I have you to thank.

gårdagen blev ännu bättre än förväntat. efter att ha varit på en föreläsning med en föreläsare som inte riktigt visste vad ödmjukhet eller förståelse var för något så bar det av till maxi för att köpa svarta t-shirtar. sedan blev det en snabb tripp hemåt för att fixa alla grejerna innan jag återigen åkte iväg, men denna gången var det hem till lukas. där träffades vi alla som var en del av ggb, även kallat gandhi gerilla bandi. vad som stod på schemat var en innebandyturnering som var ordnad av skolans idrottsförening. vi träffades vid halv fem för att äta tillsammans, dricka tillsammans och även måla våra fina tröjor. det var väldigt trevligt, men vi var tvungna att snart dra oss till idrottshallen. efter inte så mycket förberedning så var det dags för första matchen, som vi vann med 7-0. vi vann sedan en match till, spelade två lika och förlorade två. men för att ha festat innan och efter att inte ha gått in för att vinna så gick det bra ändå. roligt som faen hade vi iallafall. efter att vi spelat klart så drog vi oss mot lukas place igen och festade ännu mera. alla var på g och det va otroligt roligt. vid elva gick vi sedan tillbaka till hallen för att titta på lite mera innebandy. jag tyckte även att jag skulle stödja min bror. detta ledde till att hans lag kom till finalen men stupade där med flaggan i topp. eller kanske inte. kom hem vid halv tre och sedan har jag sovit underbart hela natten. ikväll blir det återigen fest, fast denna gången blir det hemma hos claes och stina. vi ska ha spelkväll vilket är lite av vår grej. men vi har ju alltid roligt, så varför inte? vill även berätta att det idag är två veckor kvar tills jag får flytta in i min lägenhet. det är något jag verkligen ser fram emot. julen är även snart här och jag ska spendera den med familj och vänner. finns inget bättre.

the shade of poison trees.

ännu en helg har spenderats i mitt barndomshem. kom hem i fredags och fick en god middag av mamma. va otroligt hungrig så det gick ner en del. senare på kvällen så gick jag ut i vårt andra hus och blev bjuden på jeltzin och cola. kanske inte den godaste drinken, men glaset fick inte vara tomt länge. vilka härliga gubbar dom är. igår så bar det av till ikea med mamma för att införskaffa saker till min lägenhet, som jag förövrigt ska flytta in i helgen den trettonde-fjortonde. hittade det mesta som jag skulle ha och fick det i en tidig julklapp. men lite vet jag att mamma och pappa sparar till jul. det var en mysig dag och nu ser jag fram emot flytt nummer två ännu mer. på kvällen blev det mys och film. tänk om livet var en musikal som det är i mamma mia. idag så har jag slöat bort mestadelen av dagen. skönt att ha en lugn helg då det troligvis inte blir så nästa.

spinning.

då var det dags att lätta på hjärtat igen. åkte hem förra helgen för att bli bjuden på tacos av mamma och pappa. varför är allt så mycket godare hemma? hela familjen var iallafall hemma, allihopa. vi tog det lugnt hela fredagen eftersom att det blev fullt hus på lördagen. men innan folket kom hann jag med en tur hem till kusinerna. trevligt att se deras ansikten om bara för en liten stund. om några månader så blir vi ännu en person i strid-familjen. vid sex så kom mina fina favoriter plus andra delar av familjen för att avnjuta en underbart god gåsamiddag. efter att ha ätit så in i så spelade vi spel och en viss person fick faktiskt revansch. vid ett tyckte pappa att det blev försent och han bad oss att gå ut i andra huset. där satt vi tills d. plötsligt såg att klockan var halv fem. ups. men vissa hade inte fått nog och skulle självklart äta lite nattamad. men jag och d. gick och la oss utan någon som helst aning om vad som föregått då vi sov. jag blev väldigt arg, men mest av allt blev jag orolig. jag ber inte om ursäkt för hur jag agerade för att jag vet att ni förstår att jag var väldigt orolig. jag hade inte klarat mig utan er. ni är en så pass stor del av mitt liv. fick spendera mesta delen av söndagen med d. och blev lite blondare. på kvällen blev det att umgås med mina kära föräldrar. på ett sätt är jag glad att jag uppskattar folk så mycket som jag gör, men ibland kan det bli för mycket känslor. är dock så otroligt glad för de personer som finns runtomkring mig. jag har min fina familj som innefattar de som tillhör min biologiska familj, mina favoriter och mina fina vänner här i halmstad. vad skulle jag göra utan alla er? i måndags så bar det av till tandläkaren. jag var livrädd, men hade som vanligt inga hål. innan jag tog tåget hem så ringde mamma och bjöd mig på lunch. det va väldigt mysigt. väl tillbaka i halmstad tog det inte lång tid innan jag hamnade hemma hos sarah. vi gick en runda och fick tag på min post. i tisdags var det föreläsning och sedan drog vi oss mot sannarpsadet åter en gång. och precis som förra gången fick jag ett stort blåmärke. kvällen spenderades hemma hos claes och stina med grillad kyckling, potatissallad och singstar. onsdagen användes till sömn och sedan till tack-gasque. jag kände inte för det för fem öre och därför lämnade jag den många timmar innan den tog slut. enligt rykten iallafall. idag har det varit plugg och besök av grannen. inte riktigt min typ den. vad har hänt med människors humor? imorrn efter seminariet så åker jag återigen hem till familjehemmet för en helg med god mat och min familj samt lite andra gubbar.

