go west.

nu har jag bott här i halmstad i snart en vecka. det va inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. nollningsveckan har varit fruktansvärt rolig och jag är glad att jag valde att vara med. klassen är hur bra som helst. har dock knappt hunnit att flytta in då det har varit aktiviteter hela tiden. inte för att jag klagar, tvärtom, det är riktigt roligt. men lite jobbigt dock att inte ha någon könsdrift. straff är inte kul att få tidigt på morgonen. har levt på nudlar mest hela tiden då det även inte finns någon tid att laga mat. men nudlar är gott. kan dock bli långtråkigt i längden. sitter just nu här och fryser och har ingen större lust att gå med ögonbindel i mörker och regn ikväll. men vad gör man inte för generalen, serganten och straffmästaren. man ska inte shakea rumpan framför generalen, det tycker han inte om.

I kissed a girl.

sitter här framför tvn och småskrattar lite år vh1:s lista på top tio boybands. jag skrattar åt det faktum att ett gäng killar ser extremt töntiga ut då alla står och sjunger ut sin kärlek till en och samma tjej. men en av de sakerna som får mig att skratta mest är klädstilen och de extremt fula minerna de får fram. sen ska man väl inte skratta för mycket. de log nog själva en hel del då de gick till banken. men det allra roligaste måste vara då en del band gör come back. jag menar vad tror de? de fjortonåringar som lyssnade på dom vid den tiden har växt upp nu och har förhoppningsvis kommit ur själva boyband-stadiet. men man kan inte anklaga dom för att försöka. vissa kanske faktiskt finns kvar på det stadiet. vilken chock att backstreet boys låg etta. de vill faktiskt ha det på det sättet.

take it off.

jag har spenderat de sista fyra dagarna hemma hos d. då ensamheten smygit på där. vi har haft det väldigt mysigt och väldigt trevligt. vi har ätit mycket god mat och även varit på ikea. vi har även fastnat på ett visst tema, hetingar. iih, ibland så kan man ha det bra. har även tränat igen för första gången på ca. två månader. det var fruktansvärt jobbigt och jag har tappat all min kondition. men roligt som fasen var det. får se hur det kommer gå på matcherna den närmaste tiden. något som hela tiden finns i mina tankar är det faktum att om mindre än en vecka så flyttar jag hemifrån. det ska bli spännande, men man kan inte vara något annat än lite nervös. vissa får vänta några veckor till, men inte jag. imorrn så blir det förhoppningsvis bio med d. och kanske även någon annan.

this is for real.

igår regnade det så in i helvete, men inget kunde stoppa mig från att åka till halmstad och kolla in mitt nya boende. det må vara en liten bit till skolan, men tro mig, det är värt det. tjugo meter till havet och ett loft som är helt underbart. ja, det är jag som säger de orden. blev positivt överraskad och kan inte vänta tills att jag får ta dit mina favoriter. allt jag väntar på är fint väder. börjar också bli lite nervös. denna veckan blir det nog även så att jag återvänder till fotbollsplanen för att se hur det går. bara mitt knä inte blir ännu värre. även så väntar en hel vecka med d.

prophecy.

något som är irriterande är när man har vigt nästan hela sitt liv åt något och till stor del aldrig har missat något som har med det och göra, och sedan råkar bli skadad och inte kan komma lika ofta, så blir det en massa skitsnack. jag har alltid varit den som kommer och gör det jag ska. varför i helvete skulle jag då slöa och inte komma dit? jag har en knäskada och har blivit tillsagd av läkare att ta det lugnt. för de som tror att jag slöar, skaffa ett liv och sluta klaga på andra. det finns de som inte kommer för att de inte orkar. lägg energi på de istället. men ack nej, där vågar man inte säga till, utan istället pratas det skit om de som skärper sig och endast är borta pga. läkarens tillsägelse. om folk bara visste hur jobbigt det har varit för mig.
iallafall så hade jag min sista dag på jobbet igår. dagen gick snabbare än vad jag trodde att den skulle göra. det va även svårare än jag trodde att det skulle vara att gå därifrån. jag har lärt känna helt underbara personer som jag har haft det hur bra som helst med. skönt med människor som inte har förutfattade meningar. idag så sov jag dock till halv två. men konstigt nog så tyckte pappa att jag var värd det. det va det värsta. ska ta det lugnt ikväll för att imorrn så blir det en tripp till halmstad för att kolla upp mitt boende. det ska bli intressant. senare i veckan så är det tänkt att jag ska bo hos d. så det blir inte mycket boende hemma innan jag flyttar. ska även återgå til en del av mitt förra liv.
en annan sak, döm inte folk innan de har gett dig en orsak till att göra det.

thunder road.

vattenplaning och det faktum att vårt tak snart blåser av är den väderprognos jag har fått leva med idag. men varje dag kan inte vara solsken och glass. eller där ljög jag, glass kan man alltid äta. på tal om glass, eller nej, det kan pågå ett tag. iallafall så är det väl ett plus för mig att det inte är solsken då jag har en veckan kvar att slita på jobbet innan jag kan ta min semester och flytta. blir dock mer och mer arg då jag fortfarande inte blivit av med vätskan i mitt knä. detta är något som är väldigt frustrerande då jag inte kan spela någon fotboll. det har nu gått sju eller åtta veckor sedan jag fick det här skräpet och jag önskar att jag inte behövde genomgå detta eller vara livrädd för nålar. min teori är att livet hade varit lite lättare. efter att knappt aldrig missat en träning så stör det mig enormt. dessutom är fästingar det äckligaste som finns. det är inte en underdrift. jag menar allvar då jag nästan spyr då jag ser en på bild. örk.

green eyes.

mina första tre lediga dagar på hela sommaren och nu så är det sådant här väder? eh, antar att jag inte ska klaga. hade en väldigt fin dag igår då jag och d. åkte och shoppade och sedan spenderade tid i vattnet. mitt första dopp här hemma i sommar. borde nog egentligen skämmas lite. färg är något jag även har dåligt av, men jag antar att det bara bevisar att jag inte slöat alls denna sommaren. flyttar till halmstad om mindre än 20 dagar och jag ser fram emot det en hel del. mest av allt så är jag glad att jag inte stannar kvar i osby. jag kan inte förstå att man vill göra det. men klart att det ska bli intressant att komma tillbaka lite på helgerna. så mitt boende ska bli intressant att se, men jag ser även fram emot detta också.