matchens gång vilket var underbart. men såklart så ska ett as ge mig en lårkaka. det är något som är emot mig. jag förstår inte varför jag inte ska få spela en match utan att bli skadad eller ha ont. vi vann iallafall matchen med 4-1. en kycklingsallad, juice och en bussresa senare så var jag hemma. huset var fullt av folk. jag ringde lisa och efter ett tag så kom hon och vi dök i kräftorna precis som alla andra. senare blev det film och vindruvor.
idag så vaknade vi båda inte förrens klockan tolv. vi tog bara det lugnt tills lisa åkte hem vid tre. och resten av dagen så har jag inte gjort så mycket mer än det heller. tittat på film och bara slöat. det har ju varit perfekt väder för det.