save up all your tears.

man kan se på livet på många olika sätt. just idag så väljer jag att se det som till mestadels positivt. efter en lång veckas tentaskrivande så lämnades den äntligen in i torsdags. jag och sarah skulle fira genom att shoppa lite i stan, men det gick ganska illa. vid tre kom claes för att hämta oss så att vi kunde åka och spela lite fotboll. men hallen va upptagen så det blev godishandlande och en promenad på en mil ungefär. och det va faktiskt sant. precis som jag gjort hela veckan så sov jag i sarah otroligt fina soffa under natten och på fredagsmorgonen så tog vi bussen till ullared. jag spenderade för mycket pengar, men jag tror att det va värt det. dagen blev så mycket bättre då jag hämtade upp d. på stationen mot kvällningen. äntligen fick jag besök av denna fantastiskt underbara person. vi handlade mat och avnjöt en god middag. vilken kock alltså. på lördagen blev det shopping och d. fick tag på en massa saker för en gångs skull. vi brukar ha otur med det annars. vi började sen förfesta vid tre då vi sedan skulle vidare till den riktiga förfesten. vi kom lite sent, men det är väl för att vi är fint folk. förfesten va riktigt rolig och jag är glad att gamla och nya vänner kan gå ihop så bra. väl framme på den "riktiga" festen så hände det en massa saker. vissa minnen är lite mer dimmiga än andra, och jag kanske till och med borde be om ursäkt för vissa saker. men det är inget som egentligen behövs ta upp här. jag är dock glad att jag fick somna bredvid d. och inte tappade en sådan fin vän. vaknade idag, eller igår om man ser det på annat vis, med lite illamående. efter att ha sagt hej då till d. vid ett så drog jag mig hem till mina fina vänner claes och stina. där har vi päst i soffan hela dagen. ja, från ett i eftermiddags till nu. det har varit massa mysigt. jag är verkligen glad för de personer som finns runtomkring mig. gamla som nya. bara det faktum att man får ett sms av vänner som betyder mer än allt guld i världen är underbart. att man inte träffas så ofta gör inte vänskapen sämre för det. blir kanske mycket svammel just nu, men jag har nog en hel del kvar i mig sen igår. men jag tycker att det är viktigt att låta människor som står nära få veta hur viktiga de faktiskt är. man vet inte hur länge man får vara kvar på denna jord. det är inte negativt sagt. hade jag kommit till himlen idag så hade jag varit ganska nöjd ändå. tack för allt.

american love.

sitter här med mina röda fingrar. konstigt nog så är de inte röda av blod eftersom att jag skrivit på min hemtenta sen i lördags. nej, de är det av egen fri vilja. finns väl egentligen ingen anledning till att berätta vad jag gjort de senaste fem dagarna då jag redan har gjort det. hemtentan är som tur väl snart klar och i helgen ska det firas till max. d. kommer förhoppningsvis upp i helgen också så att jag får visa henne en del av mitt nya liv. ser även fram till nästa helg. efter att ha tjatat på mamma ett tag om att ha en gåsafest så gick hon med på det. det krävdes faktiskt inte så mycket tjatande. det enda villkoret va att jag skulle bjuda mina favoriter. ojoj, vilket villkor. det tog inte lång tid innan jag hade gjort det precis. så nu hoppas jag bara att alla kan komma. vissa vill ju ha revansch sedan sist. sen är det aldrig fel med maten heller. för att byta ämne så lämnar jag förhoppningsvis in tentan imorrn, och sedan blir det duktighets-shopping med sarah. vi förtjänar det faktiskt.