this is the life.

vad kan man egentligen säga om denna och förra veckan? det har nog varit en av de sjukaste veckorna på hur länge som helst. det började väl med att vi har gjort halmstad till en osäker stad att befinna sig i. efter att ha pluggat typ ingenting så var jag och min "familj", eller mest de andra, sugna på thaimat så vi skulle till en restaurang. då marcus skulle ta ut pengar så körde han cykeln in i trottoarkanten och fick den senare på ryggen. hela stan såg detta och marcus var snabb att resa sig upp och ta ut pengar som om ingenting hade hänt. det roligaste var tanten som kom fram till honom och skrattade honom i ansiktet. då marcus cykel några dagar senare hade blivit stulen så fick han och sarah en dum idé. varför inte försöka skjutsa på sarahs väldigt sledna cykel? hela hjulet blev iallafall helt skevt och man kan väl säga att sarah fick mer träning då hon skulle cykla. ännu fler sjuka saker har hänt då sarah skulle öppna sin flaska med mineralvatten och fick allt över väggen. eller då hon satt på kylskåpet på frysgrader och vi inte kunde äta några morötter eller gurka då dessa var helt frusna. tänk er då hur en frusen gurka ser ut dagen efter. ingen vacker syn. veckorna har även inneburit att marcus cykel blev stulen och han fick köpa en ny. kravet var att den skulle vara billig. man får vad man betalar för eller hur? den fulaste cykel man kan tänka sig plus att bockastyret var på fel håll. mycket information om cyklar. men jag kan inte låta bli att berätta om då jag och sarah skulle cykla hem till jimbo och hade just cyklat upp för den längsta backen i världshistorien då sarah cyklar mitt framför mig. jag ramlar och ligger mitt på vägen då en bil kommer. snabb som jag är så tar jag cyklen och kastar mig åt sidan. när jag sedan kollar på sarah så står hon där och bara tittar på sin cykel. hela bakhjulen är helt snett och det är helt omöjligt att laga. jag har inte skrattat så mycket på en evighet. hon är helt otrolig den människan. hon har även dark wader i sitt kylskåp.
förra helgen så åkte jag iallafall hem till osby och malshult igen. det var mycket mysigt att träffa hela min familj igen samt fira pappas födelsedag. det var även bestämt att jag, d. och mina favoriter skulle till granada och förfesta hos sg fick vi också göra. önskar dock att jag inte åkt till granada utan bara spenderat tid med de som jag tycker mest om. för varje gång jag får träffa denna människa så mår jag dåligt. fick iallafall spendera natten hos d. och det var mysigt. jag saknar verkligen denna människa. men väl hemma i halmstad igen så fick jag se personerna i mitt nya liv. de är inte fy skam. vi har fått lite plugg gjort, men indikationer på lite. debattseminariet gick bra trots att marcus låg och sov då vi pluggade, claes satt som vanligt på internet, sarah lagade troligtvis mat (min egna kock) och jag satt väl och gjorde ingenting. i onsdags kväll så var det försoningsgasque med tvåorna och det var otroligt trevligt. jag kan väl säga så mycket att vi alla klarade av vårt mål med stor marginal.
snart ska jag sticka hem till sarah för att avnjuta en god middag i form av tacos och sedan får vi väl besök av resten av gänget. kanske blir det poker.

here it goes.

nu sitter jag här hemma, om man kan säga så, och fryser. det är ju bra att det inte är så honnakallt här iallafall. konstigt nog så skiner solen ute och det är ganska mysigt ändå. hade föreläsning igår och jag hoppas att vi inte behöver ha samma föreläsare igen. hon var så dålig så att alla satt och suckade hela tiden. antar att vi inte skulle haft en så bra föreläsare första gången. det blir ofta så att man jämför. men men, finns någon som är jobbigare än det. men det är väl inget som någon annan än de i min klass behöver veta. efter föreläsningen så blev det en liten tripp hem innan sarah hörde av sig igen. hon flyttade in i sin nya lägenhet och ville att jag skulle vara stöd till henne, alltså diska, och det gör jag gärna. vi fick sedan som vanligt ut och cykla en runda då vi var tvungna att hämta ut ännu fler böcker. vi lagade även mat vid nio, eller sarah lagade och jag satt mest och fulade mig som vanligt. fick även ett samtal från d. och det var väldigt uppskattat. vi har mycket att prata om och jag vill visa min nya värld. får iallafall ses nästa helg då jag kommer hem till hålan igen. vad som händer idag 'r mest oklart, men det lär ju bli något. borde kanske dock läsa den trevliga boken. ah, läsa är så jävla tjåligt. jag älskar min grova skånska, bara så att det kommer ut ännu en gång.

paralyzer.

jag trivs mer än väl än så länge i halmstad. har träffat många nya människor och vi ser till att vi har saker att göra varje dag. vi har satt våra spår på kåren och även några i stan. stan har jag själv inte satt mina spår i på kvällstid, men väl på dagtid. sen förra torsdagen så har jag och min familj, inte min riktiga familj då utan gruppen som vi jobbar i, aka sarahs familj, jobbat med vårt första riktiga arbete. vi gjorde det nog större än vad det egentligen var tänkt. men bättre med större än mindre, eller? igår så gjorde väl jag och sarah inget nyttigt. ovanligt är det väl inte. på kvällen blev det iallafall en tripp till nyhem för lite poker. det gick väl inte så jävla bra, men trevligt va det. idag så var det föreläsning och sedan pluggade vi lite till. med understrykning på lite. just nu sitter jag bara och väntar på kvällens bravader. förfest i stan och sedan blir det kåren. skriver mest här för att en liten fågel viskade i mitt öra att jag skulle göra det. måste förresten berätta en riktigt rolig sak. en kompis är norrlänning och som ni som känner mig vet, så är jag ganska bra på att hamna i min grova skånska. iallafall så satt vi och pratade igår och jag frågade honom om han gillade pistvakt. han blev helt exalterad och sa "ja, det gör jag. men jag tycker att det är dåligt att man inte kan köpa det här i affärerna." där sitter jag och förstår inte riktigt vad han pratar om, och när han fortsätter, "men det är riktigt gott att koka dom", så blev jag lite fundersam. är det något fel på honom eller? så jag frågade honom vad det egentligen var han pratade om och då visade det sig att han pratade om pitepalt. jag garvade så att jag höll på att dö. antar att det inte låter så kul, men skåningar och norrlänningar går inte så bra ihop. jag har ju återigen blivit mobboffer. jag kan faktiskt inte hjälpa att jag är skånsk. fast jag är stolt över det. får väl leva med det faktum att jag blir mobbad konstant hela dagarna. skit samma, jag gillar personerna här iallafall.