roses.

de senaste dagarna har varit mer än intressanta. i fredags så åkte jag hem till lisa där sg också befann sig. under kvällen så blev det en hel del skumma saker och vi skålade för alla as i vår närvaro. jag kan minst sagt säga att ingen av oss har samma sorts problem. vid elva så kom j-o och hämtade oss. men innan man åker så måste man ha mat, precis som man måste när man kommit hem. det gick undan på vägen till osbys egna inneställe, alltså golden horn. det blev inte alls som vi trodde att det skulle bli. träffade en hel del intressanta människor och en hel del skumma saker inträffade. när vi kommit hem så kom samtalen. de samtalen vi absolut inte ville ha. men komiskt va det definitift.
på lördagsmorgonen så var det dags för träning. efter träningen så åkte vi återigen hem till lisa för att hämta sg som hade tagit en sovmorgon. det gick dock inte som planerat då vi alla somnade och sov ett antal timmar. men när vi alla hade vaknat så bar det av till affären för att köpa alla manliga saker som behövs för en sådan kväll som vi skulle ha. pizza, öl och tv-spel är ganska manligt ändå. mot slutet av kvällen fastnade vi alla i en klump på mitt rum.
igår så vaknade vi och åkte återigen hem till lisa för att fixa inför vad som kvällen skulle innefatta. sen hämtades vi och åkte hem till sg. det bästa för dagen var då sg:s pappa kläckte ur sig "en av de mest kvinliga sakerna som finns är manliga konståkare. de är bögar.... alla". vi framme i lönsvegas så det blev återigen en tripp till affären, men denna gången blev det kvinnligt inhandlande. vi lagade middag och kladdkaka och njöt till fullo. det blev en massa tjejiga saker under kvällen och nattens gång.
vaknade i ett mindre mysigt rum imorse. det va lite halvt varmt och luktade inte hallon. men efter lite städning så blev det som nytt. eller kanske inte. mot eftermiddagen så tog jag och lisa bussen hem och spenderade lite tid i vår mindre underbara by osby. på bänken utanför k-marknad hände en mycket intressant sak, men det ska vi/jag nog hålla för mig själv. ikväll så har vi även hunnit med en tripp till älmhult för att träna där en sista gång detta året. det är lite synd faktiskt. endast grusträning kan bli segt i längden.
imorrn så blir det en hel-dag för att fira sg. vad som ska inträffa är hemligt. uhu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback