no sunlight.

nu har jag gjort det igen. jag sov bort hela dagen, eller halva iallafall. tryckte på snoozeknappen runt femton gånger minst för att jag tyckte att jag var värd det. men som vanligt så vaknar man upp och får lite dåligt samvete. efter att ha försökt att hitta något att äta, som inte var väldigt torrt eftersom att min oboý återigen är slut, så bestämde jag mig sedan för att göra pannkakor. efter det så spillde jag juice över hela bordet och på så sätt så slutade fjärrkontrollen att fungera. min vanliga tur antar jag. men till sist så fick jag den att fungera igen. ah, ibland undrar man. en sak som irriterar mig är det faktum att när man ska göra någonting så vill inte vädret som jag. men jag har ju inte riktigt bestämt vad jag ska göra med denna såkallade högtid som det är idag. jag trodde att jag bestämt mig, men sleden som jag är idag så har jag kanske ändrat mig. dessutom så blir det att gå upp tidigt imorrn eftersom att fotbollen har ett uppdrag imorrn. uppdrag låter ganska viktigt ändå. fast jag gör det för att det är ganska roligt ändå. är dock lite synd att d. inte ska vara med.

ja, tänk på det nästa gång ni skrämmer bort en kråka. de kanske håller på att smida en plan om hur de ska ge igen mot dig. kråkor är säkert mycket smartare än man kan tro.


your new twin size bed.

man ska kanske inte tro att det är så varmt som det verkar vara utomhus. märker att jag borde haft en extra tröja på mig när jag var ute idag, det blåste en del ändå. men det har varit en riktigt mysig början på denna dagen. vid elva så fick jag finbesök av linda. mycket trevligt vill jag säga. efter att ha hjälpt henne med en liten sak så bestämde vi oss för att ta en tripp in till byn. där köpte vi glass och satt och avnjöt den på prästängen. det var dock ganska blåsigt, men mysigt. det blev mycket prat om hur det var förr i tiden. då man inte hade så mycket att tänka på. nu sitter jag dock och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. det verkar dock som om morgondagen är planerad just nu iallafall.
nu ska jag försöka njuta av resten av denna lediga dag.

I will possess your heart.

så, ska vi gå in på vad denna helgen har gett mig. i fredags så spenderades dagen med d. först så la vi oss ner i den fejkade solen en stund. inte för att det hjälpte inte, men det gav oss lite kvalitetstid. eftersom att d. är så härlig så åkte vi sedan hem till mig för att göra pannkakor. kalla pannkakor var vi sugna på så de fick spendera lite tid i kylskåpet först. vi satte oss i solen för att avnjuta de härliga pannkakorna innan helvetet som vanligt bröt ut. det är inte så lätt som alla kanske tror att leva som jag. iallafall så ville jag inte vara hemma den dagen så vi bestämde oss för att åka till jägersborg och titta på när de förlorade mot gärdsköpinge. där lurade vi även en stackare att vi var fattiga. eftersom att jag är jag så blev det en lång omväg för att skjutsa hem d. men hon är lugnt värd det.
igår så blev det inte mycket gjort ska jag säga. en sådan dag som alla kanske inte vill ha, iallafall inte jag. men man kan inte alltid få som man vill. fick dock ett minst sagt spännande samtal mitt i natten. tack för dom skratten.
idag så gick jag upp ovanligt tidigt. inte för att jag ville, ack nej, utan för att jag var tvungen. jag måste ha sett rolig ut. vid tre var det dags för samling till match. matchen gick inte bra. jag kan bara säga att vissa domare kan faen inte reglerna. måste bara avreagera mig. hur kan man dömma frispark emot någon som täcker ut bollen? jag menar om personen inte gör något som helst fel. detta säger jag inte bara för att jag just nu är lite förbannad, utan för att det faktiskt är sant. plus att gamla gubbar inte ska köra bil. jag och d. hade dock väldigt roligt på vägen hem. inte för att jag egentligen var så glad, utan för att jag var mer än övertrött. och det är inget att leka med ska jag säga.
imorrn så blir det nationellt prov i engelska b och sedan turism. sen är jag ledig resten av veckan. sug på den du.

round here.

jag vet att jag sa att livet är bra bra ibland innan idag. tänk va snabbt saker och ting kan ändras. folk tror inte på mig när jag säger det, men jag antar att verkligheten kan få dom att förstå. det är inte så här som jag vill ha det, men jag får leva med det varje dag ändå. jag säger inte att andra inte har det svårt, jag säger dock att man ska inte tro att glädje är något som alltid finns där. det kan vara en yta, en vägg som faller så snart man är på fel mark igen. konstigt nog så faller den för mig på det stället där en människa ska känna sig som tryggast. jag har inte valt att låsa in mig, det är något som jag tvingats till för att det som finns utanför på något sätt är så mycket sämre. säg aldrig att glädje är något som alltid finns där.
det är en otroligt stor lögn.

when I dream of michelangelo.

ännu en solig dag har gått. trots att det varit vissa kalla stunder under dagen så är det skönt att känna att våren är på väg. kommer ihåg hur det kändes förra året vid denna tiden. det va inte länge till jag skulle till kalifornien och jag var så spänd. nu är jag spänd inför studenten. vem kunde tro att det skulle kännas så här? finns dock mycket som ska ordnas innan dess. dagen började tyvärr med matte c vilket får mig på så dåligt humör. men lunchen var bra och vi fick även lite tid i solen. sen va det engelska b och vi hade faktiskt ganska trevligt vi få som faktiskt va där. eftersom att glassbilen kom igår så blev det såklart glass i lass när jag kom hem. men problem blev det dock när jag skulle till träningen. sånt tycker jag inte om. men träningen gick bra. det va riktigt härligt idag. mötet efteråt blev kort och jag kom hem ganska tidigt ändå. med några ostskivor i magen. nu är jag sleden som man är när man är sleden.
imorrn så blir det en lektion sen ska jag umgås med d. det blir nog en eller två nyanser mer blont och sedan lite mera färg. prata i koder är skoj. men hade dock varit ganska roligt att kunna skriva som shakespeare. att kunna slita någon i stycken och sedan lägga ut det över hela kyrkogården. skumt. helgen blir nog lugn. fast på söndag är det återigen match och jag får äntligen börja på vänsterkanten från början. höger är inte riktigt min grej.

and I found this boy.

ska börja riktigt med det här igen. jag har börjat att bli dålig på allt den senaste tiden. att hålla kontakten med vänner, att säga till folk vad jag verkligen tycker, att göra saker som jag bestämt innan och att behålla min kontroll vad gäller vissa människor. men jag antar att jag kan göra misstag nu då jag snart kommer härifrån. jag tänker mycket på det nu och det finns ingenting som håller mig kvar. eller jo, en sak. fotbollen kommer vara jobbigare än jag trott att lämna bakom mig. det kommer ju bli så att jag lämnar allt bakom mig. vad ska jag göra på kvällarna sen? ah, jag klarade mig hela förra sommaren så det ska nog gå.
nu börjar det bli vår på riktigt. det märks då man hoppar av bussen och påbörjar promenaden hemåt med mp3n på hög volym. det bästa av allt är att man kan ha shorts på sig under träningen och inte frysa. vi har även bestämt att vi ska börja ta studentfesterna på allvar nu. och med studentfest menar jag endast studenter. men vissa har minskad funktion i sin hjärna och kan inte förstå det. det bevisades ju förra veckan.
nu sitter jag mest och väntar på att jag ska få åka till träningen och sedan ta en tripp till broby.

where the sidwalk cracks.

egentligen så borde jag plugga nu, men jag la en och en halv timme på det i eftermiddags ute i solen. skoldagen var ju inte lång precis då den började klockan nio och slutade kvart i tio. men jag som är så duktig stannade kvar en stund och lyssnade på ett föredrag och var stöd åt lisa och sg. planerna ändrades sedan och jag åkte hem med tjugo i tolv bussen för att komma hem och plugga. men jag är inte så bra på det så det gick lite åt skogen. ringde nyss ett samtal till lisa för att påminna henne om mötet ikväll vilket behövdes. jag ansåg att eftersom att jag hade glömt det så hade hon nog gjort det också. jag kan dock säga att det är inte roligt att bli bortglömd. man gör många fel i livet. just nu så är jag så sugen på att bara vara ute i solen på en filt och umgås med de som får mig att må som bäst. och musik såklart. men ikväll blir det mer plugg, möte med fotbollen och ännu mer plugg. men snart är det över. jag flyttar mot västkusten.

dizzy.

antar att det är dags för en summering av helgens bravader. efter skolan som slutade halv tolv i fredags så inhandlade jag och lisa det som skulle behövas inför kvällen och fick även in några fler anmälningar. väl hemma hos familjen olsson så fick vi lite projektarbete gjort innan jag började blanda drinkar. japp, jag och lisa hade bestämt oss för att göra allt lite finare just den dagen. drinkarna blev helt okej och det var intressant att prova något nytt. under kvällen blev vi hungriga så vi tog en pizza nere i byn innan vi gick vidare. kvällen blev helt okej, men jag hade en del invändningar som säkert många fick höra. men jag kan inte hjälpa att jag säger min åsikt. ät på den du. iallafall så blev det lite komplikationer innan vi kom hem till lisa senare på natten. kallt som faen va det också.
sovmorgon igår blev det inte. lisa skulle upp och spela match och hade samling redan kvart i tio. hmm. men jag va pigg och det gick bra ändå. resten av dagen blev lugn för min del eftersom att jag var tvungen att förbereda mig för idag. så kommer vi till idag. seriepremiär mot vittsjö. det blev vinst med 3-0 och det kändes riktigt gött. fick in en boll själv också vilket kändes ännu bättre. kvällen ska spenderas med grillat, förhoppningsvis, och en tripp till broby. borde plugga också, men det går ju som det går.

on almost any sunday morning.

i söndags så var det träningsmatch och det gick som det gick. en vinst med 12-1 och jag fick äntligen sätta bollen i nätet några gånger. det va riktigt skönt och jag hittade t.om. hem efter matchen. börjar lokalsinnet bli bättre tro? efter matchen så bar det av till broby. det börjar likna något nu. känns massa overkligt.
måndagen var en riktigt jobbig dag då det var problem med anmälningarna till högskolan. jag satt där i evigheter men ingenting funkade. försökte ta en paus då det var träning men träningen gick åt skogen. det gjorde inte min kväll bättre. väl hemma igen så satt återigen framför datorn och hoppades att få in mina anmälningar. efter flera timmar så fick jag in en ansökning. så när jag kom till skolan dagen efter så var jag ganska varvad men fick in anmälningarna på pappas jobb. thank god säger jag bara. men väl hemma den dagen så fick jag reda på att det hade varit problem för alla att anmäla sig så sista anmälningsdagen blev flyttad. all denna stress till ingen nytta. men anmälningarna är inne och nu är det bara att vänta. snart kommer jag här ifrån.
igår så var det träningsmatch och jag lyfte mig ett stort hopp ifrån träningen i måndags. kul var det dessutom. man blev även på bättre humör när man läste tidningen i morse.
imorrn blir det trots komplikationer studentfest. önskar bara att jag kunde bestämma mig.

you can't count on me.

då var det återigen dags för det här. jag blir bara sämre och sämre på det. veckan har varit lite hit och dit. i onsdags så blev det lite jobb med projektarbetet och sedan mattestuga. så bra som det flöt på där så trodde jag att provet skulle gå bättre i torsdags. men som jag vet, sen så länge jag kan minnas, så är matte verkligen inte alls min grej. tänk va underbart det hade varit om man var ett mattesnille. men som tur väl är så är kursen snart slut och jag slipper räkna matte så länge jag lever. eller kanske inte riktigt. efter provet så åkte jag och lisa till hässleholm för att göra ett köp. det gick bra trots att vi fick en liten chock. träningen på kvällen var inställd vilket inte var ett plus. jag blir galen då jag inte vet vad jag ska göra.
igår så var det turism på morgonen, något som jag verkligen börjar bli så trött på, och sedan svenska c på eftermiddagen. efter lite komplikationer så fick vi sluta vid två. det var ett plus. kvällen blev lugn vilket behövdes.
sista dagen för anmälan till högskola/universitet närmar sig och mitt val är gjort. sökandet efter lägenhet är i full gång och jag kan inte vänta. nu är det inte mycket kvar i skolan och jag hoppas att det bästa är framför mig.

the fantasy.

högskoleprovet i lördags gick inte riktigt som jag hoppades på. men förhoppningsvis så behövs inte detta för att jag ska kunna komma in på mitt program. det känns så himla nära nu. just det faktum att mejlen ramlar in om olika lägenheter som skulle passa mig gör saken mer och mer verklig. det kommer att kännas som en frihet att komma härifrån. jag blir mer och mer missnöjd med hur människor runtomkring mig beter sig. är känslan av att få någon annan att må dåligt så stor att människor lever av den.
efter högskoleprovet så bar det av till osby för att hämta lisa och några andra för att sedan åka vidare till en mindre fest. trots att jag inte orkade att festa så var det väldigt trevligt. gratis glass är aldrig fel. inte ett gott skratt heller.
i söndags hade jag en lugn dag. inte för att jag ville det, men orken finns inte där just nu för att göra något.
igår så var det iallafall en heldag med turism. det är inte det som man ser mest fram emot i veckan. åkte sedan och tränade på kvällen med min otroliga förskylning. det va säkert inte smart gjort men missar en träning, det gör jag bara inte.
talet idag gick väl ganska bra, men det kan alltid bli bättre. vet dock inte hur jag ska göra med det andra talet som jag måste förbereda till nästa vecka.

I'll attack.

en glass idag hade inte varit helt fel, men priset var för högt så vi sket i det. efter att ha blivit väldigt irriterad på turismen, igen, så blev jag inget annat än glad då lektionen var över och det var dags för lunch. det enda som fattades var att jag önskade att jalle och alle kunde sticka in huvudet i klassrummet och hämta mig, precis som förr i tiden. har saknat dom extra mycket den senaste veckan. efter att ha fått i mig en mindre god soppa så var det dags för svenska c med mitt onda öra. tänk vad lite sol kan göra. iallafall så blev den lektionen väldigt lugn och vi diskuterade mest vad som komma skall. efter lektionen så gick jag och lisa ut för att njuta av solen och göra lite nytta. men det gick åt skogen så vi drog oss tillbaka.
en sak som trots allt känns ganska bra nu är att jag nog har bestämt vad jag ska göra till hösten. men man kan aldrig vara helt säker. men jag är nästan helt säker på att jag kommer få ett nervöst anfall sista anmälningsdagen.
image32

kroatien.

i torsdags klockan halv sex så satte vi i laget oss på bussen mot kroatien. vi hade runt tjugosju timmar att försöka underhålla oss. det blev en hel del filmer men dock mycket mindre sömn. vi åkte igenom danmark, tyskland, österrike, slovenien, italien och tillsist så var vi framme på hotell belvedere. det blev en mindre god frukost där vi alla var minst sagt sega. men när vi fått våra rum och vilat lite så var det dags för lägrets första träning. det gick helt ok och jag fick en hel del skrapsår i geggan. men jag måste erkänna att det är en underbar känsla att komma ut på gräs. middag på kvällen och sedan blev det lite gambling och ap-jagande innan vi alla slocknade ganska snabbt. på lördagen så var det två träningspass och mycket solande. sedan på kvällen så blev det lite festande. drickat var väldigt billigt, men jag, lisa och evve fick tag på något som smakade som piss på flaska. mindre gott. vi hade dock riktigt trevligt och efteråt så somnade vi gott på våra små rum. på söndagsmorgonen så vaknade vi av ett bankande. jag kan säga att varkens jag eller min rumskompis lisa blev så glada. vi hade totalt glömt bort att det skulle ändras till sommartid och helt plötsligt så hade vi inte så mycket tid på oss innan träningen. träningen var dock rolig och på eftermiddagen så solade vi eftersom att det var strålande solsken och runt tjugofem grader. senare på dagen så hade vi match vilket för min del gick åt helvete. på kvällen så blev det återigen gambling och en hel massa skratt. på måndagen så var det bara en träning på förmiddagen och sedan på eftermiddagen så åkte vi in till pula för att shoppa lite. det var mycket intressant och vi såg en bil som matchade väggen. på kvällen så blev det lugnt. igår så var det dags för hemfärd. återigen tjugosju timmar i en buss med tjugosex tjejer. jag kan bara säga att det verkligen fick mig att sakna mitt gäng. resan hem gick snabbare och vi var hemma klockan tolv i förmiddags. har varit ganska sleden sen dess.
denna resan var väldigt rolig och jag har uteslutit en hel del här. det går inte få med allt. men jag ska avsluta med ett bra citat "killar som spelar fotboll i vår ålder är hjulbenta och håriga".
image31